Nagy 2014-es kínai horoszkóp
Mi vár rád az új évben?
A kínai horoszkópodból megtudhatod, szerelmi életedben, karrieredben mi vár 2014-ben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor egy új év kezdődik, a legtöbb ember kíváncsi arra, vajon mit hoz majd neki: szerencsét vagy balszerencsét, szerelmet vagy magányt, bőséget vagy szegénységet, jó állást vagy elbocsátást.

Ha te is kíváncsi vagy rá, hogyan alakul majd az éved, kínai horoszkópodból sok mindent megtudhatsz róla. Ha nem ismered a jegyed, az alábbi kalkulátorral kiszámolhatod.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ha ez a kínai jegyed, már a 2014-es év eleje is sikeres lehet számodra. Álláskeresőként munkát kaphatsz, ha pedig van állásod, feladatod az lehet az év elején, hogy bizonyítsd, rátermett vagy a munkára. Ez sikerülhet is, hiszen kitartó vagy és energikus. Ami magánéletedet illeti, 2014-ben mindenképp meg kell próbálnod megtalálni az egyensúlyt a munkád és a szerelmi életed közt, ugyanis anélkül nem lehetsz boldog. Ne menjen egyik sem a másik rovására, mert párkapcsolatod rámehet, ha pedig szingli vagy, nem sikerül párt találnod.

Bivaly

2014-ben sajnos a bizonytalanság éve várhat rád. A legfontosabb, hogy a belső hangodra hallgass. Ebben az esztendőben lehetnek kellemetlenségeid a munkahelyeden, ami miatt sokat idegeskedhetsz. Próbálj higgadt maradni. Adjon erőt, hogy a horoszkópod szerint jó anyagi helyzet vár. Párkapcsolatodban 2014-ben elődordulhatnak félreértések, és hogy minden gördülékenyebben menjen tovább, lehet, hogy szükség lesz néhány új szabály bevezetésére köztetek. Ha szingli vagy, ebben az évben megtalálhatod lelki társadat.

Tigris

A kínai horoszkóp szerint, ha Tigris vagy, nagyon szerencsés esztendő várhat 2014-ben. Munkáédban kihívások várhatnak, de ne aggódj, mert nagyon jól veheted az akadályokat. Ha van kapcsolatod, szappanoperai fordulatok várhatnak, titkokkal, megcsalással, hazugságokkal. Most tiszta képet kaphatsz a párodról, legyen az pozitív vagy negatív. Amennyiben egyedülálló vagy, ez a  tisztánlátás, az emberismeret segíthet téged megtalálni a megfelelő párt, akivel párt alkotva boldog lehetsz.

Nyúl

Ha Nyúl a jegyed, ebben az évben sok problémával kell majd valószínűleg szembenézned, de sikerülhet leküzdeni őket. Munkahelyeden valószínűleg sok feladat fog várni, ami sok idődet elveszi majd a magánéletedtől. Nehéz lesz egyensúlyt teremtened, hogy mindennel foglalkozhass. Pénzügyi téren viszont minden rendben alakulhat várhatóan, noha utazásokra, hobbidra sok pénz el is mehet. Ha van kapcsolatod, fogadd meg a tanácsot, és hagyj szabad teret és időt a párodnak, mert ha nem, gondjaitok lehetnek. Szingliként sajnos nincs sok esélyed megtalálni a párod.

Sárkány

Ez az év a változatlanság és a pozitív események keveréke lehet számodra. Munkahelyed például stabilnak ígérkezik, de pénzügyeiddel vigyázz, mert költekezésre lehetsz hajlamos, ami gondokat okozhat a későbbiekben. Az év második fele jószerencsét ígér. Szerelmi életedben, ha van párod, minden úgy alakulhat 2014-ben, mint egy tündérmesében, de vigyázz, hogy ne légy meggondolatlan, ha pároddal beszélsz, mert olyat mondhatsz, amivel megsértheted, és ez nyomot hagy a kapcsolatotokban. Ha szingli vagy, sajnos nem a megfelelő ember mellett kötsz ki, ha nem választasz elég körültekintően.

Kígyó

Kígyóként izgalmas év várhat rád 2014-ben. Munkahelyeden minden nagyszeráen alakulhat, úgy érezheted, és főnökeid is úgy láthatják, remekül megállod a helyed. Ugyanakkor, lehetnek újoncok a kollégáid közt, akikkel lépést kell tartanod. Pénzügyi téren biztonságos év várhat, de azért spórolj, nehogy kellemetlen meglepetés érjen. Ha van párkapcsolatod, ez az év lehet a legboldogabb a számotokra, amit eddig együtt megéltetek. Ha nincs, életre szóló párodat, lelki társadat találhatod meg ebben az esztendőben.

Ez az év a Ló éve, ez már ígéretesen hangzik számodra, és bizony, jól is alakulhatnak a dolgaid. Munkahelyi sikerek várhatnak, de ne bízd el magad, mert az mindent elronthat. Kemény munkád eredményeként bankszámlád is meghízhat 2014-ben. Ha szingli vagy, vigyázz, hogy a szerelemre való vágyakozás miatt ne köss ki olyan ember mellett, aki nem érdemel meg. A szerelem nem játék, vedd komolyan. Hagyd a sorsra a dolgokat, ne erőltesd, hogy párra lelj. Ha párban vagy, kapcsolatodra szánj sok időt, és szerelmeddel légy kettesben minél többet, ez a boldogságotok kulcsa.

Kecske

Szerencsés év lehet a számodra a 2014-es, sok új lehetőséggel. Munkahelyeden elismerés vár, és ez nagy örömmel tölthet el, de igyekezz fenntartani az elismerés okát, és nem elmerülni a dicsőségben. Pénzügyekben gyarapodás vár. 2014 jó év lehet neked magánéleti szempontból is. Párkapcsolatod elmélyítheted a kedveseddel ebben az évben. Ezt elsősorban nagy beszélgetések és őszinteség árán érheted el. Ha szingli vagy, megtetszhet valaki, de a kettőtök kis románca nem fog sajnos sokáig tartani. 

Majom

Vegyes éved lehet 2014-ben, ha a Majom a kínai jegyed. Kerüld a hirtelen hozott döntéseket, mert abból lehet bajod ebben az évben. Sajnos még a munkád is rámehet egy ilyen meggondolatlan húzásodra. Az is fontos, hogy amit elkezdesz, fejezd is be. Ebben az évben feladatod, hogy megtanulj jobban koncentrálni. Jó pénz ütheti a markod 2014-ben, de vigyázz, ne költsd el mindenféle butaságra! Ha szingli vagy, sajnos nem lesz felhőtlen az éved, de ha van párod, akkor sem, ugyanis egy harmadik személy bukkanhat fel az életetekben, ami tönkreteheti a boldogságotokat. Vigyázzatok rá!

Kakas

Ha Kakas vagy, számíthatsz jóra is, rosszra is 2014-ben. Várhatók az életedben változások, de fontos, hohgy tanulj meg velük együtt élni, mert csak így teheted túl magad azokon a dolgokon, amiket a változás hoz majd. Míg év elején nagyobb bevételre számíthatsz, sajnos év második felében megcsappanhat a költségvetésed. Gondolj erre már januártól előre! Ha szingli vagy, sajnos nem vár a nagy ő ebben az évben a kínai horoszkópod szerint. Ha van párod vagy házas vagy, akkor lehetnek köztetek félreértések, de jó kommunikációval ezek áthidalhatók.

Kutya

2014-ben végre alkalmad nyílhat végiggondolni eddigi életed, hogy hol tartasz, és mit szeretnél a jövőben. Várhat ebben az esztendőben egy munkahelyváltás, de ettől ne tarts, ugyanis álmaid munkáját találhatod meg. Pénzügyi szempontból abba a hibába eshetsz, hogy családodnak úgy fejezed ki a szeretetedet, hogy mindenféle felesleges és drága dolgokat veszel nekik. Próbáld ezt elkerülni, hidd el, a tettek és a szavak mindennél többet érnek. Ha szingli vagy, sok olyan pasi kerülhet az utadba, akiben csalódsz. Ha van párod, komoly problémáitok lehetnek egy harmadik miatt.

Disznó

Ha Disznó a jegyed, és üzlettel foglalkozol, nagyon kedvező év elébe nézhetsz. Ha nem üzletemberként keresed a kenyered, munkahelyeden sok kihívás várhat, de sikerek is ugyanakkor. Pénzügyileg nagyszerű év vár. Magánéleted is jól alakulhat, noha szingliként számíthatsz egy olyan csavarra, hogy exed próbál visszaszerezni. Jól gondold meg a választ, hogy ne csalódj újra. Ha van párod, vagy férjnél vagy, harmónia és boldogság várhat 2014-ben, és megerősödhetsz abban a hitedben, hogy a megfelelő ember mellett vagy.

OLVASD EL EZT IS!

cseresznyevirag legyezo
  • kínai horoszkóp
  • 2014-es horoszkóp

2014-es kínai szerelmi horoszkóp

piros ruha lead
  • színek
  • horoszkóp

Mi a horoszkópod?

Ezt is szeretjük