Mi a férfi horoszkópja? Ezzel üldözheted el magad mellől
Nem is gondolnád, mivel kergeted ki a világból őt a csillagjegyétől függően, még akaratodon kívül is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiak viselkedésében sok minden közrejátszik - természetesen a horoszkópjuk is. Lehet, hogy úgy üldözöd el magad mellől, hogy fogalmad sincs róla, mit tettél ellene.

Viselkedhetsz úgy, hogy az számodra teljesen természetes, ugyanakkor párodat az őrületbe kergeted egy egyszerű cselekedettel vagy kijelentéseddel. Olvasd el, melyik csillagjegyű férfi mitől mászik falra egy párkapcsolatban.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi számára nagyon fontos az őszinteség és a szabadság. Azzal bosszanthatod fel a legjobban, ha hazudsz neki, vagy elhallgatsz valamit. A szabadság szempontjából arra figyelj oda, hogy ne korlátozd, hagyd sörözni a haverjaival, te addig menj el nyugodtan valahova a te barátaiddal, különben bezárva érzi magát, és menekülőre fogja. Nem bírja a korlátokat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika csillagjegyben született férfi általában ragaszkodik a saját véleményéhez, és szinte lehetetlen eltántorítani. Képtelen belátni, hogyha nincs igaza, és bosszantja, ha valaki mégis meg akarja győzni, téved. Egy konfliktus során jobb, ha egy időre magára hagyod, ezzel teret biztosítva a gondolatainak; így könnyebben belátja, ha nincs igaza, és gördülékenyebben folyhat a véleményváltás.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek csillagjegyű férfi falnak megy attól, ha megpróbálsz elhallgatni előle valamit. Már egy apró füllentésből is óriási ügyet csinál. Minden problémát szeret alaposan, minden oldalról megvizsgálni - ezen ne lepődj meg, hiszen ő így dolgozza fel a váratlan helyzeteket. Ha teheted, már az első percben jelezd számára, hogy valami bajod van, így nem fog azon idegeskedni, hogy vajon miért nem kommunikálsz vele.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfi a legérzékenyebb. A legrosszabb, amit tehetsz ellene, hogy erősen kritizálod, ugyanis garantáltan meg fog sértődni. Hogy elkerüld a vitákat és az órákat, amikor nem szól hozzád, mert megbántottad valamivel, próbálj te lenni az érettebb, és negatív véleményedet olyan formába önteni, amin ellenkező esetben te sem sértődnél meg, és te sem menekülnél el.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán szereti különlegesnek érezni magát, és nem bírja, ha nem kap elég figyelmet. Folyamatos megerősítésre van szüksége, vigyázz arra, hogy ne legyen túlsúlyban a negatív kritika, mondj mellette pozitív dolgokat is! Igen, ez nehéznek tűnik, de legalább próbálj megerősítő jelzéseket adni a véleményére - majd fejtsd ki a te ellenvéleményedet is nyugodtan.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz csillagjegyű férfi alapvetően őszinte, rugalmas, és két lábbal áll a földön. Élénk a fantáziája, szeret elferdíteni egy-két tényt, ha arról van szó, hogy megóvja mások érzéseit. Viszont ugyanezt ő is elvárja, ezáltal nehezen viseli a kemény kritikát és a csalódásokat. Ha hirtelen felindulásból valamivel megbántod, azt nem felejti el könnyen, és később nehéz kiengesztelni - vagy inkább menekülőre fogja.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg nagyon intelligens, és ezáltal veszélyes is lehet, hiszen még mielőtt feltárnád előtte a problémádat, ő már megoldást javasol rá. Ki nem állhatja az igazságtalanságot, a drámát és a konfliktusokat, így inkább gyorsan felderíti a probléma forrását, és megoldja azt időveszteség nélkül. Nem szereti az időhúzást és a kertelést, mondd el egyből, ha bánt valami, és légy nyitott a kompromisszumokra!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió szereti, ha titkokat őrizhet, azt viszont ki nem állhatja, ha előtte titkolóznak vagy becsapják. Számára a legnagyobb sértéssel ér fel, ha a szemébe hazudsz, és már rögtön menekül is a kapcsolatból. Ha mégis próbálnád megőrizni mondjuk egy ismerősöd titkát, de ő látja rajtad, hogy valamit elhallgatsz, próbáld meg azt kommunikálni felé, hogy ez nem ellene szól.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi számára a legfontosabb a szabadság. Próbáld meg biztosítani neki a feltételeket, hogy bármikor őszintén beszélni tudjon veled, és kifejthesse a véleményét - elítélés nélkül. Ugyanezt cserébe te is elvárhatod, mivel lényegesnek tartja, hogy társa is kellőképpen szabadnak érezhesse magát mellette. Sok esetben azt hiheti, hogy nem veszed elég komolyan - ettől kifut a világból.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak tipikus vezető. Elmenekül, ha elnyomják vagy irányítani próbálják. Szereti viszont azt, ha az élete egy általa kialakított rendszer vagy terv szerint megy, mindenféle meglepetés nélkül. Nem nagyon tud mit kezdeni a hatalmas, mindent elsöprő érzelmekkel. Ne csinálj túl nagy ügyet a problémákból, próbáljátok meg már elsőre megbeszélni azokat, így nem okozhattok egymásnak nagy meglepetést!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő kedveli a magasröptű társalgásokat, gondolatokat, és mindent, ami egy kicsit is rendkívüli. Ezzel ellentétben nem nyilvánítja ki könnyedén érzelmeit, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek is neki. Szeret logikusan gondolkozni - ha veszekedésre kerül sor, próbáljátok meg racionálisan megoldani a gondot, mivel a drámázástól fejvesztve menekül, így viszont könnyebben dűlőre juthattok.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak csillagjegyű férfi is nagyon érzelmes, akárcsak a Skorpió vagy a Rák, csak egy kicsit másképp. Akárhányszor konfliktusra kerül sor, szeret visszahúzódni, és távol maradni a problémától, amíg át nem látja pontosan a helyzetet. Sokat jelentenek neki az egyedül eltöltött percek, amikor gondolkozhat - ezt próbáld megérteni, és adj neki egy kis teret, ha nem adsz, kihátrálhat a kapcsolatból.

Ezt is szeretjük