Nagy decemberi szerelmi horoszkóp
Új románc vár, vagy épp az egyedüllétből kell tanulnod? Olvasd el a horoszkópot, melyből kiderül, mit hoz neked az év utolsó hónapja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eseménydús, de pozitív kicsengésű hónap lesz ez a legtöbb jegy számára. December elején egy Plútó-Vénusz fényszög hoz változást a kapcsolatokban, a hónap közepi napforduló pedig felpörgeti az eseményeket.

A hónap arra kényszerít, hogy szembenézz legmélyebb vágyaiddal. Mindez elmélyítheti az intimitást, de el is távolíthat a párodtól. Olvasd el a horoszkópot, hogy megtudd, mi vár rád!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A hónap közepéig nem várhatók számottevő változások a szerelmi életedben, de a napforduló környékén felpezsdül az életed. Lehetőséged nyílik, hogy megvalósítsd egy elérhetetlennek hitt vágyadat, vagy megszabadulj egy terhes helyzettől. Ugyanakkor sérülékennyé válhatsz, és mindenen megsértődsz, ám a másikkal való elégedetlenséged valójában az önmagadról alkotott véleményedet tükrözi. Ha ezt felismered, begyógyíthatod a sebeidet, illetve hozzáférhetsz a belső erődhöz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bár szeretnéd elkerülni az érzelmi viharokat, a hónap elején lesz részed némi szenvedélyben, amely felkavarja az állóvizet. Lehet, hogy még akkor is túlzottan ragaszkodsz a múlthoz és a megszokotthoz, amikor már ideje lenne elengedned őket. Bár szívesen mennél az után, amit szeretnél, nem kapod meg rögtön. A téli napforduló hozhat igazi változást a szerelmi életedben, ám csak akkor, ha teljesen átadod magad a helyzetnek.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Feszültséggel és elégedetlenséggel indul a hónap a szerelem terén, de hamarosan lehetőséged lesz arra, hogy újra felvedd a teljesen le nem zárt kapcsolatok fonalát, és elrendezd, amit el kell. Ennek köszönhetően hó közepén lendületet kap a magánéleted, és új ismeretségeket köthetsz, melyek közül az egyik talán romantikus fordulatot vesz. A hónap utolsó harmada egy szerencsés fejleményt tartogat számodra.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Nagyon sok minden vár rád decemberben, és rögtön a hónap elején fókuszba kerül a párkapcsolatod. Egyszerre vagy flörtölő és birtokló kedvedben, emiatt pedig féltékenységi jeleneteket rendezel vagy idézel elő, amit a kapcsolatod bánhat - légy tehát különösen óvatos. Annál is inkább, mert biztonságos kapcsolatot szeretnél, és megrémülsz a bizonytalantól. A kiegyensúlyozottság kulcsa, ha elmondod a párodnak az aggodalmaidat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A hónap elején kicsinyes viták mérgezhetik a pároddal való viszonyodat, ideje átgondolnod, hogy valóban nem ő a megfelelő társad, vagy csak a feszültségedet vezeted le rajta. Hónap közepén beindulnak a hormonjaid, flörtölő, csábító hangulatba kerülsz, felélénkül a fantáziád, és vonzóbbá válsz az ellenkező nem szemében. Ha új udvarlód kerül, ne dönts elhamarkodottan, az a lényeg, hogy őszinte légy magadhoz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ez a romantika hónapja lesz számodra. Szenvedélyesen kezdődik, és nem kizárt, hogy heves érzelmek kerítenek hatalmukba - minderre pedig fogékony a választottad is, akár már a párod, akár még csak szeretnéd, hogy az legyen. December közepén ugyan kisebb válság, bizonytalanság vagy konfliktus áll a harmónia útjába, ám az akadályok hamar elhárulnak, és lélekben szinte kicserélve, megújulva köszöntheted az új évet.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Nem kizárt, hogy a hónap elején kétségbeesel, mert nincs párkapcsolatod, vagy épp nem olyan, amilyennek szeretnéd. Ez a mélyrepülés azonban fontos eszközöd lehet ahhoz, hogy felismerd, mi az, amire valójában vágysz, és erőt meríts a megvalósításukhoz is. A napforduló környéke románcot tartogat a számodra, bátran használd ki a kínálkozó lehetőségeket.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A hónap elején nemcsak szembesülsz a valódi érzéseiddel, de kénytelen vagy kimutatni is őket. Vitákra számíthatsz a pároddal, mert könnyen lehet, hogy nem tetszik neki, amit érzel vagy gondolsz, és nem ért egyet a terveiddel. Dűlőre kell vinnetek a kérdést, és eldönteni, hogy találtok-e kompromisszumos megoldást. Ha nincs párod, a napforduló környékén lehetőséged lesz az ismerkedésre, de nem kizárt, hogy hamar meggondolod magad.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A hónapban önállóságot kell tanulnod, és nem kizárt, hogy ez a kapcsolatodra is hatással lesz. Ha a párod elfogadja, hogy több térre és egyedüllétre van szükséged, meg tudjátok őrizni a kapcsolatot, de ha korlátozni próbál, lehet, hogy menekülni próbálsz. Ha nincs párod, fontos, hogy tisztába jöjj a vágyaiddal, és képviseld az igényeidet - ne hagyd, hogy mások vegyék át az irányítást. Az év vége szenvedélyes románcot hozhat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Vénusszal a jegyedben igazán csábító, romantikus hónap elé nézel. Már rögtön a hónap elején azt érzed, hogy a szokásosnál nyitottabb vagy az új ismeretségekre, ám rettenetesen frusztrál, ha nem kapod meg, amit akarsz. Fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy szeretni akarsz vagy birtokolni, és neked hogy esik mindez a másiktól. Próbálj meg elszakadni a bevett rutinjaidtól, és más nézőpontból szemlélni a dolgokat, vagy olyat tenni, amit még nem próbáltál.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A hónap elején küzdelmek és konfliktusok várnak a szerelemben. Lehet, hogy a párod túlzottan rád támaszkodik, vagy épp te akarsz levenni a válláról valamilyen terhet, de tartsd észben, hogy mások helyett nem vállalhatsz felelősséget, és a másik ember problémáját sem biztos, hogy neked kell megoldanod. Ha még szingli vagy, hónap közepén megismerkedhetsz valakivel, akivel szorosabbra fűzitek a szálakat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ebben a hónapban sokkal nyitottabb lehetsz a kapcsolatokra, és nem kizárt, hogy megélénkül a társasági életed. Új emberek kerülnek a társaságodba, és ha nem táplálsz előítéleteket, lesz valaki, akivel különösen egy hullámhosszon érzed magad. Hagyj időt, hogy megismerd. Ha párkapcsolatban élsz, az ego irányítása feszült vitákat eredményezhet, amelyeken türelemmel tudsz túllépni.

Ezt is szeretjük