Hogy hívják a párodat? Eddig maradtok együtt névszámotok szerint
Nevetek minden betűje megfelel egy-egy számnak. Ezekkel számoljatok, mutatjuk, hogyan!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Párkapcsolatod jövője akkor is érdekelhet, ha most éppen úgy látod, minden a lehető legjobb úton halad, sőt, akkor talán még inkább. A számmisztika segítségével, névszámotokból megtudhatod, mi vár rátok. A következő egyszerű számolással, a keresztnevet alapul véve derül ki.

Számoljátok ki névszámotokat!

Először számoljátok ki a párod névszámát, melyhez használjátok a lenti táblázatot. Minden betű egy-egy számnak felel meg. Az ékezetesek esetében az ékezet nélküli verziókat vegyétek figyelembe, míg a kettős betűket - gy, dz, dzs, ny, sz, ty, zs - bontsátok elemeikre.

Hogyan számoljatok?

Például ha a párod neve Ákos:

adjátok össze a neve betűinek megfelelő számokat, majd ismételjétek meg az összeg számjegyeivel ugyanezt, egészen addig, míg egyjegyű számot nem kaptok. Ha 11, 22 vagy 33 a részeredménye, ne számoljatok tovább, az a névszáma.

Tehát ebben az esetben 1+2+6+1=10 1+0=1-es névszám.

Ezután ismételjétek meg ugyanezt a te keresztneved betűinek megfelelő számokkal is, majd adjátok össze NÉVSZÁMAITOKAT. Az előbbihez hasonló módon, az eredmény számjegyeit újra és újra összeadva, míg egyjegyű eredményt nem kaptok, számoljátok ki közös számotokat. Ha a két névszám egyesítése közben 11, 22 vagy 33 részeredményre jutottatok, ne számoljatok tovább, mert mesterszámot kaptatok. Egyszerűen csak olvassátok el a számotokra szóló elemzést.

Például 7-es és 9-es névszámmal így számoljatok: 7+9=16, 1+6=7.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

 

Mi a kapcsolatotok sorsa?

Keressétek ki a listából, és kiderül, várhatóan meddig maradtok majd együtt.

1-es

Környezetetek szemében mintapár lehettek, akik nagyon szeretik egymást, és gondoskodnak a másikról, és nem véletlenül látnak ilyennek, hiszen valóban ilyenek is vagytok. Remek családalapanyag lehettek, jó eséllyel az igazit találtátok meg egymásban. Természetesen ezt a pozitív kiindulópontot meg is kell tartani: dolgozzatok nap mint nap kapcsolatotokért, akkor szép közös jövő, sírig tartó házasság várhat titeket.

2-es

Kapcsolatotok igazán idilli, ugyanis nemcsak szerelmet nyertetek általa, hanem olyan igaz barátra is leltetek a másik személyében, akivel bármilyen problémát megoszthattok. A szexuális életetekre sem lehet panasz, ugyanis sosem hagyjátok, hogy unalmassá váljon, ami szintén nem elhanyagolható szempont egy hosszú távú kapcsolat esetében. Minden esélyetek megvan arra, hogy akár örökre együtt maradhassatok.

3-as

Az érzelmek rendkívül fontosak számotokra, még környezetetek is irigyel titeket amiatt, hogy nem csak tettekkel bizonyítjátok, de kimondani sem féltek, mennyire szeretitek egymást. A kapcsolatotokat jellemző harmónia az esetleges nehézségeken is könnyedén átsegít benneteket, inkább megbeszélitek, mintsem a szőnyeg alá söpörnétek a problémákat. Amennyiben erre a jövőben is kellő figyelmet fordítotok, hosszú, boldog évek várhatnak rátok.

4-es

Amióta egy párt alkottok, életetekbe egyfajta állandóság, rendezettség költözött. Ha korábban enyhe káosz jellemezte a mindennapokat, akkor ez rendkívül jót tett számotokra, ugyanakkor felmerülhet bennetek a kérdés, hogy nem fog-e idővel ellaposodni a kapcsolatotok. Aggodalomra azonban semmi ok, ha figyeltek arra, hogy egy kis izgalmat is belecsempésszetek a mindennapokba, boldog jövő, sőt, házasság elé nézhettek.

