Mi a neved?
Ez a karmád a szerelemben
Kudarcba fulladnak a kapcsolataid? A baj gyökere talán a karmádban keresendő. Ismerd meg, mi a rendeltetésed a szerelemben!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Neved kezdőbetűje meghatározza bizonyos tulajdonságaidat, sőt, karmikus feladatot ró rád. Ha tisztában vagy vele - neved alapján -, mi a dolgod a párkapcsolatban, és ennek igyekszel eleget tenni, az közelebb visz a boldogsághoz és egy kiegyensúlyozottabb élet lehetőségéhez.

A, Á: igazi vezetőnek születtél. Dominanciára való hajlamoddal és szenvedélyes jellemeddel rendszerint te irányítod a párodat. Bár ezzel alapvetően nincs probléma, arra azért ügyelj, hogy karmád ne hatalmasodjon el rajtad, és ne válj túlságosan agresszívvá.

B: a kapcsolatban mindennél fontosabbak számodra az érzelmek és a romantika. Karmád, hogy megértéssel és kellő érzékenységgel támogasd kedvesed. Ahhoz azonban, hogy a kapcsolatotok jól működjön, elengedhetetlen, hogy párod jóval racionálisabb jellem legyen nálad.

C, Cs: színt viszel a kapcsolatba. Kreativitásodnak és örökmozgó természetednek köszönhetően nem esik nehezedre teljesíteni ezt a karmikus feladatot. Sajnos azonban, ha társad nem vevő az újdonságokra, gyakran házon kívül keresed az izgalmakat.

D: kapcsolati karmád, hogy szabad szellemeddel és a rád jellemző fesztelenséggel feloldd társadban a görcsöket és a túlzott racionalitást. Hogy ennek a feladatnak eleget tehess, fontos, hogy tekintetbe vedd az ő igényeit is.

E, É: elengedhetetlen számodra a jó szex, sokáig csapongsz, és szeretsz új dolgokat kipróbálni. A tapasztalatszerzésre szükséged is van ahhoz, hogy eleget tehess karmikus feladatodnak, és számtalan új dolgot vigyél majd egy igazán komoly párkapcsolatba.

F: sosem mutatod meg igazán azt, hogy ki is vagy legbelül. Ha azonban teljesíteni akarod kapcsolati karmádat, mely a teljes őszinteség megteremtésére irányul, kénytelen leszel felfedni önmagad. Legalább a számodra legfontosabb emberrel légy őszinte.

G, Gy: rendkívül titokzatos vagy, és szereted, ha csodálnak. Mindez karmádnak köszönhető, mely arra utasít, hogy mindig legyen olyan része a személyiségednek, melyet nem fedsz fel a párod előtt. Arra azonban vigyázz, hogy kedvesed ne bizalmatlanságnak élje meg rejtélyes természeted.

H: karmád üzenete, hogy légy minél megbízhatóbb a kapcsolatban. Nem szerencsés, ha párod úgy érzi, nem számíthat rád, ha sosem tudja igazán, hogy mit is várhat tőled. A bizalmatlanság előbb-utóbb tönkreteszi a szerelmet, ezért légy következetesebb.

I: vonzó külsődnek és erotikus kisugárzásodnak köszönhetően nagyon könnyen találsz párt magadnak. Ha azonban eleget akarsz tenni karmikus feladatodnak, igyekszel megállapodni, mert igazán csak egy hosszú távú kapcsolatban teljesedhetsz ki.

J: eszes és igen kreatív nő vagy. Kapcsolati karmád, hogy találékonyságoddal és intuitív készségeddel segítsd párodat, és kitarts mellette tűzön-vízen át. Mindemellett azonban fontos, hogy magadra is odafigyelj: őrizd meg éned, és ne áldozd fel személyiségedet.

K: igazi energiabomba vagy. Temperamentumos természeted megmutatkozik a párkapcsolatban és a munkádban is. Karmád azonban azt súgja, ha hosszú távú boldogságra vágysz, a magánéletben vissza kell fognod heves természetedet, ellenkező esetben nehéz lesz hosszú távú kapcsolatot kialakítanod.

L: számodra csak fekete és fehér létezik, rendkívül végletes ember vagy. A szerelemben azonban meg kell fogadnod a karmád utasításait, és ahhoz, hogy boldog legyél, észre kell venned a kapcsolatban rejlő többi színt is.

M: számodra rendkívül fontos a párkapcsolat. Tulajdonképpen a karmád maga a szerelem. Szükséged van rá ahhoz, hogy kellő energiád legyen, és értékelni tudd önmagad. Ez azonban veszélyes dolog, hiszen így mindig csak valaki más szemüvegén át láthatod saját személyiséged.

N: kezdeményező és igen határozott típus vagy. Gyakran megesik veled, hogy hirtelen és meggondolatlanul ugrasz bele a kapcsolatokba. Szerelmi karmád azonban azt súgja, hogy légy kicsit körültekintőbb, mert csak hosszas válogatással találhatod meg az igazit.

O, Ó, Ö: karmád, hogy a párkapcsolatban végre rátalálj önmagadra. A hétköznapokban meglehetősen elveszettnek és bizonytalannak érzed magad, így szükséged van egy erős társra ahhoz, hogy határozottabb és kiegyensúlyozott lehess az életben.

P: igen kitartó és önálló személyiség vagy. Nem kérsz mások segítségéből, és nem szereted, ha megmondják, mit tegyél. Karmikus feladatod, hogy a párkapcsolatban végre levetkőzd a rád jellemző büszkeséget, és megtanulj kompromisszumokat kötni.

R: sokszor vagy bizonytalan és tétova az életben. Szükséged van a törődésre, a szerelemre és a kötődésre ahhoz, hogy karmádnak eleget tegyél: személyiséged labilisabb oldalát magad mögött kell hagynod a kapcsolatban ahhoz, hogy kiegyensúlyozott lehess.

S, Sz: te afféle magányos típus vagy, aki nem szereti, ha megmondják neki, mit tegyen. Ha azonban hallgatsz szerelmi karmádra, elegendő figyelmet szentelsz párodnak, és megkötsz bizonyos kompromisszumokat. Ez a fajta viselkedés vezet el boldogságod megtalálásához.

T: nem vagy az az otthonülő típus, elengedhetetlen számodra a pezsgés. Kapcsolati karmád, hogy dinamizmusoddal és örökmozgó természeteddel feldobd kedvesedet is, és soha ne hagyd ellaposodni a szerelmeteket. Mindezt párod is meghálálja majd.

U, Ü: nem szeretsz a középpontban lenni, hallgatag ember vagy. Remek elképzeléseidre így sokszor nem derül fény, mert környezeted nem szerez róla tudomást. Ha azonban eleget akarsz tenni szerelmi karmádnak, bátortalanságodat le kell vetkőznöd a párkapcsolatban. Ellenkező esetben ugyanis kiegyensúlyozatlan lesz a szerelmetek.


V, W: állandó pörgés, bulik, és mégis üresség az életed. Sokáig nem leled a helyed a világban. Szerelmi karmád, hogy egy kellően stabil párkapcsolatban végre lehiggadj, megtaláld a boldogságot, és kiteljesedj. Hosszútávon ez a te utad.

Z, Zs: lenyűgöző személyiség vagy, aki harcias természetéből adódóan ritkán köt kompromisszumot. Karmád, hogy a kapcsolatban te legyél a domináns fél, ellenkező esetben boldogtalan leszel. Arra azonban vigyázz, hogy ne nyomd el kedvesed.

OLVASD EL EZT IS!

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük