Nagy azték párhoroszkóp
Ki illik hozzád?
Különleges azték horoszkópunkból nemcsak azt tudhatod meg, mi jellemző rád a szerelemben, hanem azt is, melyik jeggyel illesz össze!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egykor Mexikó területén élő aztékoknak gazdag kultúrájuk volt, melyből kevés maradt az utókorra. Az egyik ilyen fennmaradt kincsük a horoszkópjuk, ami páratlan módon ötvözi a nyugati és keleti zodiákust, új szemléletmóddal közelíti meg az egyes jegyeket.

Az aztékok mindennapjaiban nagy jelentősége volt az asztrológiának, ez alapján értékelték ki életük legnagyobb és legfontosabb eseményeit, így a szerelmi életüket is. Az azték horoszkóp modern változatából te is megtudhatod, ki illik hozzád a szerelemben és kit kerülj el.

Kattints az alábbi linkre, és nézd meg, hogy te melyik azték jegybe tartozol! Jegyek kiszámítása »

Víz

Nehezen ismerkedsz, és lassan oldódsz fel, ezért nálad nem lehet ajtóstul rontani a házba. Fontos számodra, hogy teljes mértékben megbízz partneredben. A Szarvasban életre szóló társra lelhetsz, hiszen hozzád hasonlóan érzékeny, és komolyan veszi az érzelmeket, viszont határozott személyisége miatt erős támaszt találhatsz benne.

Konfliktusokra számíthatsz a Jaguárral és a Majommal.

Ház

Egész életedben az igazit keresed, nem vagy híve a laza kalandoknak. Aki meg akar hódítani, kitartónak kell lennie, hiszen nehezen adod be a derekadat.

Az Eső jegyben született férfival boldog életetek lehet, hiszen hozzád hasonló hűséges, megbízható társ. Értékeli, hogy rendszert viszel kicsit szétszórt életébe.

Konfliktusra számíthatsz a Virággal és a Gyíkkal.

Kutya

Nem vagy romantikus alkat, kötelezettségeid miatt a szerelem és a család sokszor háttérbe szorul az életedben.

Hozzád hasonlóan aktív és vidám a Virág, akivel a közös értékek mentén boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatra számíthatsz.

Konfliktusra számíthatsz a Kutyával és a Földrengéssel.

Szarvas

Finom és nyugodt természeted miatt sokan kedvelnek téged, viszont nehezen mutatod ki érzelmeidet, ezért egy türelmes társ mellett tudsz teljesen feloldódni. Ilyen például a Kés, aki nemcsak férfiasságával vesz le a lábadról, hanem hamar rájöhetsz, hogy nagyon megbízható és empatikus.

Konfliktusra számíthatsz a Nyúllal és a Virággal.

Koponya

Békességre és harmóniára vágysz, úgy gondolod, ezt legjobban a családban találhatod meg. Fontos, hogy partnered intelligens és széleslátókörű legyen, hasonló dolgok iránt érdeklődjetek. Szeretsz gondoskodni másokról, ezt a Kígyó gyengédséggel és szenvedélyességgel viszonozza, emellett hűséges és hagyománytisztelő.

Konfliktusra számíthatsz a Kutyával és a Fűvel.

Krokodil

Mivel roppant vonzó személyiség vagy, ezért sok hódolód akad, és legtöbbször nehezen állsz ellent a csábításnak. A párkapcsolatodban a legfontosabb számodra a szexuális összhang. Nyughatatlan természetedre nagy hatással lehet a , akivel komolyabbra is fordulhatnak a dolgok. A tenyerén hordoz téged, gyöngéd és érzéki.

Konfliktusokra számíthatsz a Házzal és a Széllel.

Földrengés

A flörtölés a te igazi tereped, ezért ritkán keveredsz komolyabb kapcsolatokba, ha mégis, akkor nehezedre esik hűségesnek maradni. Emberedre találhatsz a Szélben, aki hozzád hasonlóan nem hisz a házasságban, a kötöttségekkel teli kapcsolatban. A heves viták és ágycsaták után lehet, hogy nem fogod tovább hajszolni a tökéletes férfit.

Konfliktusokra számíthatsz a Gyíkkal és a Héjával.

Kés

A szerelem számodra nem játék, minden esetben komolyan veszed. Kitartóan keresed azt a személyt, aki megfelel széleskörű elvárásaidnak. Ezt megtalálhatod a Sasban, akihez viszont sok türelemre lesz szükséged. Hozzád hasonlóan a romantika és a nagy szerelmi vallomások messze állnak tőle, kapcsolatotok alapja az őszinte barátság.

Konfliktusokra számíthatsz a Koponyával és a Jaguárral.

Virág

Kedvességeddel és természetes bájoddal még a legelkötelezettség-fóbiásabb pasikat is az ujjad köré csavarod. Nemcsak jó háziasszony vagy, hanem egyben kacér és kreatív szerető. Ennek köszönhetően a férfiak veled hosszú távra terveznek. Tökéletes párost alkothatsz a Náddal, akit egy kis gyengédség és odafigyelés hűséges és megbízható férjjé varázsol.

Konfliktusokra számíthatsz a Szarvassal és a Sassal.

Nagyon érzelmes alkat vagy, gyakran esel szerelembe. Ha valakit megkedvelsz, akkor bármit megtennél érte, és ezért te is feltétlen odaadást vársz. A szenvedélyes és temperamentumos Jaguárral egy percig sem fogtok unatkozni, szerelmetek lángoló és mindent elsöprő - csak vigyázz, nehogy sírás legyen a vége!

Konfliktusokra számíthatsz a Nyúllal és az Esővel.

Nyúl

Szerelmi életed leginkább egy hullámvasúthoz hasonlít: szélsőségek, nagy szerelmek és drámák jellemzik. Ha szerelembe esel, akkor nem létezik más számodra, csak a partnered, viszont érdeklődésed enyhülésével hamar odébbállsz. A Földrengés kihívást jelent számodra, és ő is megtalálja benned eszményi partnerét, és a családalapítás is hamar napirendre kerül köztetek.

Konfliktusokra számíthatsz a Héjával és a Krokodillal.

Jaguár

Nagyon temperamentumos, izgalmas személyiség vagy. Könnyen esel szerelembe, melynek minden pillanatát szenvedéllyel éled meg, de sokszor viselkedsz önzően. Boldog, hosszú távú kapcsolatod lehet egy Nyúllal, aki hozzád hasonlóan nyughatatlan és rendkívül érzéki. A nagy veszekedéseket valószínűleg édes ágycsaták követik majd.

Konfliktusokra számíthatsz a vel és a Kígyóval.

Majom

Szerelmi életed elég viharosnak mondható, hiszen ha valaki elvarázsol, akkor elveszted minden realitásérzékedet, és megszűnik számodra a világ. Viszont a lángolás csak addig tart, amíg nem találsz párodnál egy izgalmasabbat. Ezért megfelelő partner számodra a Héja, aki kiismerhetetlen és titokzatos, és hozzád hasonlóan nem szereti a kötöttségeket.

Konfliktusokra számíthatsz a Náddal és a Kutyával

Eső

Érzékeny és természetes lényed nyugalmat áraszt, ezért az olyan férfiak vonzódnak hozzád, akik megerősítést és gyengédséget keresnek egy kapcsolatban. Nem bonyolódsz felszínes viszonyokba, az igazit keresed. Könnyen megtalálhatod egy Koponya jegyében született személyében, aki szintén harmonikus és boldog családi életre vágyik.

Konfliktusokra számíthatsz a Náddal és a Majommal.

Kígyó

Nemcsak nagyon vonzó vagy, hanem kiváló beszélgetőpartner is, ezért könnyen ismerkedsz. Ráadásul az ágyban is nagyon érzéki vagy, hamar elbűvölöd partneredet. Vidám és sokoldalú személyiségeddel még az olyan született Don Juanokat is elcsábítod, mint a Majom jegyében születettek. A Majom nagyon romantikus és nemes lelkű, dinamizmusa pedig magával ragadó.

Konfliktusra számíthatsz a Koponyával és a Széllel.

Gyík

A hódítás a lételemed, a hűség - főleg fiatal éveidben - ismeretlen fogalom számodra. Változékonyságodat kevesen tudják tolerálni, viszont érzelmes és gyöngéd személyiséged kárpótolja partneredet az esetleges vitákért. A Vízzel életetek egyszerre maga a menny és a pokol. Jellemző rátok a mondás: se vele, se nélküle.

Konfliktusokra számíthatsz a Krokodillal és a Szarvassal.

Nád

Aki nem elég határozott, az könnyen elszalaszthat téged. Ha szerelmes vagy, át tudnád ölelni a világot, minden pillanatodat partnerednek szenteled. Éles elméd, gondoskodó természeted ilyenkor még inkább előtérbe kerül. A humoros és intelligens Gyík egy pillanat alatt elvarázsol, és mivel nagyon odaadó, hamar megnyílsz előtte.

Konfliktusokra számíthatsz a Házzal és a Kutyával.

Héja

Nem keresed fejvesztve az igazit, önállóságod tesz téged hihetetlenül vonzóvá. Ha mégis szerelembe esel, sosem veszted el a fejed, nem fojtod meg szereteteddel párodat. A Ház jegyében született férfiban megtalálhatod mindazt, amire titkon vágysz: mély és igaz érzelmeket, és az ideális apajelöltet is.

Konfliktusokra számíthatsz a Földrengéssel és a Fűvel.

Szél

Tüzes, lendületes személyiséged miatt a hosszú távú, kötöttségekkel teli kapcsolatot nem neked találták ki. Hamar odébbállsz, ha valaki korlátozni akarja szabadságodat. A Krokodilnak ez sosem jutna eszébe: többek között ezért alkothattok boldog párost. Az ágyban a tökéletes összhang garantált, ráadásul mind a ketten szeretitek a nyüzsgést és a nagy társaságot.

Konfliktusokra számíthatsz a Sassal és a Házzal.

Sas

Nagy örömedet leled a hódításban, nincs az a személy, akit rövid időn belül ne csábítanál el. Céltudatosságod nagyon imponálhat a Kutya jegyében született férfiaknak. Vonzónak találják azt is, hogy a szentimentalizmus távol áll tőled. A Kutyával a szabadidő eltöltését is hasonlóan képzelitek el, boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatra számíthatsz vele.

Konfliktusokra számíthatsz a Kígyóval és a vel.

Ezt is szeretjük