Mivel ijeszted el a pasikat?
Vénuszod elárul
A szerelem bolygója fellebbenti a fátylat tipikus hibáidról, egyszersmind utat mutatva a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat felé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párkapcsolat alapja az önismeret. A szeretet és a szerelem bolygója, a Vénusz megmutatja, melyek azok a tipikus hibáid, amelyek révén akarva-akaratlanul elijesztheted magadtól a pasikat.

Horoszkópunkból megismerheted magad - ha kell, ne félj változtatni!

Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a Vénuszod? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Kettőtök jövőjét illetően tele vagy nagy ívű célokkal, melyeket dinamizmusodnak és kitartásodnak köszönhetően jellemzően meg is valósítasz. Ugyanakkor Kos-Vénuszként hajlamos vagy a szétszórtságra, így előfordul, hogy a másik ember véleményét nem kéred ki az őt is érintő ügyekben. Ezért - nem túl meglepő módon - háttérbe szorítva érezheti magát, nem beszélve arról, hogy esetenként rendkívüli ambícióid is frusztrálóan hathatnak rá. Néha állj meg egy kicsit, és próbálj meg a pillanatban megmaradva egyszerűen csak együtt lenni társaddal.

Bika

Veled az együttélés csupa öröm: mélyen érző, hűséges társ vagy, aki ráadásul mindig képes valami izgalmas dologgal előrukkolni a hálószobában. Gondot okozhat viszont, hogy - érzelmi, illetve anyagi biztonságra való törekvésedben - hajlamos lehetsz a féltékenységre, akkor is, ha a másik ember semmiféle okot nem ad erre. A zöld szemű szörnyeteg pedig a legszilárdabb kapcsolatot is alááshatja. Hogy ez ne történhessen meg, tanulj meg bízni önmagadban - így partneredben is könnyebben megbízol majd.

Ikrek

Ambivalens késztetések dolgoznak benned. Ikrek-Vénuszként lételemed a szabadság, miközben arra vágysz, hogy tökéletesen feloldódhass valakiben. Így aztán könnyen esel szerelembe, ám amint bármilyen tekintetben korlátozva érzed magad, már el is kezded feszegetni párkapcsolatod határait. A másik embernek pedig előbb-utóbb nagy valószínűséggel elege lesz abból, hogy nem vagy szívvel-lélekkel jelen az életében. Hogy megtaláld a boldogságot, légy állhatatosabb, még akkor is, ha ezzel bizonyos határokat kell szabnod önmagad számára.

Rák

Rák-Vénuszként szeretnéd elkerülni a konfrontációt, így vitás helyzetben igyekszel áthidaló megoldást találni - ám emiatt esetenként saját vágyaidról is le kell mondanod. Előbb-utóbb persze betelik a pohár, ilyenkor pedig a kelleténél nagyobb vehemenciával állsz ki az igazadért. Társad pedig nem érti, hová tűnt az a végtelen türelemmel megáldott nő, aki mellett annak idején lehorgonyzott. Az efféle helyzeteket megelőzendő nyilvánítsd ki a véleményedet, és következetesebben képviseld az érdekeidet.

Oroszlán

Horoszkópodnak köszönhetően nagyvonalúsággal viseltetsz a másik ember iránt: sem az időt, sem az energiát nem sajnálod rá, és mindent, amid van, jó szívvel megosztasz vele. Gondot jelenthet viszont, hogy hajlamos vagy azt hinni: jobban tudod, mire van szüksége a társadnak, mint ő maga. Ily módon akaratlanul is korlátozod a mozgásterét, így idővel szűknek érezheti kapcsolatotok kereteit, és megpróbál kitörni. Hogy ezt megelőzd, hagyj számára nagyobb szabadságot, még akkor is, ha az élet bizonyos területein kevésbé otthonosan mozog, mint te.

