Mit szeret a szexben a férfi?
Horoszkópja elárulja
Ha szeretnél a pasi kedvében járni, és felejthetetlenné tennéd az első vagy épp a sokadik éjszakátokat, tudd meg, mitől gerjed be igazán!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden egyes jegy szexualitását kicsit másképp befolyásolják a csillagok. Egyesek a megzabolázhatatlan szenvedélyre esküsznek, míg mások inkább az intimitásra és a gyengédségre szavaznak.

Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz a pasitól az ágyban, illetve ő mire vágyik igazán, a szexhoroszkóp elárulja. Azt is megtudhatod, melyek a főbb erogén zónái.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Mivel a Kos nem egy unatkozó típus, napról napra meg kell hódítanod. A szexben is szereti a spontán megnyilvánulásokat, ezért jó, ha kitalálsz például izgalmas szerepjátékokat. Minden pózt imád, legyen az misszionárius vagy 69, kutya vagy lovagló. Nem kedveli viszont a féltékenységet, menekül, ha csak pislákolni is érzi. Ha mindig szexre kész vagy, egy életre megtarthatod. Erogén zónája a fül és a homlok.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A horoszkóp szerint az Ikrek férfi imádja az erotikát, jobban izgatja a melegség, a harmónia és a kisugárzás, mint egy vad orgia. Mivel ragaszkodó és földhözragadt típus, szeret sokáig egy partnerrel és a megszokott pózban szeretkezni. Ha kimutatod érzéseidet, viszonozza azokat hálásan, de ne várd, hogy lepedővirtuóz legyen az ágyban. Kápráztasd el vetkőzőszámmal, keleties hangulattal, gyertyákkal és erotikus kiegészítőkkel! Erogén zónája: a nyakszirt, a fül és a mellkas.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek, mivel levegő jegy, kicsit felszínesen viselkedhet a szexben is. Csapongóvá válhat, ha ellaposodik a kapcsolat, ugyanakkor nem igazán tesz érte, hogy változatos maradjon. Imádja a szexis, klasszikus női holmikat, mint például a combfix, a magas sarkú cipő és a miniszoknya. Ezekkel beindíthatod, főleg, ha sokféle variációban beszerzed előbbieket. Kedvenc póza nincsen, mert mindig mást favorizál, de a lovagló mindig a kedvencek rangsorának elején áll. Erogén zónája a nyak, a kar és a csípő.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Imádja a hangulatos, romantikus és érzelmes összebújásokat. A horoszkóp szerint lelkizős típus, sokszor a szívére veszi, ha elutasítod, de azt is, ha lerohanod. Épp ezért hagyd, hogy ő kezdeményezzen. Kedvenc póza a kutyapóz, ahol ő irányíthat, de a misszionárius pózban is élvezi a helyzetet, mert szorosan összebújsz vele. Ha valami nem stimmel a szexben, sokáig rágódhat rajta - ezért a problémákat érdemes mindig megbeszélnetek. Erogén zónája a kézfej és a belső comb.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán a szexben is vadállat, de csak, ha kedve van hozzá. Egyébként mindig van, csak esetleg kisebb intenzitással. Éltető eleme a szexualitás, bárhol és bármikor képes és hajlandó rá. Ha nagyon beindul, irányít, illetve játékos egyszerre, ha csak élvezkedik, akkor lusta, és hagyja magát. Ez utóbbi esetében előszeretettel választ olyan pózokat, amikor te kényezteted. Erogén zónája a hát, de gyakorlatilag az egész teste.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A horoszkóp szerint rendszerező és picit házsártos típus, aki a szexben is a kiszámítható dolgokra szavaz. Ha bevált módszere van az aktusra az elejétől a végéig, ragaszkodik hozzá. Ha picit több izgalomra vágysz, neked kell kezedbe venned az irányítást. Ennek örül majd, főleg, ha ismét beillesztheti a rendszerbe. Így szépen, lassan teljesre bővítheted a szexpózpalettát. Erogén zónája a térdhajlat és a fül.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi imádja a szépet és a harmóniát, ezért a lassú, érzéki szeretkezések híve. Az egyensúlyról soha nem feledkezik meg: nagyon szeret adni, de természetesen cserébe elvárja, hogy te se feledkezz meg az ő igényeiről. Ha szeretnéd kielégíteni, elsősorban az orális technikákra kel koncentrálnod. Emellett elengedhetetlen, hogy mindig ápolt légy, mert az igénytelenség örökre kiábrándítja. Erogén zónája a könyökhajlat és a fenék.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A zodiákus legkísérletezőbb csillagjegyével van dolgod. Az ágyban szeret mindent kipróbálni, ami csak eszébe jut. Ne lepődj meg, ha számodra enyhén perverz dolgokra akar rávenni. Természetesen nem muszáj megtenned, csak, ha te is élvezed. Abban azonban biztos lehetsz, hogy soha nem lesz mellette unalmas a szex! Kedvenc póza: ami még nem volt. Erogén zónája voltaképpen az egész teste, de elsősorban a comb belső fele.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi igazi vadász. Nem szabad magadhoz engedned azonnal, hagyd, hogy úgy vigyen az ágyba, hogy közben érezze: te vagy az elejtett zsákmány. Ez tökéletesen felizgatja, hiszen szereti, ha ő lehet a férfi, te pedig többé-kevésbé tartod magad a tradicionális női szerepekhez. A szexben jellemző rá, hogy nem nyilvánít érzelmeket, csak teszi a dolgát. Kedvenc pozitúrái azok, melyekben ő irányíthat, például a kutya. Erogén zónája a mellkas és a fenék.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Általában szereti a biztonságot, és egy kicsit hűvösen viselkedik, így a szexben is hasonlóan működik. Kísérletezni csak akkor fog, ha ráveszed. A kért újdonságokra rendszerint kapható, és élvezi is a dolgot, de idővel visszatér a számára megszokott pózokhoz. Ennek ellenére szereti, ha folyamatosan próbálkozol addig még nem próbált szexuális játékokkal és pozitúrákkal, és nem hagyod, hogy ellaposodjon a szexuális életetek. Erogén zónája a fül, a nyakszirt és a halánték.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfi az élet minden területén imádja a változatosságot, így az ágyban sem akar lemondani róla. A horoszkóp szerint igazi forradalmárral van dolgod: mint mindenben, a szexben is kifejezetten élvezi, ha hódít. Ugyanakkor az sincs ellenére, ha olykor te hódítod meg. Hedonista alkat, szinte folyamatosan lehet babusgatni, mindig élvezi. Az Oroszlánhoz hasonlóan mindig kapható a szexre. Erogén zónái az ajkak és a nyak.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A horoszkóp szerint imádja az erotikát, de a romantikával keverve. Ha hangulatba hozod, egész éjjel képes szerelmeskedni. Picit félénk, de, ha már összeszoktatok, éppúgy számíthatsz meglepő fordulatokra, mint a Skorpió esetében. Szereti, ha ösztöneidre hallgatva hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok. Kedvenc póza nincsen, mert gyakorlatilag a szerelmeskedéstől minden porcikája izzik. Erogén zónája a csípő és a mellkas.

Ezt is szeretjük