Mit szeret a pasi a szexben?
Csillagjegye megsúgja
Az újítások vagy a jól bevált technikák hozzák lázba? Olvasd el, hogy a te pasid mire vevő!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akár úgy érzed, kiismerted már párod szexuális viselkedését és igényeit, akár még csak most ismerkedtetek meg, nem árt, ha tisztában vagy azzal, csillagjegyéből milyen sajátosságok adódnak, és ezek hogyan befolyásolják ágybéli stratégiáit.

Ha nem tudod, mit vár tőled vagy mivel kísérletezz, hallgass a csillagokra, mert útjelzőként szolgálhatnak az ágyig vezető úton is. Választ adhatnak párod olykor érthetetlen viselkedésére, máskor meglepetéssel szolgálnak.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Igencsak energikus, lendületes, dinamikus természeténél fogva mindenekelőtt az akcióban gazdag szexuális kapcsolatokat keresi. Nem bánja, ha a testi érintkezés viharos, egy elszakadt lepedő, egy összerogyó kanapé nem akadály a beteljesülés útjában, sőt! Szüntelenül gondoskodj valamilyen meglepetésről a pásztorórák alatt, mert borzasztja őt, ha egy idő után úgy érzi, kívülről ismer. Ha más nem jut eszedbe, legalább a szeretkezés körülményein változtass!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Fontosak számára a helyszín, de gyakran tőled várja, hogy gondoskodj a megfelelő körítésről, és ne feledkezz meg a romantikus helyszínről vagy a szép szavakról! Ő hajlamos arra, hogy kényelembe süppedjen, így aztán hátradőlve várja, míg te mindent elrendezel. Híres türelméből adódóan a szeretkezésben sem szereti a kapkodást, viszont az újításoknak is gyakran ellenáll, és inkább ragaszkodik a régi, jól megszokott gyakorlathoz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrekre jellemző gyakori önellentmondások miatt nem könnyű kiigazodni rajta. Szexlapokat vásárol, de a benne található információk legalább annyira érdeklik elméleti, mint gyakorlati szempontból, és saját eszköztára bővítését is várja tőlük. A testi érintkezés alkalmával nem szereti a sötétséget. Sőt, azt sem bánja, ha található egy-két tükör az ágy közelében, netán a mennyezeten. Előszeretettel szeretkezik félmeztelenül - vagy félig felöltözve, nézőpont kérdése.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Kedveli az erotikus játékokat, de csak azokat, amiket előzőleg már kipróbáltatok, illetve megbízható forrásból tudja, hogy beváltak. A hirtelen ötletekre és meglepő forgatókönyvekre nem vevő. A jegy vizes jellegéből adódóan szívesen szeretkezik vizes környezetben, zuhany alatt, tóparton vagy folyó mellett. Szemében jóvátehetetlen bűnt követ el az a partner, aki az együttlét közben elkalandozik vagy másra figyel. Az ilyesmit támadásnak értékelheti.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán óriási igényeit olykor nehéz kielégítenie egyetlen társnak. Talán ezért halmozza kapcsolatait, és mégoly szenvedélyes társ esetén is szívesen jár a tilosban. Ugyanakkor nem lehetetlen hűségre késztetni, melynek kulcsa a változatosság. Lényegében mindegy neki, mit találsz ki, csak tartson jó sokáig, és ne ugyanolyan legyen, mint tegnap volt. Mindennél jobban riasztja az aktus egyhangúsága - amennyiben társa nem képes újítani, ő változtat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szereti, ha az apró részletek is a helyükön vannak, ami nagyon imponáló tulajdonság, amennyiben a figyelmességet szűrheted le belőle, viszont idegesítő, amikor kissé kényszeressé és teljesítménykérdéssé válik számára a szex. Szereti, ha azt látja, boldoggá tesz vagy élvezed, amit csinál, de néha ezt arra használja, hogy az egóját növelje vele. Bolondul az illatokért, egy kényeztető fürdővel vagy egy illatos masszázzsal könnyen leveheted a lábáról.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Az összes jegy közül talán ő a legkreatívabb a szexben. Legalábbis elméletben. Persze nem mindent valósít meg abból, amit kitervelt, de tény, hogy az ágyon kívül töltött ideje nagy részét hajlamos fantáziálással tölteni. Nem csoda, hogy a hálószobába érve már alig várja, hogy túlessen a formaságokon, és ha lehet, rövidre zárja vagy inkább átugorja az előjátékot. Viszont nehezen viseli, ha bármi is elvonja a figyelmét a szexről.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A szexet valamiféle rendkívüli ráhangoltságot feltételező művészetnek tartja. Veleszületett szexualitását viszont nem mindig sikerül teljes mértékben érvényre juttatnia. Számára a szex sohasem válik unalmassá, nem fárad bele a szerelmi játékba. Szereti a kihívást jelentő, kissé extrém pozíciókat. A sebesség megszállottja, de ez nála sosem válik kapkodássá. Lehet, hogy nehezen szokod meg, ahogy diktálja a tempót, ő viszont szereti, ha a kezében tartja az irányítást.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas által képviselt szexuális stílus gyakran hasonlít a testgyakorláshoz vagy egy-egy tornamutatványhoz. Ezért jó fizikai erőnlétben lévő partnert keres, aki bírja az iramot, beleértve azt is, ami a párnacsataszerű vagy üldözési jelenethez hasonló előjáték után következik. Persze mindezek előtt nem árt egy kiadós, közös vacsora sem, hogy legyen elég energiátok a továbbiakra. Elve, hogy inkább a partner legyen minőségi, mint az ágynemű. Nem sokat foglalkozik a körülményekkel és a helyszínnel.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Meggyőződése, hogy a szeretkezés nemcsak két test, hanem két lélek egymásra találása is. Hajlamos a hagyománytiszteletre, de nem zárkózik el attól sem, hogy új szexuális ismeretekre tegyen szert. A szexben igencsak odaadó, de ez ne tévesszen meg, mert ez nem azt jelenti, hogy bármit megtehetsz vele az ágyban. Meggyőződése, hogy a szex rendkívüli dolog, akkor is, ha mindennap sor kerül rá.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Mivel a Vízöntő főleg intellektuális típus, gondolkodó és álmodozó, néha a szexből is filozófiai kérdést csinál. Ne lepődj meg, ha visszafogottan és önmegtartóztatóan viselkedik veled - ez nem azért van, mert nem vonzódik hozzád, csak hajlamos megrémülni a heves érzelmektől. Odavan a simogatásokért és a finom mozdulatokért. Olykor bosszantó tud lenni látszólagos távolságtartása, máskor viszont hihetetlenül játékos és invenciózus.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szüntelen babusgatásra, simogatásra, bátorításra és kényeztetésre van szüksége. Az érzékiségben fontosnak tartja a tisztaságot, az emelkedettséget és a romantikát. Erotikus vágyát nemritkán művészi formában fejezi ki, a testi szerelmet szinte szent dolognak tartja, és elvárja, hogy partnere is ekként viszonyuljon hozzá. Általában taszítja a túl heves, erőszakos közeledés - viszont lehet, hogy  kiszámíthatatlanul viselkedik az ágyban.

Cikkünk Bogdán Tibor Szexhoroszkóp című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no gyongy has
  • horoszkóp
  • erotikus

Milyen a szexualitásod?

boldog par agy
  • nyugati horoszkóp
  • férfivágy

Mit szeret a szexben a férfi?

Ezt is szeretjük