Ilyen férfi mellett lehetsz igazán boldog: holdjegyed elárulja
Ha nem ismered a holdjegyed, akkor kalkulátorunkkal egyszerűen kiszámoltathatod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a szerelem gyönyörű érzés, mire az ember megtalálja az igazit, sokszor csalódhat. A holdhoroszkóp most segít neked abban, hogy ráismerhess az igazira. Tudd meg, ki illik hozzád, és hol ismerheted meg legnagyobb valószínűséggel.

Ha már párban vagy, kedvesed holdjegyének ismeretében megtudhatod, a horoszkópotok alapján ő lehet-e az igazi. Akkor se keseredj el, ha ez alapján nem, hiszen a kivételek erősítik a szabályt.

Holdjegykalkulátorunk segít, ha nem tudod, mi a jegyed:

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Nyüzsgő energiabomba lehetsz, aki szomjazza a kalandokat. Ideális párod egy hozzád hasonló lelkületű személy lehet, akivel sok-sok izgalmas élményetek lehet. Ő egy másik Kos, egy Nyilas vagy egy Ikrek holdjegyű lehet. Hogy hol jöhet szembe? Kalandparkban, vidámparkban, de extrém sportok is összehozhatnak.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Érzelmes emberként számodra egy hasonlóképpen érzelmes illető lehet az ideális választás - egy másik Bika, egy Szűz vagy egy Bak holdjegyű valaki. Őt megismerheted egy romantikus mozifilm bemutatóján a moziban, találkozhatsz vele egy könyvesbolt klasszikus regényei körül, vagy akár egy színházi előadáson.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A flörtölés a véredben lehet, ám az igazi felismerése már nehezebben mehet. Mivel nem vagy a kötöttségek híve, és inkább a könnyed, mint a véresen komoly kapcsolatokat kedvelheted, egy másik Ikrek, egy Vízöntő vagy egy Mérleg holdjegyű valaki lehet számodra ideális, akit egy szórakozóhelyen ismerhetsz meg.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Érzékeny ember lehetsz, ideális társad pedig fontos, hogy tudatában legyen ennek. A legjobb, ha maga is érzékeny típus, tehát például egy másik Rák, illetve Halak, esetleg Skorpió holdjegyű illető. A sors összehozhat benneteket egy képzőművészeti kiállításon, egy komolyzenei koncerten vagy egy művészfilmvetítésen.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Tudatos Oroszlán vagy? Szinte a párkeresést is matematikai képlettel végezheted, és törekvéseid nem is lesznek hiábavalóak, ha jó helyen kutakodsz. Ideális párod egy másik Oroszlán, egy Kos vagy egy Nyilas holdjegyű lehet. Ne bízd a véletlenre, egy társkereső, illetve egy rapid randi rendezvény is összehozhat a téged keresgélő illetővel.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz holdjegyeddel gondolkodásod praktikus, gyakorlatias lehet, és igényelheted a szervezettséget. Éppen ezért illik hozzád remekül egy másik Szűz vagy egy Bika. Jó társra lelhetsz egy Bak holdjegyűben is. Esetedben a legvalószínűbb, hogy hivatalos ügyek intézése közben vagy munkahelyen botlasz az igaziba.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Saját kis világodban élheted az életed, megrögzött álmodozóként. Holdjegyed szerint leginkább egy másik Mérleg, egy Ikrek vagy egy Vízöntő lehet az ideális társad, akivel nagyon valószínű, hogy egy különleges utazás alkalmával ismerkedhetsz meg. Az sem kizárt, hogy egy alternatív zenei koncert vagy modern kiállítás hoz össze benneteket.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szenvedélyes lehetsz, temperamentumos, akár egy latin díva. Párod ki is lehetne más, mint egy latin szerető típusú Skorpió pasi? Az is előfordulhat persze, hogy egy Rák vagy egy Halak lesz a befutó, mivel a gondolkodásotok sokban hasonlíthat. Hogy hol lelhetsz rájuk? Egy tánctanfolyamon: a salsa remek választás lehet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyert ügyed van, ugyanis pozitív életszemléleted, optimizmusod, letörölhetetlen mosolyod nem hagy téged sokáig pár nélkül. Számodra a nagy Ő egy másik Nyilas, egy Oroszlán vagy egy Kos holdjegyű valaki lehet, akikkel kedves természeted hozhat össze. Nincs egy konkrét hely, ugyanis a mosolyod mindenhol varázserővel bír.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Érzelmeidnek nem könnyen adsz hangot, ha holdjegyed a Bak, de fontos lehet számodra, hogy partnered ezt megtegye. Bár egy másik Bak ezzel nem boldogul jól, mégis sokban hasonlítotok, így ő, illetve egy érzelmes Bika vagy akár egy Szűz holdjegyű is lehet neked a nagy Ő. Velük baráti társaságod hozhat össze.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Számodra fontos az ész. Magad sem vagy az az üresfejű típus, két lábbal állsz a földön, és érdekelhet a tudomány. Ugyanezt várhatod kedvesedtől is. Ideális választottad egy másik Vízöntő, egy Mérleg vagy Ikrek holdjegyű valaki lehet, akiket egy utazáson, egy könyvtárban vagy éppen egy múzeumban is megismerhetsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként nagy gondolkodó lehetsz, és gondolataid szívesen meg is oszthatod másokkal. Olyan pár való hozzád, akit szintén érdekelnek a lelki mélységek. Egy másik Halak, egy Skorpió vagy egy Rák holdjegyű valaki lehet az. Mivel a beszélgetés által kerülhettek közelebb, őt egy rapid randin vagy baráti szervezésű eseményen ismerheted meg.

Ezt is szeretjük