Nagy kabbala horoszkóp
A Kabbalisztikus életfa
A Kabbalisztikus életfa egyes jegyei hatással vannak az állatövi jegyekre is. Horoszkópunkból kiderül, téged milyen erők vezetnek spirituális utadon!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csillagjegyed alapján megtudhatod, a Kabbalisztikus életfa melyik szférája van rád hatással. A szférák nem csak hiányosságaidról árulkodnak, de abban is segíthetnek, hogy az alsóbb síkokról elmozdulva, elérhesd a legmagasabb szintet, ahol a megbocsájtás és a szeretet erői uralják az emberi lelket.

A Kos és Gebúrá (III. 21. - IV. 19.)

Harcias temperamentumodat a téged uraló kabbalisztikus szféra is tükrözi: a Gebúrá a Mars férfias erejét, és a rendet képviseli. Ha boldogságod fizikai tárgyaktól függ, akkor ez pénzügyi, érzelmi, sőt, fizikai problémához is vezethet. Az egyensúlyt az jelenti, ha életedben vannak szép dolgok, amelyektől szükség esetén hajlandó vagy megválni, nem pedig az, ha vagyontárgyaid birtokolnak téged, és megrögzötté, zsúfolttá, nehézkessé teszik életed.

A Bika és Nécá (IV. 20. - V. 20.)

Az élet fájáról Nécá szférája van rád a legnagyobb hatással. A cselekvést, a szexuális ösztönöket és a testi vágyat jelképezi. Bár leküzdhetetlen vonzerővel ruháznak fel, ezek a vágyak a növényi síkon találhatók, úgyhogy ahhoz, hogy tovább tudj lépni az állati, majd az emberi síkra, ezeket a veled született vonásokat meg kell tanulnod leküzdeni. Ha eléred a Lelki Hármasság csúcsát, képes leszel az igaz szeretetre, és az önzetlen könyörületre.

Az Ikrek és Hód (V. 21. - VI. 21.)

A Hód szférája hat rád, így Kabbalisztikus szempontból a növényi síkon helyezkedsz el, mert a világból származó információk meghallgatását, olvasását és értelmezését ösztönösen, vagyis tapasztalat nélkül végzed. Az informácó bármi lehet, végtelen könyvtárként raktározod el a hallottakat, és nincsen számodra érdektelen. Ha azonban túl akarsz lépni ezen a síkon, meg kell tanulnod leszűkíteni érdeklődési köröd, és egyetlen téma felé kitárni a lelked.

A Rák és Jeszód (VI. 22. - VII. 22.)

A Kabbala életfájáról a Jeszód szférája van rád a legnagyobb hatással. Változékony személyiség vagy, hangulataid pedig olyan gyakran képesek váltogatni egymást, hogy ez jelentős mértékben hatással van belső világodra is. Lelked hullámzásait meg kell tanulnod kiismerni, hogy a saját szolgálatodba állíthasd azt, és irányításával magasabb síkokat is elérhess. Ne hagyd magad az érzelmek uralta növényi síkon megragadni!

Az Oroszlán és Tiferet (VII. 23. - VIII. 22.)

Jegyed szférája a Tiferet. Éned az állati síkon helyezkedik el, de meglehetősen nyílt vagy, így könnyen továbbléphetsz az emberi síkra is. A Kabbala szerint feladatod, hogy belső tulajdonságaidat megértsd, és ezeknek megfelelően alakítsd döntéseid. Törekedj a tulajdonságaiddal való eggyé válásra, hogy beteljesíthesd a sorsod! Büszkeséged azonban jelentősen visszavethet a fejlődésben, így az emberi sík eléréséhez ezt meg kell tanulnod levetkőzni.

A Szűz és Hód (VIII. 23. - IX. 22.)

A Hód szférája rendkívüli informácóéhséggel ruház fel, ami azonban szétszórttá is tesz. Kellő odafigyelés híján a dolgok könnyen kicsúszhatnak a kezedből, úgyhogy több figyelmet kell fordítanod teendőid összehangolására. Tisztában kell lenned saját hibáiddal, és önuralmat gyakorolva szabályoznod vállalásaidat, különben az irányítás kicsúszik a kezeid közül. Ha megtanulod magad felülbírálni, és nem az első ötletedet követed, könnyen eljuthatsz a felsőbb szintekre!