5-ös

Egyáltalán nem vagytok otthon ülő típusok, imádtok utazni, kirándulni, és számos olyan helyet felfedezni, ahol lehetőségetek van arra, még több közös élménnyel gazdagodjatok. Bár ez a fajta pezsgő életmód nem mindenkinek való, nálatok azonban egyikőtöknek sincs ellenére, sőt, olykor az újdonság, a friss kapcsolat illúzióját kelti. Ennek köszönhetően pedig nemcsak izgalmat visz a mindennapokba, hanem abban is segít, hogy szerelmetek örökké tarthasson.

6-os

Előfordulhat, hogy egyikőtök aggódós, stresszelős típus, de másikótok által olyan harmónia költözött az életetekbe, melyre már rendkívül hosszú ideje vágytatok. Ennek köszönhetően pedig nagyon jól kiegészítitek egymást, és ez az élet minden területére igaz. Az egymás iránt érzett feltétlen szerelmetek, illetve, ha tesztek a kapcsolatotokért, segít, hogy minden jól alakulhasson a jövőtöket illetően.

7-es

Kapcsolatotokban az olyan tartalmas kikapcsolódásoknak, mint például a színház vagy az olvasás is nagy szerepe van. Amennyiben eddig is a szerelmesei voltatok, akkor igazi társra leltetek egymás személyében. Ha viszont csak azért hódoltok ezeknek az elfoglaltságoknak, hogy még vonzóbbnak tűnjetek a másik szemében, csak akadályozó tényező lehet. Vetkőzzétek le a felesleges álarcokat, adjátok önmagatokat, és szép jövő várhat rátok.

8-as

Életetek számos területén, például a karrieretekben is megmutatkozhat a gyakorlatias gondolkodás, melynek köszönhetően sikert sikerre halmozhattok. Arra viszont ügyeljetek, hogy semmiképpen se essetek át a ló másik oldalára. Ha ugyanis túlságosan görcsösen álltok a dolgokhoz, akkor az a kapcsolatotokra is negatív hatással lehet. Próbáljatok lazítani, több közös programot beiktatni, és a jövőtök miatt sem kell majd aggódnotok.

9-es

Irigylésre méltó párt alkottok, akik az egymás iránt érzett szerelemnek és felelősségtudatnak köszönhetően nagyszerű szülőkké válhatnak a jövőben. A gyereknevelés feladatával más párokkal ellentétben sokkal könnyebben birkózhattok majd meg, életetek ugyanis a csemetéknek köszönhetően válhat igazán teljessé. Szerelmeteket ez a biztos családi háttér csak még inkább megerősítheti, így jó eséllyel maradtok örökre együtt.

11-es

Kapcsolatotok nagyszerűen működhet már kezdettől fogva, még ha ez nem is a zökkenőmentességet, hanem a szuper és gördülékeny problémamegoldó képességeteket is jelenti. Nagyon jól értetek egymás nyelvén és képesek vagytok a másik ember fejével gondolkodni. Ez pedig segít, hogy együtt bármit meg tudtok oldani, nem létezik lehetetlen. Párkapcsolatotok kiállhatja nemcsak az élet, hanem az idő próbáját is, amennyiben ez így marad.

22-es

Kedveseddel a kapcsolatod tündérmesébe illő. Mindketten tudhatjátok, utatok közös, és nem véletlen, hogy találkoztatok. Sőt, már megismerkedésetek első pillanatától érzitek, hogy egymásnak lettetek teremtve. Jelenetek és jövőtök is harmonikus lehet, szép családot alapíthattok, a hosszú és boldog jövőhöz pedig csakis az kell, hogy maradjatok ilyenek, és dolgozzatok ugyanúgy később is a kapcsolatotokért, mint ahogyan most teszitek.

33-as

Jövőtök igazán ígéretes. Pároddal hosszú és kiegyensúlyozott lehet közös életetek, ami annak tudható be, hogy szerencsés energiák lengik be kapcsolatotokat, illetve egymással is tökéletes harmóniában éltek. Nincsenek titkaitok a másik előtt, és nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő kommunikációra is. Környezetetek irigykedve nézheti, ahogyan boldogan öregedtek meg együtt, és sokan kérdezhetik, mi a titkotok.

Ezt is szeretjük