Szűz

Szűz-Vénuszként jól boldogulsz az élet hétköznapi dolgaiban, és az anyagi javakat is ügyesen kezeled. Mivel odaadó társ vagy, mindent kettőtök érdekében teszel, és, bár ez a legkevésbé sem jelent terhet számodra, a másik ember idővel feleslegesnek érezheti magát melletted, és olyan párt kereshet, akinek az oldalán valóban férfi lehet. Hogy mindezt elkerüld, esetenként merj ráhagyatkozni, akár olyan ügyekben is, melyekben nálad kevésbé járatos.

Mérleg

Horoszkópodnak köszönhetően alapvetően mély érzésű vagy, egyfajta csintalansággal viszonyulsz társadhoz, és ugyanezt várod tőle is. Ha nem kapod meg, hajlamos vagy a kapcsolaton kívül keresni az újabb impulzusokat. Nem valószínű, hogy megcsalod a társad, ám flörttudományod révén pillanatok alatt szerzel neki néhány vetélytársat - amivel szándékod ellenére olyannyira féltékennyé teheted, hogy az már átlépi az elviselhetőség határát. Hogy ez ne történhessen meg, adj nagyobb teret az őszinte beszélgetéseknek.

Skorpió

Skorpió-Vénuszként jól kézben tartod közös életeteket, miközben a saját céljaidat is sorra megvalósítod. Megesik azonban, hogy felborul az egyensúly, és személyes ambíciód több prioritást kap, mint kettőtök szövetsége. Így partnered eltávolodhat tőled, ami már csak azért is nagy kár, mert egyébként csodálatos társ vagy, akiben az intenzív erotika mély érzésekkel párosul. Ahelyett, hogy mindenkori teljesítményedben keresed a visszaigazolást, adj nagyobb teret érzéki-emocionális oldaladnak.

Nyilas

Kapcsolatodban szívesebben adsz, mint kapsz. Emellett jó hallgatóság vagy, és a társaddal kapcsolatos információkat akaratlanul is elraktározod a memóriádban. Így egy idő után jobban ismered a másik embert, mint ő saját magát. Téged azonban Nyilas-Vénuszként valamiféle búra vesz körül, ami a függetlenség iránti vágyadból fakad. Mivel partnered sosem tudja, hányadán áll veled, belefásulhat az állandó bizonytalanságba, és odébbállhat. Természetesen nem kell nyitott könyvnek lenned, de engedj számára nagyobb betekintést a világodba.

Bak

Mint az élet minden területén - horoszkópodnak köszönhetően -, a szerelemben is állhatatos vagy. Felelősséggel viseltetsz társad iránt, amihez nagyfokú tolerancia társul. Gondot jelent viszont, hogy érzéseidet csak ritkán és visszafogottan nyilvánítod ki. Megerősítések híján a másik ember azt hiheti, nem fontos számodra, ezért előbb-utóbb más mellett keresheti a boldogságot. Nyílj meg előtte, és tetteid mellett szavakkal, gesztusokkal is éreztesd vele, mennyire fontos számodra.

Vízöntő

Szellemes nő vagy, aki mindig képes változatosságot és örömöt csempészni társa életébe. Mivel azonban Vízöntő-Vénuszként a konvencióknak nem sok értelmét látod, hajlamos lehetsz figyelmen kívül hagyni bizonyos íratlan társadalmi szabályokat. Így viszont kapcsolatod is elveszítheti a kereteit, ami először elbizonytalaníthatja, egy idő után pedig kifejezetten fáraszthatja a másik embert - olyannyira, hogy könnyen odébb is állhat. Hogy ezt megelőzd, próbálj valamiféle - mindkettőtök számára elfogadható - rendszert kialakítani a közös életetekben.

Halak

A Halakra jellemző érzékenységed megterhelheti kapcsolatodat. Számodra bőven elég egy nem kellőképpen átgondolt szó ahhoz, hogy megsértődj. Problémát okozhat az is, hogy esetenként gyámolításra szoruló kislányként viselkedsz, míg máskor szinte anyjaként gondoskodsz társadról - aki a végén már azt sem tudja, melyik a nyomasztóbb számára. Az egyensúly érdekében fejleszd ki magadban az olyan férfiasabb tulajdonságokat, mint a racionalitás és a következetesség.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi no rozsaszin agy
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Férfi szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük