Mi a kedvenc nassolnivalód?
Elárulja jellemed!
Csokoládé, habos kakaó, gyümölcstorta, fagylalt? Mit nassolsz, amikor rád tör az édesség utáni vágy?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyümölcsös finomságok

Ha leginkább gyümölcsöket, gyümölcsös sütiket, gyümölccsel töltött csokikat, esetleg gyümölcskelyhet, aszalt gyümiket eszel, amikor azt érzed, hogy muszáj valamilyen édességet juttatnod a szervezetedbe, akkor alapvetően friss és vidám személyiség vagy.

Szinte nincs olyan nap az életedben, amikor el lennél fáradva, vagy ne találnál elég időd barátaidra, hobbidra, családodra, testmozgásra, és természetesen a munkádat is remekül végzed. Nagyon színes egyéniség vagy, tág érdeklődési körrel. Sokat olvasol, mind klasszikus szépirodalmat, mind pedig napilapokat és magazinokat, így igazán tájékozott vagy.

A körülötted lévő emberek szeretnek tőled tanácsot kérni, és ha lehet, akkor sok időt töltenek veled, mert remek humorod van. Állandóan a társaság középpontjában vagy, és imádod kifejteni a véleményed mindenről.

Kis falatkák

A kis falatkák alatt a kekszeket, bonbonokat, csókokat, töltött csokikat kell érteni. Ha nálad állandóan apróságok vannak otthon, sőt még az irodai fiókod is rejt egy-két dobozzal belőlük, valószínűleg folyamatos rohanásban vagy. Teljes gőzzel végzed a munkád, és nagyon sok plusz feladatot magadra vállalsz. Szinte sosem vagy otthon, de a nagy rohanásban biztosan találsz időt egy-egy falatot bedobni.

Minden egyes bonbon vagy keksz megnyugvást jelent a számodra, ilyenkor egy pillanatra megállsz, és átadod magad az élvezeteknek. Abban különbözöl a gyümölcsevőktől, hogy bár rohansz, nem élvezed a pörgést. Éppen ezért ajándékozod meg magad a kis csokikkal. Talán kevesebb programra kellene igent mondanod, és néha a pihenésre is időt kellene fordítanod!

Csokoládé

A csokoládé a legnépszerűbb édesség. Szinte mindenki szereti, és ha valaki édeset kíván, akkor az rendszerint csoki szokott lenni.

Ha a táblás csokikkal enyhíted édesség iránti vágyadat, akkor valami hiányzik az életedből, illetve rossz kedvvel tölt el. Érdemes lenne elgondolkoznod rajta, hogy mi az, ami elégedetlenséggel tölt el, és kiiktatni mindennapjaidból.

Ha azonban a különlegesebb csokikat szereted, akkor bár tiszteled a hagyományokat, és szereted a konvencionális dolgokat, mégis megpróbálkozol egy kis újítással. Lehetséges, hogy korlátozva érzed magad, és szabadulni szeretnél. Talán a neveltetésed vagy a máig tartó erős szülői nyomás az, ami nem hagy kibontakozni.

Fagylalt

Ha megőrülsz a fagylaltért, és képes vagy akár még hóban-fagyban is fagylaltot nyalogatni, akkor kissé borúlátó vagy, és egyben az elnyújtott élvezetek híve is. Általában semmit nem kapkodsz el, sem a döntéseket, sem pedig az élet örömeinek kiélvezését. Mindent alaposan átgondolsz, és minden esetleges következményre felkészülsz. Nem szereted a váratlan helyzeteket, ezért mielőtt bármi mellett is döntenél, fejben lejátszod, hogy mi történhet a döntések után.

A borúlátásodat az is bizonyítja, hogy állandóan van a hűtődben egy doboz fagylalt, mert egy-egy rossz nap után mindig a dobozba fojtod a bánatod. Éppen ezért, ha elmész vásárolni, még akkor is veszel néhány adag fagylaltot, ha a mélyhűtődet már így is alig tudod becsukni.

OLVASD EL EZT IS!

kislany
  • horoszkóp
  • különleges horoszkóp

Rejtett gyermekkori sebek a horoszkópban

Ezt is szeretjük