Neked van ikerlelked?
Most megtudhatod, hogy ismerd fel
Mindenkinek van egy másik fele, ha kíváncsi vagy, ki az, ne habozz. Nézd meg, hogy találhatsz rá!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha úgy érzed, hogy valakivel első találkozásra teljesen egy hullámhosszon vagy, ugyanaz az érdeklődési körötök, ugyanúgy gondolkodtok és megegyezik az értékrendetek, elképzelhető, hogy az ikerlelkeddel találkoztál. Ugyanakkor sokszor történik, hogy a fent leírtakat érzi az ember, egy idő után viszont rájön, hogy a kapcsolat nem olyan, mint aminek az elején hitte.

Nem szabad összetéveszteni az ikerlelket a jó baráttal, a szerelemmel vagy a lelki társsal. Most joggal fogalmazódik meg benned a kérdés, hogy akkor kik az ikerlelkek?

Az ikerlelkek

Az ikerlelked a másik feled. Aki olyan, mint te. Egy tükör, amivel ha szembenézel, ugyanazt látod, mint ami te vagy. Ted Andrews, az ikerlelkek szakértője már rátalált lelke másik felére, szerinte mindenkinek van egy ilyen társa.

Andrews úgy véli, hogy ezt a társat egy egypetéjű ikertestvérhez lehet hasonlítani, akitől elszakítottak születésünkkor. Véleménye szerint az ikerlelkek külön utakon járnak egészen addig, míg annyi tapasztalatot nem gyűjtenek, hogy méltóak legyenek a találkozásra és egymás támogatására. Ez a vándorlás akár életeken át is tarthat, hogy aztán a létező legmagasabb szintű emberi kapcsolatban teljesedhessen ki. Aki egyszer találkozik ikerlelkével, megtapasztalhatja az igazi harmóniát és nyugalmat.

Hogy ismered fel?

Ha a szeretet vezérel, elfogult lehetsz, és lehet, hogy nem is sejted, nem az az ikerlelked, akire te gondolsz, és hogy vár még rád valami sokkal jobb. Ha az ikerlelkeddel találkozol, azt kell érezned, hogy nagyon hasonló, hogy pont olyan, mint te. Ugyanolyan az öltözködése, a humora, azonos a véleményetek. Egy ilyen szituációban sokszor előjöhet a számból vetted ki a szót vagy a pont ezt akartam mondani mondat, mintha olvasna a gondolataidban.

Amikor megismerkedsz a lelked másik felével, abszolút nem érzel megfelelési kényszert. Csak azt mondod, amit valóban gondolsz, mert tudod, hogy neki ugyanez lesz a véleménye, és nincs mitől tartanod. Ennek a kapcsolatnak nincs szüksége időre a kibontakozáshoz. Ebben az esetben nem kell kinyitni az ajtókat, hogy egyre közelebb engedd a másikat, mert ösztönösen érzed, hogy már ismered őt, és ő is téged. Ez a találkozás mindkettőtök számára egy sokkoló spirituális élmény lehet, mely egy teljesen felhőtlen boldog állapotot hoz magával.

Hogy találhatsz rá?

Ahhoz, hogy valóban megélhesd a találkozás örömét, akár még ebben az életedben, egy belső utazáson kell részt venned.

Figyeld a kapcsolataidat!

Fontos, hogy kicsit másképp állj ezentúl a kapcsolataidhoz, mint eddig. Ne a másik ember hibáit figyeld, inkább fókuszálj a visszajelzésekre, és ezekből próbálj meg következtetéseket levonni, hogy mik a hibáid, és min kéne változtatnod.

Változtass!

Ha már megismerted az előnyös oldaladat, és rádöbbentél belső hibáidra, ne késlekedj, és változtass rajtuk. Türelmesen, lépésről lépésre haladj. Meglátod, egyre könnyebb lesz.

Vizsgáld meg kapcsolataidat!

Számold fel az összes jelentéktelen és őszintétlen kapcsolatot. Ezek csak viszik az energiát, elvonják a figyelmedet a fontos dolgokról. Ha tele van a fejed és a szíved ezekkel az álságos viszonyokkal, nem lesz sem időd, sem energiád eljutni egy olyan szintre, ahol az ikerlelkeddel találkozhatsz.

A karma segít

Hosszú fejlődésen kell ahhoz átmenned, hogy eljuss az önismeretnek egy olyan szintjére, hogy érdemes légy a találkozásra az ikerlelkeddel, és természetesen azt is meg kell várnod, hogy ő is elérje ugyanezt a fejlettséget.

Ne izgulj, előbb, vagy utóbb, de megtalálod azt az embert, aki a másik feled. A karma úgy alakítja a sorsod, hogy mindenképpen megtanuld azt, amit kell, és végül, ha megoldottál bizonyos problémákat, eljuss a teljes boldogsághoz.

Pontos bizonyíték nincs ezen kapcsolatok létezésére, de már többen beszámoltak az ikerlélek megtalálásával járó teljes önelfogadás és nyugalom állapotáról. Érdemes megpróbálni, ha másért nem, azért, hogy jobban megismerd magad.

Ezt is szeretjük