Nagy 2010-es kínai karrierhoroszkóp
Ha kíváncsi vagy, vajon a Tigris éve alkalmas lesz-e arra, hogy megvalósítsd a munkáddal kapcsolatos álmaidat, most kiderülhet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kínai horoszkóp útmutatásai szerint a 2010-es év jelszava a változás. Mindez sokaknak a karrierjét is érinti. Nem kell azonban megijedned az újdonságoktól, kellő rugalmassággal könnyedén átvészelheted a nehezebb periódusokat is.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A változások éve következik, ha a Patkány jegyében születtél. Munkahelyeden a vezetőségben vagy személyi állományban bekövetkező átalakulások miatt előfordulhat, hogy más munkakörbe helyeznek át. A kezdeti ijedtség után azonban megnyugodhatsz, hiszen hamar belátod majd, hogy az új pozícióból jobb esélyed lesz a szakmai előmenetelre. Használd ki a kapott esélyt, és ne utasítsd el a változást, hiszen pénzügyi szempontból is hasznos lehet.

Bivaly

2010-ben légy óvatos nagyon a munkádban! Legszívesebben arra koncentrálsz, amiről úgy gondolod, meg kell tenned, ám akadályokkal találhatod szembe magad: késésekkel, növekvő bürokráciával, nemtörődömséggel. A kedvezőtlen körülmények ellenére azonban - kellő erőfeszítéssel - legyőzheted a nehézségeket, sőt, a javadra fordíthatod őket. Előléptetés, szakmai sikerek várnak rád, ha a Bivaly jegyének szülötte vagy.

Tigris

A munkában gyakran szembesülsz megnövekedett felelősséggel, ezért kötelezettségeidre kell összpontosítanod. Noha ez nem mindig lesz könnyű, ha kellően kitartó és állhatatos vagy, a legjobbat hozhatod ki magadból - és jelentős mértékben növelheted szakmai esélyeidet a jövőre nézve. 2010-ben karriered érdekében maradéktalanul ki kell használnod a tapasztalatszerzésre nyíló lehetőségeket.

Nyúl

A Tigris éve sokszor komoly erőfeszítéseket kíván tőled. Elsősorban karriered szempontjából lesz bonyolult és hullámzó az elkövetkezendő időszak. Nem egyszer ütközöl szakmai nehézségekbe, október-november környékén pedig komoly kihívásokra számíthatsz. A 2010-es év legnagyobb értéke abban rejlik majd, hogy számos hasznos tapasztalatot szerezhetsz, amit a későbbiekben kamatoztathatsz.

Sárkány

Ha szeretnél változtatni szakmai pozíciódon, vagy munkát keresel, a Tigris éve jelentős fordulatokat tartogat számodra. A Sárkány jegyének szülötteként gyakran lesz alkalmad arra, hogy bizonyítsd a tehetségedet valamilyen új szerepkörben. Ráadásul képességeidet is fejlesztheted. Különösen ígéretesnek tűnik a március, az április, az augusztus és a november - kiváló szakmai lehetőségek várnak rád.

Kígyó

A 2010-es év mozgalmassága életed minden területén érezhető lesz, de leginkább a munkában számíthatsz izgalmas fejleményekre. Könnyen előfordulhat, hogy új munkamódszereket kell elsajátítanod, és valamilyen szinten a napi rutinodon is változtatnod kell. Az események felgyorsulnak, ezért légy éber, használd ki a lehetőségeket, és igyekezz mindig a helyzetnek megfelelően cselekedni.

Karriered szempontjából igen kedvezően alakulnak az események 2010-ben. Szakmai kapcsolatrendszerednek köszönhetően számtalan új lehetőség nyílik meg előtted. Minél több embert ismersz meg, és minél népszerűbbé válsz, annál nagyobb esélyed lesz a sikeres karrierépítésre. Az idei évben végre előnyödre fordíthatod kiváló kommunikációs készségedet. Használj ki minden lehetőséget!

Kecske

Hamar belátod, hogy a nemrégiben megkezdett projekt sok hasznos tapasztalatot hozott számodra - sőt, mások is felfigyeltek eredményesen végzett munkádra. Amikor új lehetőségek merülnek fel, vagy egy bizonyos feladatra keresnek embereket, kedvező pozícióba kerülhetsz, és lehetőséged lesz előremozdítani a karrieredet. Noha a felelősségteljesebb munkakör némi tanulást is igényel, mindenképpen ragadd meg a lehetőséget!

Majom

Ha karriered előmozdításán munkálkodsz, a 2010-es év második fele kínálja a legjobb lehetőségeket. Különösen a július lesz izgalmas számodra, de a szeptembertől novemberig tartó időszak is kedvező fordulatokkal kecsegtet. Ráadásul a Tigris évében számtalan váratlan esemény is adódhat. A legfontosabb, hogy egyetlen jónak látszó ajánlatra se mondj nemet, és ne a pénzügyi lehetőséget, hanem a szakmai fejlődés esélyét nézd a munkában.

Kakas

2010-ben szinte állandóan észnél kell lenned a munkában. Egyes fejlemények váratlanul adódnak, noha Kakas jegyedből fakadóan jobban kedveled a módszerességet. A Tigris éve azonban rugalmasságot kíván tőled - így néha gyors döntésekre kell felkészülnöd. Mindez olykor új munkamódszerek alkalmazását kívánja meg tőled. Ha azonban készen állsz a kihívásokra, előmozdíthatod karrieredet.

Kutya

A Tigris éve potenciálisan kedvezőnek ígérkezik a karriered szempontjából. Ha az utóbbi években nem voltál kimondottan elégedett a munkád által kínált lehetőségekkel, most kifejezetten kellemes meglepetésekre számíthatsz. Ahhoz azonban, hogy a lehetőségekből minél többet profitálj, komoly lépéseket kell tenned. Előfordulhat, hogy egészen új szakmába kell beletanulnod, és ehhez sok bátorságra lesz szükséged.

Disznó

A munkában rendszerint nagyon lelkiismeretes vagy, és magas követelményeket állítasz magad elé. 2010-ben azonban megeshet, hogy nem lesz olyan nagy léptékű az előrehaladás, mint amit megszoktál. Gondjaid támadhatnak egy új munkamódszerrel vagy a kollégák nemtörődömségével. Épp ezért nem lesz frusztrációmentes az idei év, ám kellő rugalmassággal átvészelheted a nehezebb periódusokat.

Cikkünk a Kínai horoszkóp 2010 című könyv alapján készült.

Neil Somerville az egyik legismertebb szerző nyugaton a kínai horoszkópok témakörében. Évente megjelenő Kínai horoszkópja több milliós nemzetközi olvasótáborra tett szert, és Magyarországon is a legnépszerűbb kötetek közé kerül minden évben.
A könyv több oldalas, részletes elemzést kínál minden jegy számára, emellett számításba veszi az öt őselem gyengítő és erősítő hatásait is.

Kiadja az Édesvíz Kiadó.
Ára 2990 forint.
A kötetet itt rendelheted meg. »

OLVASD EL EZT IS!

karrier horoszkop lead
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

2010-es karrierhoroszkóp

kinai lead
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2010-es kínai horoszkóp

lead dido
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Disznó jegyében

lead katie
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Patkány jegyében

Ezt is szeretjük