Nagy karrierhoroszkóp

Az idei esztendő a fellendülés éve lesz, a megújulás és az előléptetések időszaka. Készülj fel már most a változásokra!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A következő hónapokban rengeteg segítő és támogató energia veszi majd körül a zodiákus minden jegyét. Egyetlen dolgod lesz 2011-ben: ki kell használnod a kínálkozó alkalmakat. A válság után végre fellendülésre számíthatsz szakmai téren.

Karrierhoroszkópunk útmutatásai alapján könnyebb lesz megtalálnod azokat a lehetőségeket, melyek közelebb visznek a sikerekhez.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

2011 első pár hónapjában nem érzed kellőképpen motiváltnak magad, ezért csak feleannyi energiát fektetsz be, mint általában. Csodák csodájára azonban az eredményeiden ez egy darabig nem látszik. Kos jegyedből adódóan nem erősséged a diplomácia, inkább fejjel előre rohansz, ám ahhoz, hogy az idei év szakmai szempontból sikeres legyen, e téren fejlődnöd kell. Áprilisban visszarázódsz a megszokott kerékvágásba és munkamorálba, szeptemberben pedig megkereshetnek egy előléptetéssel.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A 2011-es karrierhoroszkóp szerint rendkívül tevékeny, kihívásokkal teli esztendő elé nézel. Főleg az első négy hónap lesz megerőltető, túl sok mindent vállalsz be, igen rövid határidővel. Bikaként májustól fontossági sorrend felállítására kényszerülsz, hogy tökéletesen elláthasd a feladataidat. Ennek ellenére csak novemberben éred utol magad, onnantól már szakítasz időt a pihenésre is. Az év második felében munkád jutalmaként fizetésemelésre számíthatsz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha az Ikrek jegyében születtél, 2011-ben a szakmai életedre helyezed a hangsúlyt, ambícióid kerülnek előtérbe. Vezető pozícióra vágysz: ez az év célkitűzése. Ennek érdekében ajánlott ápolnod a kapcsolataidat, valamint diplomáciai érzékedet is érdemes fejlesztened. Mindez jól fog jönni, ha megkapod a várva várt munkakört, ugyanis nem lesz mindenki elégedett a kinevezéseddel. Az év második felében sikerül elérned a kitűzött célt, ami ráadásul anyagilag is kifizetődő lehet.

Munka és számmisztika

A számmisztika segítségedre lehet abban, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő foglalkozást. Nézd meg videónkat!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Bár Rákként a változásokat nem neked találták ki, ez az év főleg erről fog szólni. Már február körül gyors döntést kell hoznod a karrieredet illetően: egy új munkakörben vagy egy teljesen más környezetben kell majd bizonyítanod. Fontos, hogy - bár ez nem megy könnyen neked - próbáld meg eladni magad, a megfelelő helyeken hangoztasd az érdemeidet. A háttérben zajló folyamatokról csak így szerezhetnek tudomást az érintettek. Ennek az év második felére meg is lesz a pozitív eredménye.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az előző évben talán nem érezted, hogy kellőképpen megbecsülnék a szakmai tapasztalataidat. 2011-ben azonban túljutsz a csalódásokon, és újult erővel lendülsz neki a munkának. Proaktív felfogásoddal, eredeti ötleteiddel és segítőkészségeddel pedig hamar megnyered a főnökeidet. Ráadásul a nyár folyamán egy újabb végzettség megszerzésével magabiztosságodat is helyreállítod. Főleg az őszi-téli hónapok hozhatnak sikert: fizetésemelés vagy jutalom vár rád.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz jegyedből adódóan segítőkész ember vagy, és nincs ez másként akkor sem, ha kollégáidról van szó. 2011-ben készséges viselkedésed megtérül: márciusban a munkatársaid önzetlenül melléd állnak, és téged javasolnak egy új projekt vezetőjének. Munkakörödet biztosnak érzed, ezért fesztelenül, terhek nélkül teljesíthetsz. A karrierhoroszkóp egyéb változást nem jelez a körülményeidben: továbbra is próbálj meg minél hatékonyabban együttműködni - ez a sikered titka.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha a Mérleg jegyében születtél, 2011-ben nyiss a világ felé, fogadd be az újításokat, a reformokat. A karrierhoroszkóp előrejelzése szerint az új távlatok segítségével szakmai életed is lendületbe jön, akár még egy teljesen más területen is kipróbálhatod magad. Mérlegként alapelved, hogy csak olyan munkát vagy hajlandó elvégezni, melyben hiszel is. Ez 2011-ben sem lesz másként: ha valami nem köt le, ne erőltesd. Előléptetésre - esetleg fizetésemelésre - június körül számíthatsz.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A karrierhoroszkóp pozitív fordulatokat jelez, 2011 nagyszerű év lehet számodra. Végre szabadon kiélheted a kreativitásodat, erre pedig feletteseid is felfigyelnek. Még őrült ötleteid is rendre sikert aratnak, ráadásul nagyközönség előtt is bizonyíthatsz. Már az év első felében előléptetést és jutalmat kapsz, júliustól pedig annyi munkával halmoznak el, hogy kénytelen leszel szelektálni. Ha saját vállalkozást szeretnél indítani, arra elsősorban az őszi-téli hónapok lehetnek alkalmasak.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha a Nyilas jegyében láttad meg a napvilágot, 2011 a tudatosság éve lesz. Előre eltervezed, mit és miért teszel, amivel a későbbiekben nem is számítod el magad. Feletteseid díjazzák kitartásodat és szorgalmadat, április körül egy rendkívül fontos projektet bíznak rád. Helyezz nagyobb hangsúlyt az együttműködésre és a szakmai kapcsolataid ápolására, ugyanis az év második felében szükséged lesz kollégáid támogatására. Összességben mozgalmas, eredményes évnek nézel elébe.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A karrierhoroszkóp igen biztató évet jósol számodra, ha a Bak jegyében születtél. Mindig is jó voltál a csapatmunkában, és idén számos lehetőséged adódik arra, hogy többszemélyes projekteken dolgozz. Egy új kolléga azonban irigykedve figyeli a tevékenykedésedet, ezért fokozottan figyelj rá. Az év második felében jó esélyed lesz a fizetésemelésre, hiszen főnökeid kimondottan elégedettek a munkáddal. Év végén pedig elégedetten pipálhatod ki azokat a szakmai terveket, melyeket januárban kigondoltál.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A 2011-es év számodra elsősorban a tanulásról, a fejlődésről szól majd. Vízöntőként ez egyfelől nem lesz megerőltető, hiszen szívesen ismerkedsz meg új dolgokkal, technológiákkal. Másfelől azonban az év első fele zsúfoltnak ígérkezik: rengeteg munkával halmoz el a főnököd, folyamatosan erőn felül kell teljesítened. Szeptembertől azonban megtérül a befektetett energia, magas jutalom és egy teljesen új munkakör vár rád. Bizalmi pozícióba kerülhetsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha a Halak jegyében születtél, a 2011-es év változékony lesz számodra. Az év elején előléptetéssel keresnek meg: lubickolsz a feléd áradó tiszteletben, de nem menedzseled magad megfelelően. Ősszel egy kisebb konfliktus miatt válaszút elé érsz, akár még munkahelyváltásra is kényszerülhetsz. Az év utolsó hónapjai alkalmasak lehetnek saját vállalkozás indítására, de nagyon figyelj a befektetéseidre! Megfelelő kommunikációs készséggel elkerülhetők a gondok.

OLVASD EL EZT IS!

bolygo karma
  • nyugati horoszkóp
  • karmahoroszkóp

2011-es karmahoroszkóp

euro pillango
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2011-es kínai pénzhoroszkóp

Ezt is szeretjük