Mit üzen a karmád a szerelemben?
Így derítsd ki
Elkerül a szerelem, vagy épp nem tudsz választani az udvarlók között? Mindkettőnek karmikus gyökere lehet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem nemcsak elbűvölő élmény, de gyakran spirituális tanulnivalót hordoz. Mivel magában hordja a felek közötti meghitt energiacserét és a másik ember előtti feltárulkozást, sokakban keletkezik félelem vagy szorongás miatta. Ez a szorongás gyakran épp karmikus feladatot jelöl.

Lehet karmikus oka annak, ha valaki nehezen nyílik meg mások előtt. A karma tana szerint, ha egy szerelmi kapcsolatban megbántasz valakit, vagy téged bántanak meg, akkor a következő életeid során némiképp hasonló helyzetben találod magad, hogy kibékülj azzal az emberrel.

Ha valaki szerencsétlennek tartja magát a szerelemben, az gyakran jelenti azt, hogy karmikus törlesztése van. Lehet, hogy valamelyik előző életében könnyelmű volt ezen a téren, és ebben az életében kapja vissza.

Van, akinek csodálatos szerelmi élményekben van része, aki pedig nehezen talál rá a nagy szerelemre, annak pedig valószínűleg más dolga van jelenlegi élethelyzetében. Ha valaki mélységesen vágyódik a szerelem után, de az sehogy sem akar megérkezni, az annak a jele is lehet, hogy egy másik életében elpazarolta ezt a fajta energiát, és most az ily módon keletkezett hiányt érzi. Vágyakozása révén azonban erőt gyűjthet, hogy végül teljesüljön a kívánsága. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat számodra a karmád, elengedhetetlen, hogy némi önvizsgálatot végezz. Válaszolj őszintén a következő kérdésekre.

A karma nyomában

Határozd meg, kik a legfontosabb emberek az életedben, és gondold át, mi vonz, illetve mi taszít bennük. Van olyan szokásuk, amit nagyon szeretsz, és olyan, amit nehezen tolerálsz? Benned hogyan jelennek meg ezek a szokások?

Könnyen barátkozol, vagy magányos típus vagy? Mit tehetsz azért, hogy változtass az élethelyzeteden, ha elégedetlen vagy vele? Kiadod magad a kapcsolataidban, vagy inkább tartózkodóan viselkedsz? Mitől félsz, amikor nem mersz őszinte lenni, és mi motivál, amikor épp a kegyetlenségig szókimondó vagy? Ha ezekre a kérdésekre válaszolsz, akár le is írod őket, olyan felismerésekhez juthatsz, melyek segíthetnek abban, hogy változtass a szerelmi karmádon.

Ragaszkodás

Sok ember esik abba a hibába, hogy a tulajdonának tekinti a párját, akitől elvárja, hogy megfeleljen neki, vagy épp ő adja fel magát a másik ember kedvéért. Bár a ragaszkodás sok helyzetben pozitív lehet, illetve segít megküzdeni a problémákkal, ne feledd, hogy az üres ragaszkodás, ami korlátozni igyekszik a másik szabadságát, bármilyen típusú kapcsolatnak árthat, és karmikus adósságot termelhet. Ezért érdemes legalább lelki szinten elengedni a másikat - ez olykor javíthat a válságba jutott kapcsolaton is.

Elengedés

Ha le akarod zárni a múltad, és meg akarsz szabadulni egy kellemetlen viselkedésmintától, vagy egy elvarratlan érzelmi szálat akarsz magad mögött hagyni, elvégezheted a következő szertartást. Szerezz be egy faszénkorongot, melyet majd tűzálló tálban gyújts meg, egy fekete gyertyát, gyufát, egy teáskanál mirhát, egy fekete zsinórt és egy csipetnyi sáfrányt.

Újholdkor gyújtsd meg a faszénkorongot, majd a gyertyát, hintsd rá a mirhát, és mondd magadban, hogy most megszabadulsz mindattól, ami visszahúz. Köss egy csomót a zsinór egyik végéhez közel, ami az emlékeket jelképezi, melyeket szeretnél magad mögött hagyni. Köss újabb csomót a zsinór másik végénél, ez jelenti a jövőt, szabadon azoktól az érzésektől, melyek a múlthoz láncoltak.

A múlt csomóját fogd a bal kezedbe, a jövőjét pedig a jobba, és tartsd a zsinórt a láng fölé, míg átégeti. Ezután a múlt csomóját égesd el teljesen az edényben. Tedd a sáfrányt a faszénre, és füstöld meg a jövőt jelképező csomót. Tedd el, és egy évig őrizd meg biztos helyen.

Cikkünk A karma és a reinkarnáció örök törvénye, valamint A varázslat bibliája című könyvek segítségével készült.

Te mit szeretnél a múltban hagyni?

OLVASD EL EZT IS!

karmikus no
  • nyugati horoszkóp
  • 2012-es horoszkóp

Mi a karmikus feladatod 2012-ben?

Ezt is szeretjük