Novemberi szerelmi horoszkóp: új fejezet a szívügyekben
A november az összebújós esték mellett új fejezetet is ígér sokaknak.

borostyan-sziv
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csaknem az esztendő végéhez érünk, ám az évnek ebben a szakában sok-sok minden vár még ránk: az őszi bekuckózást, az esték meghittségét az ünnepekre való készülés fénye ragyogja be.

Ami a szerelmet illeti, a hónap új fejezetet indíthat el a szívügyekben mind a szerelmesek, mind az egyedülállók számára. A havi előrejelzés részletes képet ad.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Párban a hónap mesésnek ígérkezik, mivel a megszokottnál is nagyobb lehet köztetek az egyetértés. Olykor egymás mondatait fejezhetitek be, és majdnem mindig kitaláljátok egymás kimondatlan vágyait. A nagy összhang mások számára is irigylésre méltó lesz.

Ha egyedülálló vagy, harmóniában lehetsz önmagaddal novemberben. Kifejezetten kényelmesnek érezheted a szingli létet annak minden előnyével. Az, hogy ilyen kiegyensúlyozott leszel, kifelé is látszódik majd. Készülj fel, ez pasimágnesként működhet!

Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Novemberre párkapcsolatodban minden, ami eddig kicsit is göröngyössé tette közös utatokat, elsimulni látszik. Javul köztetek a kommunikáció, és nyitottabbak lehettek egymás felé. A nagy őszi séták romantikája most egészen elvarázsolhat titeket.

Ha nincs párod, egy egészen váratlan pillanatban jöhet el szerelmi életedbe a fordulat. A november új fejezetet indíthat el szívügyeidben. Régi vágyad teljesülhet: ha van jelölted, akár vele, ha nincs, akkor olyan férfi jöhet képbe, akiről régóta álmodtál.

Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Párkapcsolatod harmonikusnak ígérkezik, még annak ellenére is, hogy lehetnek összezördülések. Minden ilyen, kisebb-nagyobb vita átbeszélése tisztább képet adhat nektek arról, hogyan tehetitek egymást boldoggá úgy, hogy a magatok elképzelése is teljesüljön.

Amennyiben egyedülálló vagy, a november új kiszemeltet hozhat életedbe. A férfi egyik ismerősöd révén jöhet a képbe. Az első perctől remekül megtaláljátok a hangot, és fantasztikus beszélgetések során ráérezhettek, egymásra vártatok-e.

Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Párkapcsolatodban hangsúlyossá válhat a szexualitás. Ezt a bújós őszi esték is hozhatják magukkal, de egy elsöprő szerelem esetében teljesen mindegy, kint milyen idő van. Természetesen a lelki oldal sem marad el a testi mögött, ebben biztosak lehettek.

Ha nem vagy párban, akkor most érdemes minél több programot szervezned magadnak. Tetőfokára hágó vonzerődnek aligha fognak tudni ellenállni a pasik. Egy szórakozóhelyen töltött este elhozhatja neked a várva várt fordulatot. Hosszú távú kapcsolattal kecsegtethet.

Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A novemberi romantika nagyon jót tesz párkapcsolatodnak. Sétáljatok nagyokat, menjetek teázni, akárcsak az elején, amikor az első randikra mentetek. Kapcsolatotok szorosabbá válhat, és lelkileg, szellemileg is közelebb kerülhettek egymáshoz.

Ha egyedülálló vagy, most különösen érezheted annak hiányát, hogy valaki nap nap után melletted legyen. Ne feledd, hogy annál kevésbé jön, minél inkább akarod. Igyekezz lekötni magad, találj egy új hobbit! Hó végén fordulhat a kocka, csak légy türelemmel!

Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A hónap során egy bizonyos harmadik személy miatt előfordulhatnak féltékenységi jelenetek. Aggodalomra semmi ok! Ha őszintén meg tudjátok beszélni, erre tekintsetek egyszerűen szerelmetek és ragaszkodásotok bizonyítékaként.

