Rád talál a szerelem idén nyáron?
A japán horoszkóp elárulja
Ha szeretnéd tudni, mi várható szívügyekben ezen a nyáron, olvasd el japán horoszkópodat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb szingli nagy reményekkel néz elébe a nyárnak, így, ha a június már elmúlt, a nagy találkozás reménye is egyre alábbhagyhat.

Nincs okod ugyanakkor csüggedni, ha a nyár eddigi része randimeghívás nélkül telt el, hiszen még hátra van a július és az augusztus, így van még idő találkozni a hercegeddel fehér lovon.

Ha te is szingli vagy, és szeretnéd tudni, ezen a nyáron rád talál-e a szerelem, keresd ki japán jegyed, és olvasd el, mit ígér a horoszkópod!

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Ha ez a japán jegyed, a nyáron számodra kétesélyes a szerelem. Hogy találkozhass a számodra ideális pasival, kell, hogy kellőképpen nyitott legyél az ismerkedésre. Mivel hajlamos vagy tudatosan a háttérbe húzódni, ne lepődj meg, ha a pasik nem vesznek észre. Nyílj meg, légy bátor, és a szerelem utolérhet még ezen a nyáron!

Jikoku – Fekete föld

Ha jegyed a Jikoku, sajnos a japán horoszkóp szerint sok aprócska, ám annál izgalmasabb flört vár ugyan, de az igazi szerelem eljövetelére nem sok esély van. Ennek oka egy benned lévő blokk lehet. Nem kell félned a komoly kapcsolatoktól vagy az újabb csalódástól! Ha kész tudsz lenni az ismerkedésre, akkor talán lehet némi esélyed.

Sanpeki – Türkiz fa

Ha japán jegyed a Sanpeki, hajlamos lehetsz az otthon ülésre a nyáron. Bár a pihenésre mindenkinek szüksége van, ne felejtsd el, hogy a négy fal közt a szerelem nem túl nagy eséllyel találhat rád. A közösségi oldalakat pedig felejtsd el, hiszen ott nem lehet úgy ismerkedni, mint szemtől szemben! Mozdulj ki, úgy lehet sikered a nyáron szívügyekben.

Shiroku – Zöld fa

Ha jegyed a Shiroku, óvatosan kell bánnod a szerelemmel a nyáron, ugyanis megismerhetsz valakit, akivel bár nagyon ígéretesen indulnak az első hetek, még a nyáron kiderülhet, hogy nem lett volna szabad kezdened. Csúnya csalódás várhat, ezért légy résen! Csak azzal állj szóba, aki meg is érdemli! Így védheted ki a szerelmi bánatot.

Goo – Sárga föld

Ha ez a jegyed, a szerelem életedben idén nyáron valószínűleg a nyaralás alkalmával bukkan fel. Az ilyen kapcsolatok mindig kétesélyesek, hiszen, ha a két fél két külön városban vagy országban van, az akadálya lehet a hosszú távú együttlétnek. Gondold meg kétszer is, mennyire mélyedsz el a nyári flörtben!

Roppaku – Fehér fém

Ha jegyed a Roppaku, számodra az igazi szerelem inkább kora ősszel jöhet el, mint a nyáron. Nem kell ugyanakkor csüggedned, hiszen mindennek ellenére remek július és augusztus elébe nézhetsz. A nyaralás, a barátokkal való együttlét, a családdal való kikapcsolódás közepette szinte meg sem érzed egy pasi hiányát.

Shichiseki – Vörös fém

Shichiseki vagy? Akkor a nyáron hajlamos lehetsz a féktelen flörtölésre. Óvakodj ugyanakkor a túl felelőtlen ismerkedéstől, mert megégetheted magad! Mindig mérlegelj, mielőtt belebonyolódnál egy flörtbe vagy egy kapcsolatba, és ne kezdj olyannal, akiről már az első percben tudod, hogy esetleg nem szabad préda.

Happaku – Fehér föld

Ha ez a jegyed, ezen a nyáron megismerheted azt az embert, aki a jövőben meghatározó személy lehet a szerelmi életedben. Hogy hol és mikor találkoztok, persze a csillagok sem tudhatják előre, de nagy esélyed lehet a szerelemre, ha a jó embert választod, és nem félsz kifejezni az érzéseidet. Pasizásra fel, sikeres vadászat ígérkezik!

Kyushi – Vörös tűz

Kyushi vagy? Ez a nyár számodra csupa tépelődés és tipródás lehet, ugyanis a csillagok jósolnak neked egy olyan férfit a nyárra, aki sok szenvedést okozhat neked. Próbáld már az elején a rózsaszín ködből kikandikálva szemlélni a pasit, így kiderülhet, hogy milyen is valójában. Ne folytasd vele, ha megbánt vagy megcsal! A nagy szerelem közeleg.

Ezt is szeretjük