Nagy 2011-es szerelmi horoszkóp

Párban élőknek és egyedülállóknak

A csillagok idén igencsak felkavarhatják az érzelmeidet, 2011 a döntések éve lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ez az év a kiélezett helyzetekre és a változásokra helyezi a hangsúlyt. A régóta halogatott problémákat előtérbe hozza, megoldást sürget. Ám a zodiákus jótékony befolyással is lehet a hétköznapokra: néhány csillagjegy elköteleződésre számíthat.

Akár párkapcsolatban élsz, akár még keresed az igazit, 2011-es horoszkópunk felvázolja neked, mire számíthatsz a szerelemben.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Párosan

Ebben az évben hullámvasútra hasonlít majd a szerelmi életed, ha párod határozottabban képviseli az érdekeit, akár háttérbe is szorulhatsz. Kos éned tiltakozik a kialakult helyzet ellen, ez pedig vitákba és veszekedésekbe torkollhat. Az év második felében rászánod magad a lelkizésre, éjszakába nyúló beszélgetésekkel megmentitek a kapcsolatotokat. Engedj elég személyes teret a kedvesednek, neki is szüksége van rá!

Páratlanul

2011-ben rengeteg érdekes pasival ismerkedsz meg, és több ízben teljesen elveszted a fejedet. Az év eleje ártatlan flörtöket tartogat, de nyártól komolyabb, tartósabb kapcsolatok is kialakulhatnak. Bár szakításban is lesz részed, minden elválás megerősít. Sokat tanulsz önmagadról, kicsit lejjebb teszed a mércét. Novemberben találkozol valakivel, akivel akár közös jövőt is tervezhetsz, csak hagyj időt az érzelmek kibontakozására.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Párosan

2011 boldogságot és elégedettséget hoz neked. A szerelmi horoszkóp szerint biztonságban érzed magad a párod mellett, ami magabiztosságot ad. Hatalmas érzelmi mélységeket élhettek meg együtt, könnyebben fejezed ki szóban is az érzéseidet. Az év második felétől magasabb szintre helyezitek a kapcsolatotokat, te pedig úgy érzed, minden álmod megvalósult.

Páratlanul

Egy régi kapcsolat sérelmeit cipeled a lelkedben, ezért nem tudsz felszabadultan belekezdeni az újba. Márciusban megismerkedhetsz valakivel, aki segít elfelejteni a korábbi rossz tapasztalataidat, és türelmesen kivárja, amíg csak rá tudsz koncentrálni. Augusztustól pedig már zavartalanul adod át magad az érzelmeknek.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Párosan

Év elején nagyobb hangsúlyt helyezel a kommunikációra, ez pedig még szenvedélyesebbé teszi a kapcsolatotokat. Bizalmad töretlen, azt hiszed, boldogságodat semmi sem zavarhatja meg. Májusban azonban feltűnik egy harmadik a színen: csak rajtad áll, hogy engedsz-e a csábításnak. 2011 vége felé a szeretet kerül előtérbe, vágysz az elköteleződésre.

Páratlanul

Görcsösen vágysz a boldogságra, melyet egyetlen pasitól teszel függővé. Ez az út azonban sehová sem vezet. Augusztusban már sikerül kicsit lazítanod, megszabadulsz a feszültségtől, ezt sugárzod kifelé is. A szerelmi horoszkóp október elejére ígér komolyabb változást: váratlanul felbukkan egy régi ismerősöd, akivel rögtön azonos hullámhosszra kerültök.

Sors vagy szabad akarat?

Kíváncsi vagy, mennyiben határozza meg életedet sorsod, illetve mekkora terep jut a szabad akaratnak? Nézd meg videónkat!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Párosan

Eddig nehezedre esett nyíltan vállalni az igényeidet, főleg, ha érzelmi vagy intim kérdésekről volt szó. 2011-ben ez megváltozik, kommunikációd sokat fejlődik. Párod szinte a bizalmasod lesz, és mindketten több figyelmet fordítotok a másikra. Szeptembertől úgy érzed, kapcsolatotok egy magasabb szintre lépett.

Páratlanul

Partner híján az év elején inkább önmagadra figyelsz, kényezteted testedet és lelkedet. Sugárzik rólad az önbizalom és a harmónia. Július elején találkozol valakivel, aki megdobogtatja a szívedet, de csak úgy lehet belőle tartós, komoly kapcsolat, ha kibújsz a páncélod mögül. Ne gubózz be, vállald nyíltan az érzelmeidet!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Párosan

Zűrzavaros időszak áll mögötted, ha az Oroszlán jegyében születtél. Egy átmeneti szakítás vagy nagyobb vita miatt borúsan indul az év, ám már februárban visszanyered az önbizalmadat. Megbeszélitek a problémáitokat, megegyeztek, hogy több szabad teret engedtek egymásnak. A változások nyár elején éreztetik hatásukat, a távolság dacára még közelebb érzed magadhoz a kedvesedet.

Páratlanul

Áprilisig futó kapcsolatok és kisebb flörtök színesítik csak az életedet. Bár így is jól érzed magad, már nagyon vágysz a biztonságra. E téren a nyár hozhat megoldást: ha nem sieted el a dolgokat, és hagysz időt a kötődés kialakulására, akkor sikerülhet komolyabb társat találnod.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Párosan

A 2011-es szerelmi horoszkóp szerint év elején heves vitákra és konfliktusokra számíthatsz. Párod több teret harcol ki magának, melyet te nem értesz meg, és még jobban próbálod magadhoz kötni. A birtoklási vágyaddal azonban pont ellentétes hatást érsz el, mint szeretnéd. Júliusban még a szakítást is fontolóra vehetitek, de semmiképpen ne kapkodd el a döntést.

