Mi vár rád ma szerelemben és munkában? 1 perces jóslás
Ha van egy perced, kezedben a válasz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden napnak add meg az esélyt, hogy életed legboldogabb napja legyen - hallottad már ezt a bölcsességet? Ennek alapján akár a mai is lehet életed legboldogabb napja.

Persze reggel, amikor kócosan kikecmeregsz az ágyból, és dolgozni indulsz, ezt még aligha hiszed el, ám soha nem lehet tudni, végül mi kerekedik ki a napból.

Illetve talán egyféleképpen mégis: jóslás segítségével. Mivel azonban a reggeli készülődés közepette nincs sok ideje az embernek, erre az időpontra valami gyorsabb jóslás való, mint mondjuk a kártyavetés.

Napi jóslatodat egy kattintással, egy perc alatt kérheted, így akár két sminkecsetvonás közt reggel, otthon, vagy reggelizés közben, vagy a munkahelyedre beérve, a kávédat szürcsölgetve is. Elég, ha csupán kattintasz egyet, és megkapod az előrejelzésedet a szerelem, illetve a munka terén, plusz kaphatsz egy általános előrejelzést is a napodra nézvést. Jósolj magadnak most! Vajon mi vár rád ezen a napon?

Tenyérjóslás

Ha egy kicsit több időd is van, próbáld ki a tenyérjóslást! Képeink segítenek elemezni.

A siker technikái - Jegyek korlátozott számban!

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra vendége ezúttal Alföldi Róbert lesz, akivel segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük