Nagy kínai szerelmi horoszkóp
Tudd meg, összeilletek-e!
Szeretnéd tudni, hogy valóban összeillesz-e a pároddal? Szerelmi horoszkópunk elárulja!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kínai horoszkóp segítségével megtudhatod, hogy pontosan mire is számíthatsz a szerelemben. Romantikus a partnered, megbízható, hűséges? Keresd ki párod születési dátumát naptárunkból, és számold ki, melyik jegyben született. Az elemzés segítségével választ kapsz minden kérdésedre!

A legendák szerint a 12 jegynek, amelyek eredetileg a Jupiter bolygó 12 éves keringési ciklusát követték, Buddha adott nevet. Mielőtt elhagyta volna a Földet, magához hívta az összes élőlényt, ám mindössze 12 állat jelent meg előtte. Így minden állat kapott egy-egy évet aszerint, ahogy Buddha előtt megjelentek.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ez a pasi nagyon romantikus, sőt, érzékeny, a szokásosnál sokkal jobban igényli a figyelmet és a törődést. Szeret beszélni önmagáról, illetve terveiről, álmairól, ezért, ha be akarsz nála vágódni, akkor a legjobb, ha tátott szájjal figyeled kiselőadásait. Néha azonban nem eléggé következetes, meggondolatlan tetteivel hamar felforgat maga körül mindent. Mivel eléggé skót, ne a legdrágább ételt válaszd az étlapról a randin, sőt, azon se csodálkozz, ha mindent felesben akar majd fizetni.

Ideális partner: a Bivaly vagy Vaddisznó nők.

Bivaly

Az első randik során kiismerhetetlennek tűnhet számodra, hiszen kezdetben egy nőfaló macsó képét mutatja, de amikor szerelmes lesz, egy ügyetlen, pirulós kisfiú válik belőle. A kezdeti bukdácsolás után egy igazán sármos, figyelmes és humoros férfit ismerhetsz meg, aki a tenyerén hordoz téged. Igazi úgymond férjanyag, élete célja, hogy családjának biztonságos körülményeket teremtsen minden téren. Megbízható és hűséges társ.

Ideális partner: Kígyó vagy Kakas nők.

Tigris

Karizmatikus egyéniség, általában a társaság középpontja, a nők bálványa. Igazi vadász, aki, ha kiszemelt magának, addig ostromol, amíg meg nem kap. A látszat ellenére nem egy szoknyabolond, ha szerelmes lesz, akkor odaadó és kitartó társ válik belőle. Minden percben partnere kívánságát lesi, viszont nem tűri, hogy ellentmondjanak neki vagy irányítsák. Néha meggondolatlan döntéseket hoz, és a mulatozás is fontosabb az életében, mint munka, de összességében sikeres és szerencsés.

Ideális partner: Ló vagy Kutya nők.

Nyúl

Figyelmét és szerelmét ki kell érdemelni. Ha szeretnéd magadhoz édesgetni, akkor a legfontosabb, hogy sose hisztizz vagy problémázz, mert nem szereti a konfliktusokat. Kiismerhetetlen és titokzatos, sosem tudhatod, mi a következő lépése. Életében egyszer lesz igazán szerelmes, de addig sem tétlenkedik: vonzzák a tiltott gyümölcsöt jelentő nők. Fontos számára a kényelem és a nyugalom, egy olyan társra vágyik, aki ezt biztosítani tudja.

Ideális partner: Kecske vagy Kutya nők.

Sárkány

Ellenállhatatlan és megnyerő, dumájával egy perc alatt levesz bárkit a lábáról. Szereti a kihívásokat, úgyhogy, ha szeretnéd meghódítani, érdemes egy kicsit évődnöd vele. Bár élvezi a flörtölést, bókjait nyugodtan komolyan veheted, hiszen mindig őszinte. Nem otthonülő típus, igazi társasági ember, általában ő szervezi barátai számára a programokat. Egy kapcsolatban szereti, ha ő a domináns fél, és ha mindig ő mondja ki az utolsó szót egy vitában.

Ideális partner: Kakas vagy Patkány nők.

Kígyó

Erős és határozott egyéniségével hamar magára tereli a figyelmet. Szívesen ismerkedik és flörtöl, de szándékai ritkán komolyak: rendíthetetlenül keresi az igazit, ezért használ ki minden lehetőséget. Romantikus és szenvedélyes, viszont hamar úgy érezheted, hogy megfojt rajongásával. Hosszú távon azonban ideális partner, hiszen a legfontosabb számára a családja. Ragaszkodó és hűséges társ, aki mellett nem lehet unatkozni.

Ideális partner: Vaddisznó vagy Kecske nők.

Ez a pasi egy Don Juan: két kanállal habzsolja az életet, és egy vonzó nőért bármit elkövetne. Vonzerejét elsősorban nem külsejének köszönheti, hanem rendkívül gyors észjárásának és briliáns humorának. Határozott és tettre kész, gyorsan hoz döntéseket, viszont sokszor előbb cselekszik, mint gondolkozik. Csapongó természetéhez leginkább egy nyugodt, kiegyensúlyozott nő illik, akit mindennap újra és újra meghódíthat.

Ideális partner: Kutya vagy Tigris nők.

Kecske

Igazi művészlélek, legtöbbször bohém öltözékével hívja fel magára a nők figyelmét, de pár percen belül ír egy érzelmes költeményt, vagy rajzol valami szépet a csodált hölgy személyétől ihletetten. Magához hasonló egyéniségeket keres, nem keltik fel az érdeklődését a cicababák - fontos számára valami plusz, egy szexepil, amibe beleszerethet. Ritkán kezdeményez, félénk és visszahúzódó. Óvatosan közelíts felé, mert nagyon érzékeny.

Ideális partner: Nyúl vagy Ló nők.

Majom

Sikeres és magabiztos az élet minden területén, női ismerősei csak szuperlatívuszokban beszélnek róla, ő a férfi, csupa nagybetűvel. Ezt az elismerést nemcsak vonzó külsejével és megnyerő stílusával éri el, hanem azzal is, hogy mellette röpül az idő: izgalmasabbnál izgalmasabb helyszínekre szervez randevút, és számára semmi sem drága, ha imádott hölgyéről van szó. Élete a hódítás, hosszú távon csak egy mindent elnéző partner jöhet nála szóba.

Ideális partner: Majom vagy Kecske nők.

Kakas

Harsány és harcias, társaságban általában magához ragadja a beszélgetést. Öntudatos, szeret vitatkozni, de a kemény külső mögött bizonytalan és félénk belső lakozik valójában. Legjobban a nők körében érzi jól magát, sok barátja van a szebbik nem köréből, ami egy tartós kapcsolatnál konfliktusokra adhat okot. A szerelemben fontos neki, hogy párjában ne csak tökéletes szeretőt, de lelki társat is találjon.

Ideális partner: Kígyó vagy Bivaly nők.

Kutya

Ez a pasi olyan, mintha valamelyik előző századból pattant volna elő: kedves, lovagias és udvarias, de sosem tolakodó módon. Szíve hölgyét elhalmozza ajándékokkal, szebbnél szebb bókokkal. Szereti és tiszteli a nőket, de nem ragaszkodó típus, inkább műértő módjára viszonyul hozzájuk. Nem kedveli a játszmákat, mindig becsületes és őszinte. A harsányság és közönségesség ijeszti el a leginkább.

Ideális partner: Patkány vagy Nyúl nők.

Disznó

A minden férfi disznó mondásra e jegy szülöttei igazán rászolgálnak. Rendkívül vonzó és elbűvölő, és ezen tulajdonságainak tudatában ki is használja lehetőségeit. Férfias és határozott külsejéhez romantikus és szentimentális belső társul. Egy hölgy meghódítása legtöbbször csak addig érdekes számára, míg az ágyig eljut vele. Szexuális étvágyát nehéz kielégíteni. Kedélye hullámzó, és nagyon önző: megtartásához sok türelemre van szükség.

Ideális partner: Tigris vagy Majom nők.

OLVASD EL EZT IS!

par fekszik2
  • szerelem
  • párkapcsolat

Mi az aszcendensed?

fekvo
  • szerelem
  • párkapcsolat

Mikor született a pasid?

Ezt is szeretjük