A Mérleg és Nécá (IX. 23. - X. 22.)

A Nécá szférája kimondottan messze sodor a spiritualitástól. A világi, kézzel fogható értékek fontosak a számodra, amelyek a fizikai ember létéhez kötődnek. Ha gondolataidat megtanulnád egy másik világ felé irányatani, új dolgokat fedezhetnél fel, melyek gazdagabbá tehetik szellemi életedet. Meg kell tanulnod cselekedni, és nem mindig mástól várni irányító szavakat: hozd meg a döntést saját magad, így léphetsz előre a spiritualitás felé.

A Skorpió és Gebúrá (X. 23. - XI. 21.)

A Gebúrá szférája lendületes, céltudatos egyéniséggé tesz. Vannak azonban az életben bizonyos kötődések, melyeket nem szabad elvetned magdtól: egy-egy kedves, régi tárgy érzelmeket, hangulatokat idézhet fel. A ragaszkodást azonban ne vidd túlzásba: tanuld meg észrevenni, ha eljött az ideje, hogy valamitől megválj, a továbblépés ugyanis kizárólag így lehetséges. Ha a múltat magad mögött tudod hagyni, eljuthasz a lét emberi szintjére is.

A Nyilas és Heszed (XI. 22. - XII. 21.)

A Heszed szférája jelképezi az istenek kedélyes királyát. Jellemződ a kedvesség, amivel a Nécá szenvedélyét tökéletes spirituális formában tudod virágba borítani. Az emberi sík eléréséhez azonban a Gebúrá jegyeire van szükséged, mivel máskülönben hajlamos vagy az egyensúlyi állapotból a túlzások felé billenni. Mielőtt energiáidból másoknak adakoznál, magadra gondolj, de legfőképp spirituális fejlődésedre, és cselekedeteidet próbáld meg ennek szolgálatába állítani!

A Bak és Biná (XII. 22. - I. 19.)

A Biná szférája befolyásolja spirituális életedet. Hajlamos vagy minden dolgot egyszerűen eldobni, amiről úgy érzed, hogy nem fog működni, azonban képes vagy arra is, hogy a biztos alapokat létrehozó szilárdságot és struktúrát biztosítsd. Legfőbb feladatod, hogy megértsd, hogyan jutottál el addig, ahol vagy. Az utadat megfelelően és helyesen járod, ettől függetlenül azonban néha nem árt megállnod, és elmélkedni az eddigiek felett.

A Vízöntő és Hokmá (I. 20. - II. 19.)

A Hokmá szférája világos, éleslátó elmével ruház fel, ami alkalmassá tesz arra, hogy felismeréseid révén forradalmat teremts. Sokszor azonban ez a lázadás negatív látásmódodból fakad. Ha spirituális utadat be szeretnéd teljesíteni, meg kell tanulnod pozitívan szemlélni az élet értékeit, és legfőképpen bízni a környezetedben élőkben. Csak úgy leszel képes szeretetet adni, ha megtapasztalod a bizalmat, ami elvezethet az emberi síkra.

A Halak és Keter (II. 19. - III. 20.)

A Keter szférája az a hely, ahol a lélek víz jellegű. Miközben az élettel kapcsolatban bölcs belátásról és együttérzésről tanúskodó döntéseket hozol, képes leszel a lelkedet is uralni. Ha nem engeded, hogy szokásaid és érzelmeid uralkodjanak rajtad, megkönnyítheted spirituális utad, bár alapvetően nyitott vagy. A magasabb forrást, és az élet spirituális szintjét érzed és elismered, így a mindennapi botlásaidból tanulva könnyen eljuthatsz a legmagasabb síkra is.

Cikkünk megírásában a Bioenergetic gondozásában megjelent Maggy Whitehouse: Az élő Kabbala című könyve segített.

OLVASD EL EZT IS!

indian horoszkop
  • indián
  • horoszkóp

Ősi indián horoszkóp

maja
  • személyiség
  • horoszkóp

Maja horoszkóp

kelta kereszt
  • horoszkóp
  • jellem

Kelta horoszkóp

misztikus lead
  • románia
  • franciaország

Rejtélyes, misztikus helyek

Ezt is szeretjük