Páratlanul

Szűzként az év kissé unalmasan indul, ám márciusban komolyabbra fűzhetitek a viszonyt egy kollégáddal. Bár kis ideig bujkálnotok kell a külvilág elől, maximálisan boldognak érzed magad. Az év közepére rendeződhet a helyzet, és végre nyíltan is vállalhatjátok az érzelmeiteket.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Párosan

Két nagy periódusra oszthatod a következő évedet, az első fele lelkizős lesz, kompromisszumokra kényszerülsz. Ám kitartásod és párodba vetett hited meghozza a gyümölcsét, az év második felében harmonikusabb és gyengédebb lesz a kapcsolatotok. Még az sem kizárt, hogy - ha eddig nem tettétek - hivatalosan is összekötitek az életeteket.

Páratlanul

Eleged van a kalandokból, 2011-ben késznek érzed magad az elköteleződésre. A szerelmi horoszkóp májusra ígér magánéleti változást, találkozol valakivel, aki első pillanatban ráérez, mivel lehet téged meghódítani. Figyelmes és szenvedélyes társra lelsz benne, becsüld meg!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Párosan

Ha a Skorpió jegyében láttad meg a napvilágot, a 2011-es éved érzelmi hullámvasútra fog hasonlítani. Heves viták és szenvedélyes kibékülések színesítik a hétköznapjaidat, ám az év közepe felé belefáradsz a harcba. Változásokat sürgetsz, de a tényleges fejlődésre szeptemberig kell várnod. Megéri kiböjtölni, kapcsolatotok magasabb szintre léphet.

Páratlanul

Év elején nagyobb hangsúlyt helyezel a külsődre, és a hatás nem is marad el. Több hosszabb-rövidebb, ám annál szenvedélyesebb kapcsolatba kezdesz 2011-ben, míg októberben megtalálod a számodra legmegfelelőbb társat. Ne hálózd be a ragaszkodásoddal, hagyj neki elég személyes teret, csak így tarthatod meg.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Párosan

Kapcsolatodat megerősítheted, ha természetesebben viselkedsz. Nem kell játékot játszanod, párod olyannak szeret, amilyen vagy. Elfogadta a hibáidat, ezért te is hunyj szemet rossz tulajdonságai fölött. Az év második felében önbizalomban nem szenvedsz majd hiányt, ez pedig jó hatással lesz kedvesedre is. Kapcsolatotok szenvedélyesebbé válik.

Páratlanul

A szerelmi horoszkóp pozitív változásokat jelez. 2011-ben egyetlen alkalmat sem hagysz ki, ha szórakozásról van szó. Élvezed az életet, sugárzik rólad a magabiztosság és a harmónia. Több sikertelen próbálkozás után májusban léphet az életedbe a nagy ő, aki ezentúl szívesen veled tart a bulikba.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Párosan

Az év első negyedéve szexuális téren kiemelkedő lesz, újra feléled közöttetek a kezdeti tűz. Nem is érted, eddig miért nem ilyen volt a szerelmi életetek. Az év második felében a szenvedély helyét gyengédség és maximális odaadás váltja fel. A szerelmi horoszkóp alapvetően kiegyensúlyozott és igen intenzív hónapokat jósol neked. Nincs kizárva, hogy 2011 a kettőtök éve lesz.

Páratlanul

Már februárban megismerkedhetsz valakivel, aki teljesen elvarázsol. Rózsaszín szemüvegen át látsz mindent, így nem is veszed észre az intő jeleket: a pasi csak kihasználja jóhiszeműségedet. Amikor a környezeted próbálja erre felhívni a figyelmedet, támadásnak érzed.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Párosan

Kapcsolatod stabil, biztos alapokon áll. Egy váratlan nehézség ahelyett, hogy elválasztana titeket, csak még jobban megerősíti a szövetségeteket. Mindez rendkívül kiegyensúlyozottá és határozottá tesz, önbizalmadat pedig kamatoztatod a hálószobában. A szerelmi horoszkóp felhőtlen boldogságot ígér az év második felére.

Páratlanul

Légy nyitottabb a külvilág felé, ne gubózz be! 2011 első hónapjaiban egy régóta hurcolt, fájdalmas kötődést engedsz el, teret nyitva ezzel egy új kapcsolatnak. Jelentkezőben pedig nem is lesz hiány: válogass kedvedre! Ősz elején pedig akár az igazi is betoppanhat az életedbe.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Párosan

Ha régóta nyűglődsz, nem érzed magad jól a mostani kapcsolatodban, tavasszal komolyan fontolóra veszed a szakítást. A csillagok előrejelzése szerint békében váltok el, de így is megvisel a kialakult helyzet. Júliustól kezded kiélvezni a szabadság édes ízét, ám nemsokára újra elköteleződsz. Egy régi szerelem bukkanhat fel a láthatáron.

Páratlanul

Szinte az egész év arra megy el, hogy elérd a magad elé kitűzött célt: legyen az fogyókúra vagy szakmai kihívás. Nem keresel párt, beéred néhány kalanddal. Nem lesz kedved komolyabb kapcsolatot kialakítani, kényelmes a szingli élet. Néhány szenvedélyes éjszaka idén tökéletesen kielégít, semmi pénzért sem adnád fel a függetlenségedet.

OLVASD EL EZT IS!

bolygo karma
  • nyugati horoszkóp
  • karmahoroszkóp

2011-es karmahoroszkóp

no ho
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Nagy 2011-es horoszkóp

Ezt is szeretjük