Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp: váratlan pozitív fordulatokra számíthatsz
A tavasz a szerelem évszaka, és ez meg is látszik az eseményeken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden évszaknak megvan a maga szépsége és romantikája, de tény, hogy a tavasz mindenek felett áll ebben a tekintetben. Ilyenkor nemcsak a természet újul meg, zöldell és virágzik ki ismét, de a szívek is.

Tavaszi horoszkópod elárulja, hogy ebben az évszakban mire számíthatsz a szerelem terén. Keresd ki csillagjegyed, és olvasd el az előrejelzést: vajon párra lelsz, ha szingli vagy? Mi vár kapcsolatodra? Most megtudhatod a választ.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A tavasz számodra és párod számára mesés időszak lehet. Talán ti magatok is meglepődhettek azon, milyen egyetértés és harmónia vesz körül benneteket a mindennapokban. Az évszak során változhat közöttetek az intimitás is: a hálószobában sokkal nyitottabbak lehettek, és bizony elég újítóak is.

Egyedülállóként szomjazhatsz egy új szerelemre, és a tavasz meg is ajándékozhat vele. Fontos azonban, hogy ne keresd a párod, hanem hagyd, hogy rád találjon. A csillagok azt jósolják, a pasi olyan helyzetben és időben érkezhet, mikor nem is sejtenéd, és nagy a valószínűsége a szerelemnek első látásra.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Amennyiben párban élsz, a tavasz nagy változást hozhat neked szerelmi téren. A változás azonban alapvetően pozitívnak ígérkezik, így aggodalomra nincs okod. Pároddal közelebb kerülhettek egymáshoz, aminek az is az egyik oka lehet, hogy sok mindent átbeszélhettek, amit eddig elmulasztottatok. Szerelmetek megújulhat.

Nincs párkapcsolatod? A tavasz a te számodra ugyanúgy a megújulás évszaka lehet, mint a természet számára. Most nagyon fontos, hogy figyelj magadra, és figyelj a belső hangodra is, mivel jó irányba terelhetnek a megérzéseid. Az évszak hozhat számodra egy új szerelmet, ám egy váratlan irányból: ez izgalmas lehet!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Környezetetek irigykedve tekinthet rád és kedvesedre tavasszal, mivel a külső szemlélők számára is nyilvánvaló lehet a köztetek lévő tökéletes összhang és a kapcsolatotokban élő harmónia. Ugyan ezt már csupán ti érzékelitek, de a szexualitás is csodás lehet az évszak során köztetek. Szerelmi tanácsadónak is felcsaphatsz.

Ha most egyedülálló vagy, a tavasz különleges helyzet elé állíthat téged. Olyasvalaki jöhet számításba mint pár, akit eddig is ismertél, ám nem potenciális jelöltként tekinthettél rá. A dolog azonban ettől csak izgalmasabbá válik. Fontold meg azonban a dolog komolyságát, mivel szakítás esetén fontos embert veszthetsz el.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Párban vagy? Életedben nagyon fontos időszak lehet a mostani, kedveseddel ugyanis elérhetitek a szerelemnek és összetartozásnak azt a szintjét, amely újabb közös lépésekre sarkall. Most felmerülhet az összeköltözés, a házasság vagy akár a gyerek gondolata is. Az előbbre lépés a ti jelen szinteken eggyel mutathat túl.

Szingliként egy izgalmas flört, amit a tavasz neked tartogat, ám sajnos az, hogy lesz belőle komolyabb is, nem garantált. Ez az évszak közepén válhat egyértelművé. Ha tovább keresgélsz, akkor azonban a csillagok egy új esélyest sodorhatnak az utadba, akire mindenképpen érdemes lehet várni.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Furcsa lehet, de ha párban vagy, az évszak során számodra az egyedüllét nagyon jó lehet. Fontos ugyanis, hogy ne csak kedvesedre szánj időt, de magadra is, máskülönben kiesel az egyensúlyodból, ami a kapcsolatodra is kihat. Ha megtalálod a kettesben töltött idő és az egyedüllét közt az arany középutat, mesés lehet a tavaszotok.

A tavasz úgy alakulhat számodra, mintha a saját életed regényének főhősnője lennél, akivel mindenféle kalandos dolog történik. Persze a happy end sem marad el! Az évszak során munkád kapcsán ismerkedhetsz meg egy férfival, akivel, ha jól kevered a kártyáid, több is kialakulhat köztetek. Légy bátor, de hódíts, ne nyomulj!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Noha az évszakotok alapvetően jól alakulhat pároddal, ami érzelmeiteket illeti, sajnos nem kizárt egy-egy kisebb vita. Nincs ok azonban aggodalomra, mivel minden egyes vitátok végén megtalálhatjátok a közös nevezőt. Mindez bizonyítja, hogy ti nagyon jók vagytok együtt, és a jövőt illetően is remek kilátások elé néztek.

