Mitől ábrándul ki a pasid?
A horoszkóp megsúgja
Nehéz megtalálni a két nem közötti összhangot. A férfiakat sokszor olyasmivel lehet elüldözni, amit nőként nem feltétlenül tartasz hibának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden kapcsolatban vannak mélypontok. Ha szerencsés vagy, akkor ezek gyorsan elmúlnak, de, ha állandósulnak, érdemes elgondolkozni, hogy vajon mi lehet az ok.

Lehet, hogy - nem szándékosan, de - olyan dolgokat követsz el sorozatosan, melyektől ő lassacskán kiábrándul belőled. Csillagjegye segít kitalálni, mi lehet a baj.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi nem bírja elviselni a hosszan tartó békét. Ha mindenben egyetértesz vele, nem érzi a kihívást, a tüzet, és szép lassan kiábrándul belőled. A nyugalmat a vegetálással párosítja, egy semmittevéssel töltött hétvége számára az unalom netovábbja, amivel nem tud mit kezdeni. Emellett azt is nehezen viseli, ha bort iszol, de vizet prédikálsz, mivel nem bírja az álszentséget és az igazságtalanságot.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A Bikát leginkább azzal tudod kiborítani, ha tartósan kimozdítod komfortérzetéből. Ha fázik, éhes, vagy nem tud kényelmes ágyban aludni, biztos, hogy nem marad veled sokáig. Nem bírja elviselni, ha siettetik, vagy, ha bizonytalannak érzi helyzetét. Egyenes beszédre és állandóságra van szüksége, különben nem tudja mihez tartani magát. Dönts! Vele vagy nélküle, de ne rángasd ide-oda, kiábrándító számára a folytonos változtatás.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek férfi - hasonlóan a Koshoz - nem szereti a tartós nyugalmat. Ilyenkor ahelyett, hogy pihenne, inkább idegesíti a haszontalanság érzése. Emellett az is kiábrándítja, ha valaki mereven gondolkodik, és ez hatványozottan igaz, ha rólad van szó. Ha pedig azt érzi, hogy nem figyelsz rá, azzal teljesen ki tudod borítani. A horoszkóp szerint, ha beszél hozzád, mindenképpen figyelj arra, amit mond, mutass érdeklődést, és fejtsd ki te is a véleményed!
ek

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A horoszkóp szerint, ha kedvesed a Rák jegyében született, leginkább az érzelmi függetlenség készíti ki. Ha például sosem vagy féltékeny, nem érzi rajtad, hogy igazán szeretnéd. Engedd, hogy hasson rád, vagy legalább tegyél úgy, mint aki egy kicsit jobban függ tőle. Ha pedig nem akarod kiábrándítani, rendkívül fontos, hogy az öltözködés tekintetében kifinomult légy, a stílusod pedig minél visszafogottabb legyen.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha beosztod Oroszlán kedvesed pénzét, vagy legalábbis megjegyzéseket teszel arra, hogy mire mennyit költ, egészen biztos, hogy rövid úton kiábrándul belőled. Nem szereti, ha anyagi intézkedéseibe valaki beleüti az orrát. A szürke emberek, a szürke nézetek untatják, és belebetegszik, ha nyilvánosság előtt nevetik ki, vagy csinálnak belőle viccet - még akkor is, ha a viccben nincs semmi bántó szándék.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha széthagyod a ruháidat, nem szeded ki a lefolyóból a hajszálaidat, vagy nem zavarnak az ágy alatti porcicák, akkor sajnos a Szűz férfi nem marad veled sokáig. A horoszkóp szerint ki nem állhatja a rendetlenséget vagy a koszt. Ez egyébként élete minden területére vonatkozik: az összevisszaság kiábrándítja. Ha valamit megdicsér veled kapcsolatban, akkor fellengzés helyett inkább maradj szerény, mert a túlzott önbizalom szintén elijeszti.
 

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi esetében egy dologgal lehet biztos szakítást előidézni: ez pedig a veszekedés. Ha állandóan kötözködsz, veszekszel vele, vagy hisztériázol, nagyon hamar odébbáll. Már a kis konfliktusokat sem bírja jól, nemhogy a nagy csatákat. Ha minden kérdést hevesen szeretnél vele megvitatni, akkor nemcsak, hogy partnerre nem lelsz benne, de egész biztos, hogy hamarosan nem találod otthon munka után.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A horoszkóp szerint a Skorpiót nagyon hamar felőrli, ha vetélytársat vél felfedezni körülötted. Nem szereti, ha nem lehet biztos a helyzetében, mert nehezen alkalmazkodik a változásokhoz. Birtokló típus, nem szeretne érted mindennap megküzdeni, ha egyszer megszerzett, akkor légy az övé. Ami miatt azonban rögtön kiábrándul, az a fantáziátlanság. Ha nem érzi, hogy kellőképpen ötletes és kreatív lennél, hamar lemond rólad.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nehezen viseli a kötelezettségeket. Ha megszabod neki, hogy mit tehet, és mit nem, hogy hányra kell hazaérnie, vagy kivel mehet el szórakozni, akkor egészen biztos, hogy új partner után néz. A megszokás és a szabályok nem neki valók, egy kapcsolaton belül sem. Szereti, ha szabadsága megmarad, és maga döntheti el, hogy melyik estét tölti veled, és melyik napon megy a barátaival szórakozni.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak férfi nem bírja, ha a meghozott döntésedet vagy elhatározásodat nem követik tettek. Ő mindig mindenben hatékony, ezért a másik lassúsága kimondottan idegesíti. A háztartásban rendet szeretne, ezért a szétszórt ruhák, magazinok vagy pipereholmik a frászt hozzák rá. Ami pedig aztán végképp elűzi, az a lázadás. Ha elmondja, hogy mi a problémája, akkor szeretne megoldást találni. Ha tehát nem vagy kompromisszumkész, gondjaitok lesznek.
 

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfit nagyon könnyű elijeszteni. Elég, ha arra célozgatsz, hogy kevés időt tölt veled, de túl sokat hobbijaival. Ha próbálod megszabni, hogy mit tegyen, és mit ne, egészen gyorsan kiábrándul belőled. Ez esetben előfordulhat, hogy még aznap este összepakol, mert kényesen ügyel a személyes szabadságára. De nem viseli el a múlt heti divatot, az unalmat és olykor a két napnál tovább tartó összhangot sem.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A horoszkóp szerint nem a földön él, és, ha lehet, ne szembesítsd túl gyakran a való világgal. Hagyd meg az ő kis édenkertjében, ahol nem kell igazat mondani, ha az fájdalmat okoz valakinek, vagy ahol nincsenek határidők. Szabd meg neki, hogy mikorra pakoljon össze, vagy mikorra végezzen egy házimunkával, és máris kész a baj! Részletekkel se zaklasd túl sokat. Ha harmóniára vágysz, próbáld meg felvenni az ő életritmusát.

Ezt is szeretjük