Legrosszabb vonásod környezeted szemében
Csillagjegyed megmutatja
Senki sem tökéletes. Ha tisztában vagy negatív tulajdonságaiddal, könnyebben változtatsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt az idő, hogy bátran szembenézz a valósággal! Mi az a rossz tulajdonságod, amivel az őrületbe kergeted a követlen környezetedet?

Egy kis változással és odafigyeléssel nyugodt perceket szerezhetsz magadnak és szeretteidnek.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Saját céljaid elérése gyakran megakadályoz abban, hogy figyelembe vedd mások igényeit. Életed során számtalanszor érzed, hogy bizonyos dolgokat el kell venned másoktól ahhoz, hogy neked meglegyenek – ez pedig sokszor agresszió formájában nyilvánul meg. Bár mindez valójában belső bizonytalanságérzetedből fakad, a külvilág ezzel nem biztos, hogy tisztában van. Próbálj kicsit lazítani néha, és ne rettegj attól, hogy lemaradsz valamiről.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Görcsösen kitartasz a megbízható és biztonságos dolgok mellett. Gyakran hajlamos vagy arra is, hogy a tulajdonodnak tekints egyes, hozzád közel álló embereket is. Mindez a külső szemlélő számára egyfajta erős rugalmatlanságban nyilvánul meg, túlzásba vitt ragaszkodásod pedig könnyen terhessé válhat szeretteid számára. Jobban tennéd, ha nem szemlélnéd bizalmatlanul a változásokat, inkább megpróbálnád időnként élvezni az élet természetes sodrását.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Még a boldogító eseményeket is gyakran távolságtartással szemléled. Szeretnéd megőrizni érzelmi semlegességedet, mert úgy hiszed, ez megvéd a csalódástól és az esetleges fájdalmaktól. Barátaid természetesen szemet hunynak hűvös viselkedésed fölött, ám kedvesed nem biztos, hogy ilyen megértő ezzel kapcsolatban. Viselkedj egy kicsit nyitottabban, és felejtsd el a görcsöket. Idővel azt tapasztalod majd, hogy érdemes szabadjára engedni az érzelmeidet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Csillagjegyedből adódóan erősen függsz a hangulataidtól, melyek sokszor úgy változnak, mint az időjárás. Ennek hatására gyakran szeszélyesen, gyerekesen viselkedsz. Hajlamos vagy a környezeted negatív megnyilvánulásait magadra venni, minek következtében könnyen megsértődsz, és egyik pillanatról a másikra rossz hangulatod kerekedik. Szeretteid nemigen tudják követni libikókaszerű érzelmi ingadozásaidat, ezért érdemes volna kicsit kiegyensúlyozottabban viselkedned.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Legfőbb vágyad, hogy bebizonyítsd, ki is vagy valójában, illetve, hogy különleges szerepet játszhass környezeted életében. Önmagad túlértékelése azonban könnyen nagyképűséghez vezethet, ugyanakkor zokon veszed, ha a körülötted élők nem figyelnek rád eléggé. Ebben az esetben az elhanyagoltság érzése dühöt ébreszt benned, amit sokszor szeretteiden vezetsz le. Ideje volna megtanulnod élvezni a csendet, a magányt, illetve időnként függetleníteni magad a környezetedtől.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Már-már az akadékoskodásig menően kritikus vagy. Ám nem csupán a környezeteddel, hanem önmagaddal szemben is komoly elvárásokat támasztasz, és erős igényed van arra, hogy az életben mindent jól csinálj. Idővel szeretteid kiborulhatnak ettől a rád jellemző szőrszálhasogató maximalizmustól, és könnyen előfordulhat, hogy inkább elkerülnek téged. Jobban tennéd, ha kicsit engednél a gyeplőn, és néha lazítanál is egy keveset.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A döntések meghozása gyakran konfrontációval jár, így inkább nem teszed ki önmagad ennek a veszélynek. Nem szeretnéd megtörni a környezeteddel kialakított harmonikus légkört, így inkább homályos kijelentéseket teszel ahelyett, hogy ítéletet hoznál. Általában mindent a lehető legalaposabban mérlegelsz, akkor is, amikor gyors elhatározásokra lenne szükség. Ilyen helyzetekben a körülötted élők általában már a hajukat tépik. Érdemesebb lenne egy kicsit gyorsítanod a tempón.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Mivel a hétköznapok során gyakran nem szeretnél szembesülni az igazsággal, egyfajta csőlátást fejlesztesz ki. Ennek köszönhetően csak azt veszed figyelembe, ami szeretnél. Ha azonban életedbe mégis betör a valóság, hatalmas drámák indulhatnak el. Ilyenkor szeretteidet is megleped az általad generált túlzásba vitt érzelmi tragédiával, hisztivel. Próbálj meg a valóságban élni, így mind önmagad, mind környezeted számára kevesebb negatív meglepetést tartogatsz majd.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Hajlasz az életnagyságon felüli érzelmekre és hangulatokra, melyek az egekig ható ujjongás és a halálos szomorúság között váltakoznak. Érzelmi szertelenséged azonban megviseli a környezetedet, hiszen nem igazán tud alkalmazkodni hozzá. A helyzetet csak súlyosbítja, hogy gyakran az álmaidban élsz a valóság helyett. Jobb lenne, ha egy kevés racionalitást erőltetnél magadra, még azelőtt, hogy szeretteidet végképp kiborítanád a viselkedéseddel.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Számodra úgy tűnik, a világ elsősorban szigorú korlátokból és kényszerekből áll. A kötelezettségeid mellett az érzelmeid sokszor már nem is nagyon kapnak helyet az életedben, és döntéseid nagy részét is felelősségtudatból hozod meg. Bár szeretnéd néha érzelmeidet kimutatni, erre nem igazán vagy képes. Pedig ideje volna érzékenyebb oldaladat is megmutatnod, mielőtt még környezeted robotként könyvel el.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha az ajtók végképp bezárulnak, általában megijedsz, könnyen pánikba esel. Az életben akkor érzed magad a legnagyobb biztonságban, amikor még semmi nem dőlt el, amikor még több opció áll rendelkezésedre. Mindez különösen akkor jelent problémát, ha elhatározásra kellene jutnod egy munkával vagy épp egy szerelmi viszonnyal kapcsolatban. Állandó hezitálásoddal ugyanis az őrületbe kergetheted a számodra fontos embereket.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Túlzottan félsz a veszteségektől és a kiszámíthatatlanságtól. Ennek elkerülésére sokszor egy önmagad által teremtett álomvilágba menekülsz, ráadásul hosszasan ragaszkodsz is az illúziókhoz. Környezeted nehezen viseli ezt a fajta valóságtól elrugaszkodott gondolkodásmódodat, ám többnyire hiába próbál visszaterelni téged a helyes ösvényre. Pedig, ha nem rettegnél annyira a valóságtól, talán több élvezetet találnál az életben.

Cikkünk Brigitte Hamann és Harald Krüger Fejlődésorientált asztrológia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük