Nagy 2011-es szexhoroszkóp
Hány forró éjszakád lesz?
2011-ben számos varázslatos éjszakát tartogatnak a csillagok számodra, akár kapcsolatban, akár egyedül élsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2011-es esztendő a befelé fordulás és az önmegvalósítás időszaka lesz, emellett előtérbe kerül a szexualitás is, melyben új dimenziók nyílhatnak meg előtted. Ha sikerül jobban megismerned és elfogadnod magad, az az erotika terén is megmutatkozik majd.

A szexhoroszkóp szerint alapvetően izgalmas és élményekben gazdag hónapok állnak előtted.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Kos jegyében születtél, izgalmas időszak vár rád az év első felében. A párkapcsolatodban újra fellobban a régi láng, a hálóban teljes lesz közöttetek az összhang. Újító oldalad felszínre tör, szexuális segédeszközök bevetésével színesítitek az életeteket. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor se keseredj el. Az év eleje igazán mozgalmas lesz, randi randit követ, melyek akár a lakásodon is véget érhetnek. Az év második felében pedig rábukkanhatsz álmaid pasijára is, aki mellett szexuális értelemben mozgalmas hónapok várnak rád.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Az év elején kissé elégedetlen leszel a párkapcsolatoddal, ezért több időt fordítasz a külsődre és a hobbidra. Ezzel a húzással felkelted partnered figyelmét, aki úgy érzi, újra meg kell hódítania. A szexhoroszkóp szerint az év második felére forrósodik fel igazán a levegő. Ha egyedülálló vagy, a 2011-es év főleg futó kalandokról és rövidebb kapcsolatokról szól majd. Az év vége hozhat változást és meghitt, összebújós estéket az életedbe.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegy szülötteinek jelmondata 2011-ben a változás lesz. Amennyiben párkapcsolatod nem elégít ki maximálisan, már az év elején próbálj megoldást találni a helyzetre: néhány ágyban töltött hétvége újra összekovácsolhat benneteket. A szinglik ennél jobb helyzetben vannak! Ragyogsz, bármelyik férfit megkaphatod, akit csak szeretnél. Eközben őrzöd a függetlenségedet is, de forró estékben nem lesz hiány.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A szexhoroszkóp izgalmas változásokat mutat, párkapcsolatodban tökéletes biztonságban érzed magad, és ez a harmónia erotikus energiáidra is jótékonyan hat. Megnövekedett önbizalmadnak köszönhetően mámorító estéket éltek át együtt. Ha még nem találtad meg a kedvesedet, az év elején rábukkanhatsz. Nehezen nyílsz meg, így csak hónapokkal később juttok el az első közös estéig, ám az felejthetetlen lesz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Igazi Oroszlánként hirtelen haragú és néha kissé türelmetlen vagy. 2011-ben sok vitás helyzetet teremtesz ezzel, ám a békülés mindig édes lesz utána. Pároddal idén előszeretettel kommunikáltok a szexualitás nyelvén. Ha egyedülálló vagy, ez az év több egyéjszakás kalandot is tartogathat számodra - csak rajtad múlik, hogy belemész-e. Spontaneitásod roppant inspirálóan hat az ellenkező nem tagjaira.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

2011 a radikális változások éve lesz. Felhagysz a szemérmességgel, és nyíltan kimondod, mit is vársz a párodtól az ágyban. Az első néhány alkalom sikere után viszont átlendülsz a ló túlsó oldalára, a magabiztosságod birtoklási vágyba csap át. A szexhoroszkóp szerint szingliként nem leszel már sokáig magányos: egy régi barátság átalakulhat. Egy ártatlannak induló találkozó vad, elsöprő szenvedélyes estével ér véget. A folytatás pedig csak rajtatok múlik!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A szexhoroszkóp vegyes képet mutat a következő hónapokra. Az év elején nyitsz a párod felé, felhagysz az erőd fitogtatásával, sebezhetőnek mutatod magad. Igazán szenvedélyes esték várnak rátok. Az év közepétől azonban több magányra lesz szükséged, amit párod nem mindig ért meg. Egyedülállóként is érdekes a kép: néhány futó kaland után - melyek nem váltják be a hozzájuk fűzött szexuális reményeidet - találkozhatsz egy igazi lepedőakrobatával.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként alapelemed a szexualitás, az érzéseidet is ezen keresztül fejezed ki. Az év elején nyűglődsz, változásokat szeretnél, nem érzed, hogy kielégítene jelenlegi kapcsolatod. Márciusra szerencsére újra megtaláljátok az összhangot az ágyban. Ha még szingli vagy, a nagy szerelmet év végéig talán nem leled meg, ám szexuális tekintetben igazán változatos és forró hónapokra számíthatsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

2011-ben minden gátlást feloldasz magadban, nyitott leszel az újdonságokra: legyen szó pózokról vagy segédeszközökről. Kapcsolatod ennek köszönhetően intenzívebb lesz, mint eddig bármikor. Egyedülállóként süt rólad a szexualitás, így idén könnyen keveredsz kapcsolatokba. Kis szerencsével pedig nyáron még azt a férfit is megtalálhatod, aki nem csupán szexuális, de érzelmi szempontból is a legjobb választásnak tűnik.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak jegy szülötteként 2011-ben stabilitásra és bizalomra vágysz. A párkapcsolatod ehhez megfelelő szintre emelkedik, fizikai értelemben tökéletesen feloldódtok egymásban - levetkőzöd aggályaidat, és képes leszel a maximális önátadásra. Ha még szingli vagy, akkor is szenvedélyes időszaknak nézel elébe: egy futó kalandból intenzív, mély és meglehetősen tüzes kapcsolat alakul ki. Élvezd minden percét!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A szexhoroszkóp gyengédséget és megértést ígér a következő évre. A kapcsolatodban felhagysz a védelmi mechanizmusok kiagyalásával, és végre átadod magad az erotikának. Szexuális értelemben igazán közel kerültök egymáshoz. Egyedülálló Vízöntőként izgalmas időszak következik: egy újsütetű ismerőssel igen hamar összehangolódtok. Őrjítő pillanatokat éltek át, süt rólad a szenvedély és az önbizalom.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha a Halak jegyében születtél, 2011-ben végre nem csupán érzéseidet, de legforróbb vágyaidat is nyíltan vállalod. Párod örömmel veszi, hogy kibújsz a csigaházadból: szenvedélyes estéket és nappalokat tartogat a következő év. Egyedülállóként sem lesz okod panaszra. Az év közepe táján egy régi ismerős bukkanhat fel az életedben. Te lepődsz meg a legjobban azon, hogy az új viszonyban milyen önfeledten adod át magad a szexualitásnak.

OLVASD EL EZT IS!

kapcsolat mosoly
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2011-es kínai szerelmi horoszkóp

no ho
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Nagy 2011-es horoszkóp

tibet
  • horoszkóp
  • tibeti horoszkóp

2011-es tibeti horoszkóp

Ezt is szeretjük