Mikor születtél?
Ezzel rontod el az életed
Mindenkinek van olyan tulajdonsága, mellyel önmaga útjába gördít akadályokat. Ha felismered, nagyobb esélyed lesz változtatni rajta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alapszámod egyéni rezgése alapján rád más tulajdonságok vonatkozhatnak, mint családtagjaidra vagy barátaidra - bármennyire is hasonlít értékrendetek.

Eltérőek lehetnek pozitív jellemvonásaitok és negatív tulajdonságaitok is. Ha megnézed alapszámod, kiderülhet, mivel nehezíted meg az életed.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Gyakran vagy bizonytalan a hétköznapokban, nehezen találod a saját utad. Foglyul ejtenek a pénzzel és a tekintéllyel kapcsolatos negatív hiedelmeid, miközben szenvedsz elfojtott indulataid fizikai tüneteitől. Ne gondold, hogy azok az emberek, akik komoly anyagi jólétben élnek, minden esetben érdemtelenül jutottak hozzá. Ha sikerül megszabadulnod ettől a tévhittől, a saját életedet is megkönnyíted, és lehetőséged nyílik a pénzügyi előrejutáshoz.

2-es alapszám

Meglehetősen makacs és olykor durva ember vagy. Sem környezeteddel, sem önmagaddal nem jössz ki túl könnyen. A legnagyobb problémád - amivel jelentősen megnehezíted az életed -, hogy a benned lakozó szenvedélyt nem tudod megfelelően kifejezni. Energiáid és karizmád panaszok és csípős megjegyzések formájában jut a felszínre. Próbálj kicsit kedvesebb lenni másokhoz - meglátod, a visszajelzés sokkal pozitívabb lesz.

3-as alapszám

Bár sokszor magabiztosnak tűnsz, valójában ez csak a látszat. Nagyon könnyen összeomlasz egy negatív kritika súlya alatt. Ilyenkor csípős megjegyzésekkel vágsz vissza ahelyett, hogy feltárnád őszintén érzéseidet. Az idők során felgyülemlett izomfeszültséged és testi rugalmatlanságod az elfojtott érzelmeidet tükrözi. Ne félj annyira a külvilágtól, és bátran mondd el környezetednek, hogy mi az, ami bánt. Így megkönnyítheted a saját dolgodat.

4-es alapszám

Rendszerint életerős vagy, és remekül ellenállsz a betegségeknek, ám olykor jelentkezhetnek nálad különböző problémák csípő-, térd-, illetve bokatájékon. Emellett életed során gyakran küzdesz székrekedéssel is. Ez utóbbi az esetek döntő többségében bizonyos elfojtott vágyakra utal. Ha sikerül oldottabbá válnod, és nemcsak mindig azokra a dolgokra koncentrálsz, amiket tenned kellene, boldogabb és egészségesebb emberré válhatsz.

5-ös alapszám

Nagyon zaklatottan élsz, és hatalmas belső feszültség nehezedik rád. Általában türelmetlen vagy, és mindent azonnal akarsz elintézni ahelyett, hogy lépésről lépésre haladnál a céljaid felé vezető úton. Állandóan kapkodsz, ami egyáltalán nem tesz hatékonyabbá. Így azonban csak egyik hibát követed el a másik után, és egyik krízishelyzetből esel a másikba. Szerencsésebb lenne lassítani egy kicsit, illetve türelemmel viselni az élet által eléd gördített akadályokat.

6-os alapszám

Leginkább túlzott idealizmusoddal nehezíted meg az életed. Hajlamos vagy olyan embereket és dolgokat eszményíteni, melyekről kevés információd van. Amint azonban rájössz, hogy mindennek megvan a maga hibája, csalódottnak érzed magad. Ha szeretnéd elkerülni a sorozatos kiábrándulást, okosabban tennéd, ha először kellő információt gyűjtenél az életedbe beszivárgó újdonságokról, és csak ezt követően lelkesednél.

7-es alapszám

Gyakran érzed, hogy kettészakítanak a biztonságra irányuló vágyaid, valamint azok a törekvéseid, melyek azt diktálják, hogy figyelmedet befelé fordítsd, és hagyd magad mögött az anyagi világot. Ezek mind a szakmai életedre, mind pedig a magánéletedre rányomhatják a bélyegüket. Jobban teszed, ha nem próbálsz görcsösen ragaszkodni sem egyikhez, sem a másikhoz. Próbáld megtalálni az arany középutat.

8-as alapszám

Első látásra extrovertáltnak tűnhetsz, de valójában senkivel sem osztod meg érzéseidet és belső fejlődési folyamataidat, ami szorongáshoz vezethet. Félsz a konfrontációtól, ami megnehezíti az életedet. Nem szeretsz összeütközésbe kerülni munkatársaiddal, de családtagjaiddal sem. Ennek következtében háttérbe szorítod saját vágyaidat és elképzeléseid. Légy egy kicsit bátrabb, és nyilvánítsd ki véleményed.

9-es alapszám

Sokszor kapod azon magad, hogy más emberek elvárásai és meggyőződése szerint éled az életed. Nem bízol meg önmagadban, és követed azokat az elméleteket, amelyeket az általad nagyra tartott emberek gyártanak. Ám ez nem biztos, hogy minden körülmények között célravezető - a saját bőrödön is tapasztalhatod. Ez a te életed, így érdemes olyan értékeket követned, melyeket te magad tartasz fontosnak.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

lanyok
  • változás
  • jellem

Mikor születtél?

no kez
  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük