Ettől a mozdulatodtól szeret beléd a férfi: fogalma sincs, mi fogta meg ennyire
Egyetlen mozdulat, és a férfi szíve nagyobbat dobban, mint valaha.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajon mit teszel abban a pillanatban, amikor visszafordíthatatlanul biztossá válik a férfi számára, beléd szeretett? Melyik az a mozdulatod, ami megbabonázza? A Hold a nőiesség szimbóluma, így nem is csoda, hogy a választ holdjegyedben kell keresned. A holdjegy az a jegy, amelyikben születésed pillanatában tartózkodott a Hold.

Az alábbi számlálóba írd be, mikor születtél, és hány órakor, majd ha már ismered a holdjegyed, keresd ki lent, és kiderül, melyik mozdulatod az, amitől teljesen beléd habarodik a férfi.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos holdjeggyel a legérzékibb testrészednek a szemedet láthatja a férfi, így adódik, hogy a számára legvonzóbb mozdulatodat is a szemeddel teheted. Imádja, ha a szemébe nézel mélyen, majd szűziesen lesütöd a tekinteted. Ha ezt megcsinálod, és még egy mosoly is kíséri az akciót, a férfinak annyi - beléd szeretett.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bika holdjegyed alapján a legszexibb részed a kezed, ezért azt a férfi már önmagában is imádja bámulni, kézbe venni, megpuszilni, fogni pedig különösen. A pillanat, amelyben megbabonázod, az, amikor a kezedet az arcodhoz emeled, például elteszel egy hajtincset az arcodból, vagy elgondolkodván megérinted az álladat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A férfi képtelen ellenállni szexi ajkaid látványának, amennyiben az Ikrek jegyében állt a Hold születésedkor. Akkor szeret menthetetlenül beléd, amikor ajkaid a nyelveddel kissé benedvesíted, vagy enyhén az ajkaidba harapsz, ha például elbizonytalanodsz valamit illetően. A mosolyod pedig egyenesen elvarázsolhatja.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák a holdjegyed? Akkor a kebleidért rajonghat a férfi. Akkor szeret beléd végzetesen, amikor a testtartás, amit felveszel, kiemeli a kebledet. Ha például egyenes háttal állsz, kezed a csípődön, akkor egy ilyen tartást vettél fel, vagy ha a két kezed a hátad mögött kulcsolod össze. Vonzó mozdulatnak láthatja azt is, ha nyújtózol.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A hátadat találhatja a legmegkapóbbnak a férfi, így akkor dőlhet el benne véglegesen, mit érez, amikor éppen azt csodálja. Ez megtörténhet például akkor, amikor egy csinos hátvillantós felsőben sétálsz mellette, vagy ha már alakulóban van köztetek valami, és egy bújós délutánon a hasadra fordulva szabad rálátást biztosítasz neki hátadra.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz holdjeggyel a hasad a legvonzóbb a férfi szemében. A mozdulat, amibe beleszerethet, valójában nem is egyetlen mozdulat, hanem az, ahogyan táncolsz. A szexi, ringó mozdulatok, nőies idomaid lágy hullámzása egészen leveheti őt a lábáról. Ha zenés helyen vagytok, vagy ott hódítanál, ne fogd hát vissza magad, táncolj bátran!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg holdjegyed alapján a csípőd a legszexibb részed, amelynek látványa megbabonázza a férfit. Hogy melyik mozdulatodba szeret bele? Elég, ha csak rád pillant, amikor sétálsz. Ringó csípőd szinte hipnotizálhatja őt. A végzetes szerelembe esés pillanata mégis a lassúzás: ha lágy csípőmozdulatokkal lassúztok, a pasi a tiéd.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A popsidért rajonghat a férfi, ha Skorpió a holdjegyed. Szexi, formás hátsód puszta látványa is drogként hathat rá, ám az, ahogyan séta közben riszálod, teljesen leveheti a lábáról. A mozdulat, amibe beleszerethet, a kecsesség abban a mozdulatban, ahogyan leülsz. Nőies, finom, szexi lehetsz a férfi szemében olyankor.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Combjaid látványa elvarázsolhatja a férfit, ha holdjegyed a Nyilas. Nem csoda, hogy a varázsos mozdulat is combodhoz kötődik. Ez a mozdulat az, amikor helyet foglalsz, és egyik lábadat a másikon keresztezed, a combjaidat megemelve és egymásra helyezve. Az ebből áradó kecsesség és szexiség megbabonázza a pasit.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak holdjegyed szerint a bőröd rajtad a legszexibb, így aztán a férfi egyszerűen elveszítheti az eszét, amikor csodálhatja azt. A mozdulat, amikor a férfi beléd szeret, az, amikor bármely testrészedet végigsimítod. Ha például fázol, és végigsimítod a karjaid, vagy éppen elmélázgatván a nyakadat érinted meg egy lágy simítással.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A lábaidat imádja a férfi leginkább, amennyiben Vízöntő vagy, így örömest csodálja azokat, amikor csak lehet. A pillanat, amikor beléd szerethet, az a pillanat, amikor először kerültök intimebb közegbe, és lekerül rólad a szandál, a magassarkú vagy éppen az edzőcipő. Abban a pillanatban, hogy ilyen természetességedben lát, beléd habarodik.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak a holdjegyed? Akkor a férfi számára legmegkapóbb testrészed a lábfejed. Hihetetlenül szexinek találhatja, és rajonghat érte, ha megérintheti, vagy éppen te érinted meg vele. Ez a kulcsmozdulat. Amikor lábfejeddel megérinted őt, a férfiban felmérhetetlen mennyiségű érzelem indulhat útnak, és teljesen beléd zúghat pillanatok alatt.

Ezt is szeretjük