Milyen a füled?
Így boldogulsz az életben
Füled mérete, formája többet árul el rólad, mint sejtenéd. Racionálisan gondolkozol, vagy hajlamos vagy az álmodozásra?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fülben két fontos érzékszerv található: a hallás, valamint az egyensúlyozás szerve. De nem pusztán emiatt érdemes külön figyelmet szentelni a test ezen részének. A fül formája olyan sokat árul el az emberi természetről, illetve egészségi állapotról, mint szinte egyetlen más testrész sem.

A fül elhelyezkedése

Normál esetben a fül szinte pontosan az orr magasságában helyezkedik el, mégpedig úgy, hogy az orrgyöknél kezdődik, és addig a pontig tart, ahol elkezdődik az átmenet a felsőajakhoz.

A fül pontos elhelyezkedését azonban csak a nemi érés után lehet értékelni, mivel a gyerekek növekedési folyamata legfeljebb átmeneti állapotokat mutat.

Magasan elhelyezkedő fül

A személy az élet valamely területén küzd a realitással – nehezére esik a valósággal való szembenézés. Ez többnyire az elméleti, nem gyakorlatias gondolkozásra való hajlamban nyilvánul meg. Ha az ilyen ember kikerül saját ideái bűvköréből, rendszerint nagyon nehezen képes boldogulni.

Mélyen ülő fül

Az alacsonyan elhelyezkedő fül tulajdonosa igencsak hajlamos a materialista gondolkozásmódra. Számára a dolgoknak csak akkor van értelmük, illetve jelentőségük, ha azok kézzelfoghatóak. Túlzott racionalitásával rendszerint nehezen boldogul az élet azon területein, ahol emocionalitást várnának el tőle.

Normál elhelyezkedésű fül

Ez a fül kiegyensúlyozott formája. Az ilyen típusú embernek megvan a képessége, hogy szembenézzen a földi realitással, de közben nyitott mindenre, ami egy kicsi is szellemi-lelki dimenziójú. Szemléletmódját képes az adott szituációhoz igazítani, nincs problémája sem az érzelmi, sem a fizikai jellegű észjárással.

A fül mérete

Nagy fül

A fül mérete az évek múlásával folyamatosan nő. Ha azonban valaki már fiatalként is nagy füllel rendelkezik, valószínűleg kiváló egészségnek örvend. Az ilyen ember ellenálló-képessége minden bizonnyal jobb az átlagnál, ritkábban kap el különböző fertőző betegségeket. Erős immunrendszerét idősebb korára is megőrzi.

Kis fül

A fül apró mérete az egészségügyi állapot gyengeségére utal. A kisebb fülű emberek rendszerint gyakrabban kapnak el különféle betegségeket. Mindennek következtében jól teszik, ha sem fizikálisan, sem mentálisan nem hajszolják túl magukat, és fokozottabban odafigyelnek az egészséges táplálkozásra.

Normál méretű fül

A fül kiegyensúlyozott mérete átlagos egészségi állapotról és immunrendszerről árulkodik. Az átlagos méretű füllel rendelkező emberek nem betegszenek meg túl gyakran, vagy ha mégis, többnyire hamar felépülnek. Számukra elegendő, ha csupán átlagos figyelmet szentelnek egészségüknek.

A fül térbeli elhelyezkedése

Elálló fül

Viszonylag gyenge akaraterővel rendelkezik az ilyen ember. Különösen testi szükségletei késleltetését viseli nehezen. Azok a mentális energiák, melyek normál esetben arra irányulnának, hogy ösztöneit képes legyen elnyomni bizonyos szituációkban, nem működnek nála elég erőteljesen.

Szorosan lelapuló fül

Viszonylag ritka ez a forma. Azok az emberek, akiknek füle szigorúan a fejhez lapul, rendszerint eltúlzott szabályok szerint élik életüket. Testi igényeiket maximálisan képesek alárendelni mentális képességeiknek. A vágyak örökös elfojtása azonban idővel könnyen vezethet pszichés problémákhoz.

Normál elhelyezkedésű fül

A kiegyensúlyozott forma esetében az ember képes arra, hogy figyelembe vegye az adott szituációt. Ennek következtében pedig a helyzetnek megfelelően hallgat testi szükségletei parancsára, vagy éppen túllép ezeken. Ha úgy látja, ösztönei kielégülhetnek az adott percben, nem korlátozza le ezeket. Amikor viszont úgy méri fel a helyzetet, hogy szükség van vágyai késleltetésére, képes rá.

Cikkünk Anne L. Biwer Testünk jelei című könyve
alapján készült.

A fej, az arc, az alkat, a járás közben felvett testhelyzet sokszor többet elárul a másik emberről és viselkedési mintáiról, mint a hosszú beszélgetések. A könyv segítségedre lesz abban, hogy javíts kommunikációs készségeden. A könyvben szereplő ábrák és magyarázatok segítségével megtanulhatod, hogyan következtess bizonyos jellemvonásokra a testi jelek alapján. Mindez előnyösen befolyásolja kapcsolataidat, hiszen azok, akikkel beszélgetsz, úgy érzik majd, sokkal jobban megérted őket, mint azelőtt.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó.
Ára 1700 Forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük