Mivel űzöd a pasit egy másik nő karjaiba?
Vénusza elárulja!
A szerelem bolygója megmutatja, mit ne tegyél, ha nem akarod, hogy a szeretett férfi valaki más oldalán kössön ki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem és a szeretet bolygója, a Vénusz nem csupán arról árulkodik, miként éli meg a kapcsolatot a szeretett férfi, de arról is, mit nem tud elviselni.

Most megtudhatod, mi az, amit semmiképpen ne tegyél, ha nem akarod, hogy a pasid egy másik nő karjaiban kössön ki.

Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a pasi Vénusza? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

A Vénusz-Kos mindig előreszegezi a tekintetét, és mindazt, ami a múltban történt, lezártnak tekinti - így azonnal menekülőre veszi, ha felhánytorgatod egykori kisebb-nagyobb botlásait. Ugyanilyen hatást válthatsz ki belőle azzal is, ha bármilyen módon korlátozni próbálod a mozgásterét. A függetlenség mellett rendkívül fontos számára a spontaneitás is - ha mindennapjaitokon eluralkodik a rutin, a férfi akár egyik pillanatról a másikra továbbállhat, hogy olyasvalaki mellett keresse a boldogságot, akivel az élet kevésbé kiszámítható, viszont eseménydúsabb.

Bika

Senki sem képes olyan mélységben megélni az élet kínálta kisebb-nagyobb örömöket, mint a Bika-Vénusz, legyen szó bármilyen esztétikai élményről, egy ütős vacsoráról vagy fergeteges szexről. A legjobban azzal tudod felbőszíteni, ha elrontod valamely élvezetét, vagy, ha korlátozod benne, például szexmegvonással bünteted. Mivel alapvetően melegszívű és bizalommal teli, azzal is más nő karjaiba üldözheted, ha jó szándékát kétségbe vonod, netán megpróbálsz visszaélni vele.

Ikrek

Lételeme, hogy állandóan új információkat, impulzusokat kapjon, ezért arra törekszik, hogy lehetőségeinek köre véletlenül se szűkülhessen be. Mind a fizikai, mind a szellemi korlátozást rosszul viseli, ha pedig érzelmi zsarolásban, illetve teátrális jelenetekben van része, hamarosan másvalaki mellett keresi majd a nyugalmat. Új vizekre evezhet akkor is, ha nem méltányolod kellőképpen átlagon felüli intellektuális képességeit, vagy, ha egyszerűen csak áporodottnak érzi a levegőt.

Rák

Minden tekintetben lojális társ, ám egy sértődés is elég lehet ahhoz, hogy egy másik nő karjaiban keressen vigasztalást. Sebezhetőségénél fogva esetenként túlontúl érzékenynek tűnhet, ám még a legjobb szándékkal se űzz tréfát ebből. Ez esetben ugyanis - dacára elfogadó természetének - garantáltan felveszi a kesztyűt, ami akár végzetes veszekedésbe is torkollhat. Azzal is máshoz üldözheted, ha tárgyilagosan kielemzed életét és álmait, illetve, ha úgy érzi, nem érted meg őt.

Oroszlán

Fő erőssége a nagyvonalúság, mely végtelen jóindulatából fakad. Lehetőségeihez képest elhalmoz minden földi jóval, hogy különlegesnek, kívánatosnak érezhesd magad. Cserébe viszont - sokszor nem is tudatosan - elvár valamilyen szintű elismerést, esetenként talán egy kis csodálatot is. Ha ezt nem kapja meg, mélységesen sértve érzi magát büszkeségében, és késztetést érez arra, hogy bebizonyítsa: nem te vagy az egyedüli nő a világon, sőt, bőven akadnak a szebbik nem képviselői között olyanok, akik kellőképpen méltányolják erőfeszítéseit.

Szűz

Lelkiismeretes partner, aki nagy gonddal kezeli közös életetek ügyeit. Cserébe nem vár viszonzást, az azonban fontos számára, hogy érezze, felnézel rá - ha ezt nem kapja meg, új vizekre evez. Más mellett kereshet vigaszt akkor is, ha valamely megállapodásotokat nem tartod be maradéktalanul, illetve a hűtlenségnek akár csak a gyanúja is felmerül. Ami ez utóbbit illeti, nem kell ténylegesen félrelépned - a Szűz-Vénusz azonnal érzékeli azt is, ha a gondolataid más körül forognak.

Mérleg

Kiváló érzéke van a színek és a formák világa, az esztétikum, illetve általában a harmónia iránt. A fentiek fényében nem is olyan meglepő, hogy zavaróan hat rá mindenféle stílustalanság és disszonancia - olyannyira, hogy, ha sorozatosan része van bennük, hamarosan egy másik nő mellett keres menedéket. Ennél nehezebben csak azt viseli, ha döntésre kényszeríted, mivel - a kiegyensúlyozottság igényéből fakadóan - pro és kontra egyaránt nehezen foglal állást.

Skorpió

A Skorpió-Vénusz a párkapcsolatban is az izgalmat keresi, olyannyira, hogy adott esetben a konfrontációtól sem riad vissza. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy álláspontod feladásával, illetve sértődéssel reagálsz párod egy-egy vehemensebb megnyilvánulására. Ez a férfitípus ugyanis csak akkor fog megbecsülni, ha azt látja, hogy te is tisztelettel viseltetsz önmagad iránt. Ellenkező esetben szinte borítékolható, hogy olyan társat keres magának, aki akár vita, netán veszekedés árán is kiáll magáért.

Nyilas

A széles látókörű és végtelenül jó szándékú Nyilas-Vénusz lehetőségei szerint igyekszik hozzájárulni szűkebb és tágabb környezete boldogságához. Így aztán a vele való együttélés rád nézve is bizonyos terhekkel járhat. Fontos azonban, hogy ne próbáld korlátozni világjobbító törekvéseiben, illetve véletlenül se gúnyold ki azokat. Ez esetben ugyanis előbb-utóbb olyan társat keres magának, aki nem csupán a mindennapok során, de magasabb rendű céljai elérésében is hajlandó partnere lenni.

Bak

Bár érzései mélyek, a vele való kapcsolatot sokkal inkább a szervezettség és az áttekinthetőség itatja át, mint a túlfűtött megnyilvánulások. A meglepetések általában nem szereznek örömet neki, a rendezetlenségtől és rendetlenségtől pedig egyenesen viszolyog - olyannyira, hogy, ha veszélyben látja élete strukturáltságát, új vizekre evezhet, remélve, hogy következetesebb partnert talál. A lojális Bak-Vénusz hasonlóképpen reagál arra is, ha kétségbe vonod a megbízhatóságát.

Vízöntő

Különleges férfi, tele humorral és szellemességgel, aki különösen rosszul éli meg az egyhangúságot. Eltaszíthatod magadtól, ha sablonokba próbálod kényszeríteni az életét, illetve őt magát, például a szabadsága megnyirbálásával. Bár szexuális energiái nem túl intenzívek, a kíváncsiság a szexben is hajtja, ezért szívesen kísérletezik. Ha úgy érzi, a te oldaladon nincs fogadókészség újításaira, előbb-utóbb keres magának valakit, aki megengedőbb és nyitottabb az erotika terén.

Halak

Végtelenül érzékeny ember lévén különösen fontos a Halak-Vénusz számára, hogy elismerd tehetségét, illetve segítő- és áldozatkészségét. Egyetlen apró, nem odaillő gesztus vagy szó is elég lehet ahhoz, hogy úgy érezze: valójában nem túl fontos a számodra, és egy másik nő karjaiban kereshet vigaszt. Hasonlóképpen reagálhat akkor is, ha életrevalóságra akarod tanítani, a gyakorlati dolgokhoz ugyanis veleszületetten nincs érzéke.

Ezt is szeretjük