Nagy kínai horoszkóp
Ismerd meg jellemed!
A kínaiak szerint mindenki olyan ember, amilyen állat tulajdonságait hordozza. Te melyik vagy? A hűséges kutya, vagy a ravasz kígyó?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Buddha állatai megmondják, milyen vagy! A 12 jegyből álló kínai horoszkóp segítségével új oldalról ismerheted meg magad: a hagyományos csillagjegyekhez képest az állatok mélyebb lelki vonásaidat is feltárják. Ismerd hát meg, milyennek tartanak a keleti bölcsek!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Végletekig kitartó, és figyelemreméltóan szívós jellem vagy. Nehéz helyzetekben sem panaszkodsz, megvan az a képességed, hogy elfogadd, bármi is történik veled. Bátorságod nagy hajtóerő az életben, aminek köszönhetően örömmel próbálsz ki minden újdonságot, és remekül alkalmazkodsz a változó körülményekhez. Állandó mozgásban vagy, lakásodat, munkahelyeidet gyakran váltogatod: figyelj kicsit másokra is, a hirtelen váltásokat a környezetedben élők nem biztos, hogy olyan könnyen veszik, mint te. Javíthatatlan kíváncsiságod jó megfigyelővé tesz, azonban előfordul, hogy olyan dolgokba is beleártod magad, amibe nem kellene.

Bivaly

Ahogy a földeken dolgozó ökör, te is kemény és dolgos vagy. Jöjjön bármi is az életben, te sosem panaszkodsz: szeretteid életében te vagy a biztos pont, akivel megoszthatják fájdalmukat, mert terhelhetőbb vagy mindenkinél. Következetességed és erőd azonban nemcsak kitartóvá, de nagyon makaccsá is tesz. Ha egyszer elindultál egy úton, senki nem tud letéríteni róla, még akkor sem, ha időközben kiderül, hogy tévedtél. Aggodalmadat, kétségeidet azonban hajlamos vagy magadban tartani, pedig neked is szükséged lehet rá, hogy valakivel megbeszéld.

Tigris

Kifogyhatatlan energiával veted magad az életbe, azonban a többiekről sem feledkezel meg: környezeteddel folyamatos és bensőséges kapcsolatban vagy. Nagyon érzékeny lelked révén a legapróbb változásokat is észreveszed. Mindig 100%-osan jelen vagy, ha valaki figyelmedet igényli, azt teljes mértékben megkapja. Odaadásodnak és hihetetlen energiáidnak köszönhetően könnyedén tudsz ismerkedni, kapcsolatokat teremteni és hivatkozni rájuk. Szerencsés típus vagy, aki mindig sikeresebb, mint a környezetében élők, azonban ez igazságtalan irigységet szülhet, amivel nehezen tudsz megbirkózni.

Nyúl

Kivételesen érzékeny, illetve rendkívül éber vagy. Pengeéles elméd őszinteséggel párosul, amiért barátaid tisztelnek. Munkádban gyors vagy, ami lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt teljesíts nehéz feladatokat is, ám ez olykor az alaposság rovására mehet. Ha egyszer haragra gerjedsz, indulataidat nem tudod féken tartani, azonban dühöd éppen olyan hamar el is illan. Nem szereted vesztegetni az időt, és a mások iránti megértés is hiányzik belőled: nem mindenki olyan gyors észjárású, mint te! Ugyanakkor a fenyegető világgal szemben éppen olyan gyámoltalan tudsz lenni, mint egy hófehér kis nyuszi, nagy szükséged van a támogatásra, társaságra.

Sárkány

A sárkány évében született emberek óriási erővel vannak megáldva. A többi sárkánnyal együtt a bölcsesség, az erő és a véget nem érő átalakulás megtestesítője vagy. Csodálatos léptékekben gondolkodsz, ami azonban ettől is figyelemre méltóbb, hogy világodba másokat is magaddal tudsz vinni. Otthon vagy az álmok birodalmában, a szürke mindennapokban is képes vagy másfelé tekinteni. Nagy kreativitásod mindenképpen a művészetek felé terel, azonban tehetséged nagyfokú merevséggel párosul. Amíg te be nem látod, hogy hibáztál, semmi pénzért nem változtatnál.

Kígyó

Fogékony vagy a misztikum iránt: a Kígyó jegyébe tartozó emberek gyakran számolnak be rejtélyes érzékelésekről. Megvan az a ritka képességed is, hogy élvezni tudod az életet: tudod, hogy élvezheted ki a dolgokat egészen az utolsó cseppig. Bármi legyen is a célod az életben, addig fogod keresni, amíg rá nem lelsz. Ez a szenvedélyes hajtóerő állhatatossággal is párosul, kitartással vészeled át a nehezebb időszakokat is: te soha nem adod fel! A megfelelő pillanatban minden felhalmozott energiádat az áhított célra koncentrálod.

Mélyen elkötelezett típus vagy, aki hajlandó mindig a lehető legtöbbet megtenni bárkiért, akinek szüksége van a támogatásra. Nemcsak erős, de megbízható és hűséges vagy, ha megígérsz valamit, minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy szavadat be is tartsd. Krízishelyzetben és nagy nehézségek közepette is jól boldogulsz: a ló képes arra, hogy utolsó csepp erejéig tovább haladjon. Mindehhez jól jön egészséges önbizalmad is, azonban minden büszkeséged ellenére is igényled a társat. Szükséged van valakire, akivel harmóniában élhetsz, és aki bölcs tanácsokkal lát el.

Kecske

Láthatatlan erővel rendelkezel, aminek köszönhetően képes vagy a változó körülményeket is átvészelni. Környezeted jámbornak gondolhat, azonban figyelemre méltó lelki erőd van. Ennek köszönhetően olyan akadályokat is le tudsz küzdeni, amiben mások elbuknak. Keményen dolgozol, és hajlamos vagy mások feladatát is átvállalni, ám ez magával hordozza a túlvállalás veszélyét. Rendíthetetlenségednek köszönhetően nagyon megbízható jellem vagy, aki minden önhittség nélkül a háttérben marad.

Majom

Megvan az a mentális adottságod, hogy gyorsan tanulj, és elsajátíts bármit, ami felkeltette érdeklődésedet. Fürge intelligenciádnak köszönhetően mindig te állsz elő legelőször a forradalmi ötletekkel, újításokkal. Látszólag közönyösnek tűnhetsz másokkal szemben, ezért sokan érzéketlennek tartanak. Munkatársaid, barátaid átmehetnek olyan időszakokon, amikor karakterisztikus jellemed nagyon idegesíti őket. Szerencsére azonban nem vagy haragtartó típus, a számodra fontos embereket energiát nem sajnálva visszahódítod.

Kakas

Egyedülálló energiáidat legkönnyebben a művészeteken keresztül tudod kifejezni: a kakas évében születettek általában kiemelkedően tehetségesek a zenében. Rendkívül találékony vagy azonban, ha tehát gazdag képzeleted nem a művészeteken keresztül talál utat a külvilág felé, megtalálod a számodra legmegfelelőbb önkifejezési módot. Amit szeretsz, abba szíved-lelked beleteszed, úgyhogy megfelelő állásban rendkívül gyorsan tudsz dolgozni. Jó verbális képességednek köszönhetően hajlamos vagy hozzászokni ahhoz, hogy a vitákban mindig neked kell győznöd.

Kutya

Bátorságod és ügyességed nagy erény. Veszélyes szituációkból könnyedén ki tudod menteni magad, azonban fizikai energiáidnak köszönhetően csapatban is remekül tudsz dolgozni. Bármilyen szakmát hamar el tudsz sajátítani, magabiztosságod révén pedig könnyen haladsz előre utadon. Mély érzésekkel viszonyulsz szeretteidhez, ezért értékelnek, és törődnek veled. Nem szereted a magányt, azonban egyedül is boldogulsz. Hosszabb távon azonban szükséged van bizalmas társra, akivel mindennapjaidat megoszthatod, és aki foglalkozik veled.

Disznó

Nem a gyorsaságodról vagy híres, azonban időérzéked soha nem csal meg: mindig mindennel elkészülsz, az utolsó pillanatra. Az előrehaladás nem életcélod: nem sok versenyszellemmel áldott meg a sors. A békés tempó kifizetődő, energiáid folyamatosan nőnek és gyarapodnak, míg mások egyetlen harcra elhasználják tartalékaikat. Te nehézség idején inkább gondolkozol, míg ki nem találod a megoldást: nem vívsz értelmetlen szélmalomharcot.

Cikkünk Lam Kam Chuen Mester: Személyes feng shui tanácsadó című könyvének felhasználásával készült.

A Személyes feng shui tanácsadó elmagyarázza a feng shui alapelveit, ugyanakkor új dimenziókat tár fel az olvasó számára. Megmutatja, miként befolyásolják egyéni jellemvonásaink a környezetünkhöz való viszonyunkat. A kínai zodiákust tanulmányozva nagyobb önismeretre tehetünk szert, jobban megérthetjük belső erősségeinket. Tudásunkat a "nyolc körre" és a nyolc báguára alkalmazva harmóniában élhetünk környezetünkkel, elősegíthetjük személyes fejlődésünket.

Kiadó: Bioenergetic Kiadó »
Ár: 3.200,- Ft
A könyvet itt rendelheted meg »

OLVASD EL EZT IS!

lead no tarssal
  • vonzalom
  • horoszkóp

Milyen embereket vonzol?

lead drew
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Nyúl jegyében

lead megan
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Tigris jegyében

Ezt is szeretjük