Mi a horoszkópod? Ez vár rád a szerelemben idén nyáron
Sokaknak szerencsés időszakot ígér a nyár, de lesznek, akiknek szerencsétlenebbül alakul a sorsuk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos mindössze három hónap, de annál szebb a nyár, az év legvarázslatosabb időszaka. Gyönyörű naplementék, romantikus esték és rengeteg szuper program, kikapcsolódás várhat.

De mi a helyzet a szerencsével? Vajon melyik napon kacsinthat rád Fortuna, és milyen helyzetekben? Vár rád a szerelemben vagy a pénzügyekben szerencsés periódus? Olvasd el, neked mit ígér a nyári szerencsetükör!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A te hónapod a július lehet, ami a szerencsét illeti, azon belül is július második hete. Mind a szerelemben, mind a pénzügyekben felragyoghat a szerencsecsillagod, ha nyitott szemmel jársz, és élsz a Fortuna felkínálta lehetőségekkel. Mindig igyekezz helyes döntéseket hozni, és semmit ne hamarkodj el, akkor megtalál a szerencse.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Nyár elején elsimulni látszanak pénzügyeid, egy szerencsés véletlennek köszönhetően, amely a hónap elején következhet be. Júliusban egy alkalommal azonban elkerülhet a szerencse egy olyan álmodat illetően, amit már régóta dédelgetsz. Ne csüggedj, augusztus 20. környékén Fortuna kárpótolni fog!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Augusztus lesz a legszerencsésebb hónapod. Leginkább anyagi szempontból várható szerencsés fordulat ebben az időszakban, ugyanis akkorra érhet be egy általad régóta egyengetett dolog gyümölcse. A szerencsés kimenetel akkor teljesülhet, ha a lelkesedésed nem hagy alább, még akkor sem, ha sokáig sikertelen vagy.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rákok számára nemcsak a hűsítő strandok vize, de a szerencse is hullámzó lehet a nyáron. Júniusban különösen szeszélyes időszak vár rád, de ha ügyesen taktikázol, kihozhatod a legjobbat a legrosszabbnak tűnő helyzetekből is. Augusztusban pénz tekintetében várhat rád szerencsés periódus, ha kitartó és céltudatos leszel.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ez a nyár életed egyik legszerencsésebb nyara lehet, ami a munkahelyi tevékenységedet illeti. Ehhez azonban meg kell ragadnod egy lehetőséget, amit a sors az utadba sodor. Ha augusztusban mész nyaralni, vigyázz, mert szerencsétlenség érhet anyagi téren. Vigyázz az értékeidre, ne vigyél drága holmikat a strandra!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Július végén, augusztus elején egy szerencsés véletlennek köszönhetően pozitív fordulat állhat be az anyagi helyzetedben. Kedvezőbb munkát ajánlhatnak neked, jó fizetéssel, de az is előfordulhat, hogy egy nem is remélt nyeremény formájában bukkan fel az életedben Fortuna.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A nyár legszerencsésebb periódusa számodra az augusztus lesz, azon belül is augusztus 12. és augusztus 20. lesznek a szerencsenapjaid. Érdemes a két nap közül valamelyikre időzítened egy esetleges első randit, mert így sülhet el igazán szerencsésen a dolog. Ha van már párod, ő állhat elő augusztusban egy gyönyörű meglepetéssel.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szerencsecsillagod július végén ragyog majd a legfényesebben. Ha erre az időszakra tervezed a nyaralásodat, és szingli vagy, még az is lehet, hogy találkozni fogsz életed párjával. Ha van párkapcsolatod, kettőtöket közösen érhet szerencse, ami megalapozhatja a közös jövőtöket.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha a Nyilas jegyében születtél, a szerencse végigkísérheti a nyaradat, ám lehetnek hullámvölgyek is, főként július közepén. A szerencsét ezen a nyáron egy Skorpió jegyű ismeretlen hozhatja el az életedbe, akit feltehetően egy hosszú hétvége vagy egy nyaralás során fogsz megismerni, teljesen véletlenül.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Június végéig sajnos nem valószínű, hogy Fortuna egy pillantást is vessen rád. Nem szabad azonban csüggedni, mert a július közepén elérkező szerencsés periódus mindenért kárpótolhat. Szerelemben és pénzügyekben is pozitív időszak várható ugyanis nyár közepétől egészen augusztus végéig.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Bár júniusban és júliusban szerencse követi minden lépted, karrieredet illetően kedvezőtlennek mutatkozó fordulat állhat be augusztus elején. Csak annak mutatkozó, ugyanis később rájöhetsz, hogy hosszú távon valójában jól jártál. A szerencsétlenség tehát igazából szerencse lehet, ne csüggedj!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Egy egzotikus helyen, de mindenképp vízparton egy Mérleg jegyű ismeretlennel hozhat össze a sors, akinek köszönhetően augusztusban szerencsés periódus indul be a karrieredben. Ne utasítsd el tehát, ha meghívna egy finom, hűs koktélra a pálmák árnyékában, mert őt a szerencse sodorta az utadba.

Ezt is szeretjük