Ha nincs párod, jelölted körül egy nőt láthatsz felbukkanni novemberben. Érdemes kis nyomozást lefolytatnod, mindössze rivális vagy a párja-e az illető. Ha az utóbbi, sajnos tovább nézelődni kényszerülsz, de ne aggódj, mert a sors hamarosan kárpótol.

Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha párban vagy, a munka és egyéb bokros teendők miatt előfordulhat, hogy nem tudtok a megszokott mennyiségű időt együtt tölteni pároddal. Ne csüggedj! Szervezzetek tartalmas randikat, és matekozzatok ki legalább heti egy-két kettesben töltött estét. Átvészelitek!

Ha nincs párod, könnyen lehet, ebben a hónapban nem is igazán fogsz ezzel foglalkozni. Sok munka, egyéb tennivalók viszik el a párkeresésről a figyelmed. Cupido viszont imád ilyen időszakokban célba venni embereket, így meglepetésszerűen eltalálhat nyilával.

Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Novemberben te és párod is játékos, humoros kedvetekben lehettek. Gyermeki énetek könnyedséget lop a kapcsolatotokba, ami kiváló erősítője annak. A hó végére nem csoda, ha komolyabb hangra váltotok, és a távoli jövő kerül szóba.

Ha egyedülálló vagy, vidámság és lendületesség kísérhet utadon novemberben. Nem véletlen, ha egy helyes pasi felfigyel rád: már hó közepén küldheti feléd a jeleket. Rajtad áll, hogy zöld utat adsz-e hódolata kifejezésének. Egy új kapcsolat is közeleghet vele.

Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Pároddal több fontos kérdés átbeszélése, valamint egy-egy problémás helyzet megoldása várhat titeket. Bár lehetnek nehezebb napok, minden eset arra mutat majd, hogy milyen remekül működtök együtt. Most megbizonyosodhatsz jó választásod felől.

Úgy fújhat össze valakivel a novemberi szél, hogy még csak nem is sejted, jövendőbeli pároddal állhatsz szemben. Valószínűleg közösen segíthettek valakinek, vagy ő kérhet tőled útbaigazítást, segítséget. Az összhang azonnal megmutatkozhat.

Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Pároddal egy utazás gondolata merülhet fel novemberben, ami többször is nagyszerű beszélgetőtémát ad, ráadásul izgalmas készülődés is ígérkezhet ennek kapcsán. Ez új színt visz mindennapjaitokba.

Ha nincs párod, egy barátnős út gondolata merülhet fel a hónap során, mely jó eséllyel egy izgalmas szerelmi kalanddal kecsegtethet. Előfordulhat, hogy kérészéletű flört lesz csupán, de felpezsdítheti véred. Ha úgy akarnátok, akár több is lehet belőle.

Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Pároddal olyan harmónia várhat a hónapban, amit sajnos egy kívülálló személy megirigyelhet. Pletykával, esetleg más módszerekkel próbálhat ennek véget vetni. Szerencsére kapcsolatotok olyan erős, hogy talán észre sem veszitek az illető próbálkozásait.

Ha nincs párod, a férfiaknál kifejezetten sikeres lehetsz ebben a hónapban. Akadhat is egy másik nő a környezetedben, aki ezt irigykedve szemléli. Szerencse, hogy van elég pasi bőven mindkettőtöknek: idővel ő is rájöhet erre. A hó vége egyébként randigyanús!

Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pároddal egy kisebb összezördülés hozhat elő novemberben egy régebb óta lappangó feszültséget. Végre, most feloldhatjátok, és minden sokkal harmonikusabban folytatódhat. Új fejezet indul kapcsolatotokban, egy jóval tisztább és boldogabb.

Ha nincs párod, volt kapcsolatod, szakításod kapcsán végre tisztán láthatod, mi volt a gond. Ez a bizonyosság megerősíthet, és lehetővé teszi azt is, hogy a jövőben elkerülj egy hasonló helyzetet. Ez a jelen állapotod tökéletes csalogatója egy új szerelemnek.

Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük