Nagy 2011-es horoszkóp

Mi vár rád az új évben?

Milyen változásokat tartogat számodra a 2011-es év a karrier és a szerelem terén? A csillagok elárulják, mire készülj fel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A bolygók a következő évben is hatással lesznek a sorsodra, segítő vagy gátló energiákat küldve. A 2011-es esztendő szinte minden jegy számára kiváló lehetőségeket tartogat, csak észre kell venned azokat.

2011-es horoszkópunk útmutatásaival igazán szerencsés, boldog és nyugodt hónapoknak nézel elébe.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos jegy szülötteként igen mozgalmas lesz a 2011-es éved. Szakmai téren kezdetben nem számítasz változásra, ám júniusban megkeresnek egy állásajánlattal vagy új projekt tervezetével. A plusz feladatokba rengeteg energiát fektetsz, végre kiélheted kreatív ötleteidet, ráadásul pénzügyi téren is javulás várható. Végre elérheted azt az életszínvonalat, melyre hosszú évek óta vágytál.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Az előző évben talán úgy érezted, háttérbe szorultál szakmai téren, azonban 2011 első hónapja erre rácáfolnak. Munkahelyeden újra felfedezik kreativitásodat, rengeteg feladattal halmoznak el. A kihívások pozitív hatással lesznek rád, hatalmas kedvvel és alkotóvággyal kezdesz neki minden teendőnek. Érzelmi téren is ígéretes évet jelez a 2011-es horoszkóp, párkapcsolatod még intenzívebbé válik, és egy új hobbi révén igaz barátokat szerzel.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha az Ikrek jegyében láttad meg a napvilágot, 2011-ben anyagi és egzisztenciális szempontból is stabilizálódik a helyzeted. Elégedett leszel a szakmai előmeneteleddel, és mindez csak úgy sugárzik rólad. Szerelmi téren sajnos nem lesz ennyire rózsás a helyzet: júliusban válaszút elé kell állnod. Év végére azonban sikerült helyretenni magadban a dolgokat, és már csak mosolyogsz a dolgon.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A 2011-es horoszkóp intenzív időszakot jelez, tele váratlan fordulatokkal. Szakmai téren hirtelen kell döntéseket hoznod, márciusban megkeresnek egy állásajánlattal, vagy a mostani munkahelyeden léptetnek elő. Ne habozz, vállald el, mert a karriered szempontjából hatalmas kihívásokra számíthatsz, ráadásul anyagilag is stabilizálódik a helyzeted. Az érzelmek terén csendes éved lesz, kapcsolatod elmélyül, úgy érzed, tökéletes a harmónia közöttetek.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlánok táborát erősíted, a következő év jelmondata a kreativitás és az önálló ötletek megvalósítása lesz. Egy ideje úgy érzed, beleszürkültél a hétköznapokba, párkapcsolati és szakmai téren is, a monoton helyzeteket pedig hosszútávon nem bírod elviselni. A 2011-es horoszkóp szerint szerelmi és családi életedben vidám időszak következik: az év második felében egy aprósággal bővülhet a família.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Sikerszéria és szenvedélyes pillanatok – ezt ígéri a 2011-es horoszkóp. Bármihez is érsz, az arannyá változik, minden ötleted telitalálat, márciusban pedig anyagilag is realizálhatod az elképzeléseidet. A pénz még felszabadultabbá tesz, végre hagyod, hogy szabadon szárnyaljon a fantáziád, és még jobb tervekkel állsz elő. Párkapcsolatodra is jótékony hatással lesz a siker, nyár végén egy közös nyaralás során igazán közel kerültök egymáshoz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegy szülötteként aggodalmakkal teli hónapokra kell számítanod. Pénzügyi téren nem lesz túl rózsás a helyzet: áprilisban még kölcsön is kell kérned, hogy újra egyenesbe jöhess. Ám mindezt nem is bánod, mert az álmaid megvalósítására fordítod szinte az összes bevételedet. A 2011-es évet jellemző családi viták novemberre elsimulnak, és egy régóta húzódó, kényes ügy végére teszel pontot.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A 2011-es horoszkóp szerint döntésekkel teli időszak vár rád. A munkádban szelektálnod kell, majd fontossági sorrendet meghatároznod, csak így tarthatod azt a minőségi szintet, melyhez ragaszkodsz. Feletteseid értékelni fogják igyekezetedet, még a nyár elején fizetésemeléssel jutalmaznak. Októberben a család kerül előtérbe, megállapodsz, mert úgy érzed, megtaláltad a másik feledet, talán még a gyermekvállalás gondolatával is eljátszadozol.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként eddig nem helyeztél nagy hangsúlyt önmagad megvalósítására, de 2011-ben ennek is eljön az ideje, talán már januárban új hobbi után nézel, mely sok örömet okoz neked. Barátokat szerzel, és a szerelem is rád talál még az év első felében. Novemberre már teljesen biztos leszel benne, hogy a Nagy Ő-vel hozott össze a sors. Boldog pillanatokat éltek meg együtt, és ezt anyagi helyzeted megingása sem zavarhatja meg.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Az elmúlt év bizonytalansága után a béke és nyugalom hónapjait éled meg. A 2011-es év első fele rengeteg pozitív fordulatot tartogat számodra, szakmai téren előléptetés és fizetésemelés vár rád. A magányos estéknek pedig vége, augusztusban egy régi viszony kap újra lángra, ráadásul nem is akármilyenre! Úgy érzed majd, második nekifutásra sikerülni fog a kapcsolatotok, senki sem állhat közétek.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő jegy szülötteként fájdalmas lezárások és szakítások sorozata vár rád. Februárban az instabil kapcsolatokat megszünteted, ezzel új alapokra helyezed az életedet. A váratlanul felszabadult órákat munkával töltöd, így anyagi téren gyarapodhatsz. Amint kicsit helyrerázódsz lelkileg – erre a nyári hónapokban van nagyobb esély – régi barátaiddal újra egymásra találtok. Az év második felére úgy érzed majd, mintha kicseréltek volna, nem bánod meg a változásokat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Januárban egy biztos pont megszűnik az életedben, ez pedig igencsak megingatja az önbizalmadat. A 2011-es horoszkóp nem ígér túl sok jót az első negyedévre, de a barátaid és a családod segít, hogy újra talpra állhass lelkileg és anyagilag. Eleinte türelmetlenül keresed az igazit, de amint abbahagyod a görcsölést, betoppan életedbe a szerelem. Mámorító, szenvedélyes időszak vár rád az év második felében, a fellegekben érzed majd magad.

OLVASD EL EZT IS!

tibet
  • horoszkóp
  • tibeti horoszkóp

2011-es tibeti horoszkóp

kapcsolat mosoly
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2011-es kínai szerelmi horoszkóp

Ezt is szeretjük