Milyen növény van a lakásodban? Így befolyásolja a sorsodat
A dísznövények nemcsak szebbé varázsolják az otthonodat, az életedre is befolyással vannak.

Dia

	Sárga begónia	Az aranyat idéző sárga növények, így a pompás sárga begónia is pénzcsalogató növény. Helyezd lakásod délkeleti részére, azaz pénzterületére, hogy még hatásosabb legyen a bőségvonzás.

Sárga begónia

Az aranyat idéző sárga növények, így a pompás sárga begónia is pénzcsalogató növény. Helyezd lakásod délkeleti részére, azaz pénzterületére, hogy még hatásosabb legyen a bőségvonzás.

Dia


            	Majomkenyérfa
            	A majomkenyérfa nevű szobanövény ugyancsak az anyagiak tekintetében hozhat szerencsét. Zöld színe és sok-sok apró levele révén külleme a sok pénzt idézi, jótékony energiái pedig hozzásegítenek a kedvező lehetőségekhez.

Majomkenyérfa

A majomkenyérfa nevű szobanövény ugyancsak az anyagiak tekintetében hozhat szerencsét. Zöld színe és sok-sok apró levele révén külleme a sok pénzt idézi, jótékony energiái pedig hozzásegítenek a kedvező lehetőségekhez.

Dia

	Hibiszkusz	Az érzéki és buja kinézetű hibiszkusz szerelmi életedre gyakorol kedvező hatást. Ha elhelyezed lakásod délnyugati részén, illetve a bejárattól legtávolabb jobbra eső sarokba, a párkapcsolati területre, akkor a feng shui szerint szívügyeid kiegyensúlyozottá válnak.

Hibiszkusz

Az érzéki és buja kinézetű hibiszkusz szerelmi életedre gyakorol kedvező hatást. Ha elhelyezed lakásod délnyugati részén, illetve a bejárattól legtávolabb jobbra eső sarokba, a párkapcsolati területre, akkor a feng shui szerint szívügyeid kiegyensúlyozottá válnak.

Dia

	Szerencsebambusz	Általános szerencsét hozhat neked a szerencsebambusz. Bár a boltokban műbambuszt is lehet kapni, mindenképpen nevelgess élőt, hiszen csupán erre igaz, hogy pozitív hatást gyakorol. A hamis bambusz akár még a rosszat is bevonzhatja.

Szerencsebambusz

Általános szerencsét hozhat neked a szerencsebambusz. Bár a boltokban műbambuszt is lehet kapni, mindenképpen nevelgess élőt, hiszen csupán erre igaz, hogy pozitív hatást gyakorol. A hamis bambusz akár még a rosszat is bevonzhatja.

Dia

	Mit ne helyezz el a lakásodban?	Ami a növényeket illeti, a kaktusz szúróssága miatt negatív energiák és balszerencsés események forrása, a bonszáj pedig a lassú fejlődés szimbóluma, mely ugyancsak nemkívánatos dolog az ember életében. Művirágot pedig még díszítés szempontjából se válassz, mert élettelen, fejlődésre képtelen növényutánzatokként szintén a gátló energiák forrása.

Mit ne helyezz el a lakásodban?

Ami a növényeket illeti, a kaktusz szúróssága miatt negatív energiák és balszerencsés események forrása, a bonszáj pedig a lassú fejlődés szimbóluma, mely ugyancsak nemkívánatos dolog az ember életében. Művirágot pedig még díszítés szempontjából se válassz, mert élettelen, fejlődésre képtelen növényutánzatokként szintén a gátló energiák forrása.

Dia

nagykep?cikkid=165997&kep=begonia.jpg
Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: