Nagy kínai jellemhoroszkóp
Milyen vagy valójában?
A kínai zodiákus elárulja, milyen viselkedés jellemző rád a párkapcsolatban vagy a munkában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A több ezer éves hagyományra visszatekintő kínai asztrológia a születési éved szerint mondja meg, hogy a 12 jegy közül melyik állat tulajdonságai jellemeznek téged.

Nincs más dolgod, mint kiszámolni, melyik jegyben születtél, és megtudhatod, milyen viselkedés jellemző rád életed különböző területein.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Patkány jegyednek köszönhetően rendkívül energikus nő vagy, akinek a nehéz helyzetek megoldására is mindig van egy jó megoldása. Vidámságod és szenvedélyességed miatt sokan vonzódnak hozzád. Ugyanakkor, mivel szívesen segítesz a környezetedben élőknek, és rendkívül nagyvonalú vagy, nem árt vigyáznod a számító emberekkel. A munkában kreativitásod és kitartásod lehet segítségedre.

Bivaly

Bivaly jegyed hatására rendkívül makacs tudsz lenni, és nehezen alkalmazkodsz az élet által kínált változásokhoz. Munkádat felelősségteljesen végzed, és alapvetően jó csapatjátékos is vagy. Ami pedig a kapcsolatokat illeti, ritkán bonyolódsz futó kalandokba, a szerelemben is elkísér józan, gyakorlatias szemléleted. Racionalitásodból adódóan a külső szemlélő számára sokszor nagyképűnek és távolságtartónak tűnsz.

Tigris

A kínai horoszkóp szerint igazi vezető egyéniség vagy: lelkesedésed és dinamizmusod mindenkit magával ragad. Másokkal szemben sokszor vagy türelmetlen és bizalmatlan. Akaratodat mindenáron végigviszed. Bár gyakran nyughatatlan és kissé önző módon viselkedsz, a szerelemben igazán megszelídülsz. Ha úgy érzed, megtaláltad az igazit, kedveseddel gyengéden és megértően viselkedsz.

Nyúl

Jó beleérző képességed és megbízhatóságod miatt igazán illik rád a közvetítő szerep. Akár a munkát, akár a magánéletet nézzük, te vagy az az ember, akinek a kezében összefutnak a szálak. Nyúlként alapvetően nyugodt természeted van, de, ha megsértenek, kiállsz magadért. Bár gondoskodó és érzelmes alkat vagy, a párkapcsolatodban problémát okozhat gyakran előtörő magány utáni vágyad.

Sárkány

Ahogy Sárkány szimbólumod is sugallja, lobbanékony, ingerlékeny és olykor szeszélyes ember vagy. Jellemző rád, hogy a hivatásodnak élsz, amibe gyakran minden idődet és energiádat belefekteted. Mivel a magánéletben fontos számodra a szabadság, ritkán kötöd le magad egy ember mellett. Bár kifelé erősnek mutatod magad, belül nagyon érzékeny alkat vagy, aki vágyik a harmóniára.

Kígyó

A kínai horoszkóp szerint te inkább az ész, mint az érzelmek embere vagy. Sokszor válsz egy eszme, egy munka megszállottjává. Mivel utálsz hibázni, könnyen válhatsz munkamániássá. Karizmatikus egyéniséged és segítőkészséged miatt nem csupán a szakmádban, de a magánéletben is sok ember vesz körül. Különös, titokzatos vonzerőddel számos szívet meghódítasz. A szerelemben féltékeny vagy, de kedvességed kárpótolja párodat.

Lóként fontos számodra a változatosság, a kaland, nem szívesen ülsz otthon. Szórakoztató természeted miatt sokszor kerülsz a társaság középpontjába. Szorgalmadnak és a pénzügyekben való jártasságodnak köszönhetően az irányító szerepét is sokszor magadhoz ragadod - mind a magánéletben, mind a munkában. Gondot okozhat viszont forrófejűséged, melyből adódóan bármennyire is elmélyült a pároddal való kapcsolatod, a viták mindennaposak.

Kecske

A kínai horoszkóp szerint a munkában nem szereted a kötöttségeket, fontos számodra kreativitásod és alkotókészséged kiélése, ezért gyakran választasz művészetekkel kapcsolatos foglalkozást. Jószívű, alkalmazkodó és együtt érző nő vagy, minek köszönhetően rendkívül sok barát vesz körül. A párkapcsolatban előtérbe kerül Kecske jegyedre jellemző romantikus és érzékeny oldalad, ugyanakkor sértődékenységedet nem könnyű kezelni.

Majom

A Majom jegyre jellemző gyors észjárás és műveltség sikeres üzletasszonnyá tehet. Kritikus hajlamod azonban problémát okozhat a munka terén. Érdemes kétszer is meggondolnod, mi hagyja el a szádat, ellenkező esetben sok haragost szerezhetsz. Ami pedig a magánéletet illeti, szívesen jársz társaságba, ahol hamar kitűnsz egyéniségeddel, remek fellépéseddel pedig az ellenkező nemet is hamar meghódítod. Bár könnyen esel szerelembe, ha az érzés komoly, a kapcsolat hosszú távú lesz.

Kakas

A kínai horoszkóp szerint legtöbbször kitartó és kemény munkával éred el a célodat, nem szereted a könnyen kapható dolgokat. Olykor hajlamos vagy túl sokat vállalni magadra, illetve elveszni a részletekben. Ugyanakkor a magabiztosságot és őszinteséget olykor túlzásba viszed, ebből adódóan pedig kérkedőnek vagy éppen kötekedőnek tűnhetsz. Mivel nehezen alkalmazkodsz, párodnak nincs éppen könnyű dolga, cserébe viszont nagyon megbízható vagy.

Kutya

Nyíltságodnak és megbízhatóságodnak köszönhetően közkedvelt nő vagy. Kutyaként keményen, szorgalmasan dolgozol, és a végletekig kiállsz álláspontod mellett. Harciasságod azonban a magánéletben inkább negatív tulajdonságod: könnyen megbánthatod vele a párodat, és cinizmusodat sem könnyű elviselni. Ennek ellenére a kínai horoszkóp szerint hűséges és egyúttal szeretetteljes nő vagy.

Disznó

A kínai horoszkóp szerint kiváló beosztott vagy, hiszen lelkiismeretesen dolgozol, rendkívül együttműködő vagy, és nem taposol el senkit önös érdekeid miatt. Ugyanakkor sokszor küzdesz önbizalomhiánnyal, amiből adódóan túl óvatos és zárkózott vagy másokkal szemben. A párkapcsolatban odaadó és kimondottan gyöngéd vagy, bár érzékenységed miatt néha ok nélkül is megsértődsz.

OLVASD EL EZT IS!

lead par olvas
  • horoszkóp
  • megcsalás

Miért lép félre a pasi?

lany kalapban
  • horoszkóp
  • jellem

Jellemhoroszkóp

lead cameron
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Szűz jegyében

lead scarlett
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Skorpió jegyében

Ezt is szeretjük