Ha egyedül vagy, akkor Cupido egyik első számú célpontját láthatod a tükörben. Nyilaival folyton rád célozhat, csupán lassítanod és figyelned kell. A nagy Ő ugyanis körülötted ólálkodhat. Vedd elő a legszebb mosolyod, és légy nyitott, barátságos. Ez lehet most a legcélravezetőbb, ha szerelemre vágysz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Párod és te sokat járhattok társaságba tavasszal, ami remek dolog, hiszen ezzel nemcsak színt visztek a mindennapokba, de jobban megismerhetitek azokat az embereket, akik a másiknak fontosak. Bár lehet egy-egy kisebb vitátok, minden szuperül alakulhat, és örülhettek, hogy várakozásokon felül jól kijöttök egymás ismerőseivel.

Egyedülállóként a tavasz olyan izgalmakat tartogathat a számodra, amilyenekre nem is gondolnál. Egy újdonsült jelölt hozhat váratlan pozitív fordulatot szerelmi életedben, aki személyisége és talán származásából eredő temperamentuma miatt is megfoghat. Ismerd meg jól, milyen, majd élvezd, ahogy kibontakozik a dolog.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Az eddig együtt töltött idő után váratlanul érhet téged a jó irányú változás, ami párkapcsolatodban bekövetkezhet. Párod ugyanis, még ha eddig is így tett, mostantól még gyengédebb és még odafigyelőbb lehet veled. Mindez annak is köszönhető, hogy te magad is másképp állhatsz hozzá. Elmélyülhet a kapcsolatotok.

A tavasz során számos helyen és időben lehetőséged nyílhat ismerkedni, így egy biztos, unatkozni nem fogsz. Az évszak tartogat neked egy nagyon kedvező fordulatot a szívügyeidben, csupán azt kell kivárnod, mi vagy éppen ki lesz az. Családod ismeretségi köréből is kikerülhet az illető, vagy munkád kapcsán is megismerheted.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha párban vagy, akkor közös utatok most egy fordulóponthoz érhet. Tavasszal egy várt vagy váratlan változás állhat be kapcsolatotokban, amely mindenképpen pozitív irányba terel benneteket. E kedvező változás mellett pedig a hálószobában is felforrósodhat a levegő, és igen kreatívak, illetve szenvedélyesek lehettek.

Amennyiben éppen nincs párod, egy futó kaland jöhet veled szembe, ami bár ideig-óráig izgalmas lehet, komolyabb dolog nem feltétlenül alakul ki belőle. A nagyobb szerelemre inkább az évszak vége felé számíthatsz, amikor is a sors kárpótolhat téged egy fantasztikus érzelmekkel fűszerezett, mély szerelemmel.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A tavasz számodra és párod számára kettősséget mutathat. Bár lehetnek gondtalan napjaitok, bizony jöhetnek heves viták is, mégpedig egyikőtök volt szerelme kapcsán. Tavasz végére aztán lecsillapodhatnak a kedélyek, és ha szakítástól is tartottatok, a pozitív fordulat mindkettőtöket maximálisan megnyugtathat.

Szingliként légy elővigyázatos, tavasszal ugyanis egy olyan férfi vehet téged célba, akinek más szándéka sincs, mint hogy vízszintesben lásson. Állj ki magadért, és védd az érdekeidet, ismerd fel idejében az illető indíttatását! Egy másik, kevésbé nyomulós férfi a háttérből már figyelhet, és titkon csak rólad álmodhat: találd meg őt!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Párkapcsolatod tavasszal a bensőségességről szólhat. Kedveseddel sok időt tölthettek kettesben még akkor is, ha a munka vagy az otthoni tennivalók néha-néha közbeszólnak. A harmóniát csakis közösen teremthetitek meg, és ehhez egymás irányába sok türelem és kompromisszumra való hajlandóság szükséges.

Egyedülálló vagy? Jól figyelj, ugyanis tavasszal nagy eséllyel rád találhat a szerelem. Rád találhat, azaz nem neked kell keresned, csupán lehetőséget kell teremtened a számára, hogy elérkezzen. Tedd rendbe a lelked, és koncentrálj magadra. Szórakozz, járj el, és légy nyitott. Ha ezek megvannak, tavasz végére párban lehetsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha párban vagy, kedvesed és közted a tavasz újjáélesztheti a kezdeti bizsergést. Noha talán nem hittétek, hogy ez bekövetkezhet, a pozitív fordulat mégis elérkezik, és közelebb vihet benneteket egymáshoz. A gyengédség, a kényeztetés és a romantika lehet a három jelszavatok az évszak során.

Szingliként abba a szerencsés helyzetbe kerülhetsz tavasszal, hogy egy újonnan megismert férfi kapcsán tiéd lesz a döntés, akarsz-e tőle valamit, vagy sem. Ő ugyanis első látásra fülig beléd szerethet. Neked csak arra kell rájönnöd, egyedül maradnál, vagy párban élnél tovább. A szíved megsúgja, csak hallgass rá!

Ezt is szeretjük