Mit szeret a pasi a szexben?
Szexhoroszkóp
Megtudhatod, mit várhatsz a kiszemelt pasitól az ágyban. A csillagok azt is elárulják, hogy teheted jobbá szexuális életeteket meglévő partnereddel!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnéd tudni, mit várhatsz a kiszemelt pasitól, illetve már meglévő partneredtől az ágyban? Netán az érdekel, mivel nyűgözheted le őt? Csillagjegye fellebbenti a fátylat szexuális stílusáról - a horoszkóp többet elárul a pasiról, mint gondolnád.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos az erotika tekintetében igencsak okos - pontosan tudja ugyanis, hogy a testi gyönyörök esetében a kapcsolat sava-borsát a változatosság adja meg. Alapvetően ez határozza meg szexuális stílusát. A Kos jegy szülötte bármikor kész az új figurákra, fogásokra, nem veszi rossz néven tehát, ha e téren partnere valamilyen újdonsággal rukkol elő, mint ahogy ő maga is szívesen tesz javaslatot hasonlókra. Olyan szerető illik hozzá, aki képes valamennyi gátlását levetkőzve átengedni magát a Kos szenvedélyének.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Tudatában van annak, hogy mennyire érzéki és elbűvölő, és mindezen tulajdonságait szeretné tovább fokozni, ezért rendkívüli módon sokat ad a külsőségekre. A testi kapcsolat során viszonylag lassan, minden pillanatot kiélvezve kíván eljutni a csúcsra - különösképpen kedveli a hosszas előjátékot, a bevezető babusgatást, cirógatást. Már-már úgy tűnhet, hogy a szexben nem is a beteljesülés, hanem az arra való felkészülés érdekli igazán - ám erről természetesen szó sincs.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek szexuális stílusára jellemző a kettősség. A nyilvánosság előtt hajlamos a lehető legszemérmetlenebbül viselkedni, olyannyira, hogy még egy sokat látott partnert is könnyen zavarba hozhat. Ugyanakkor az intim együttlét után esetenként szemérmes is lehet. Ám, ha levetkőzi gátlásait, varázslatos szerető válik belőle, akit nem csupán az érzékiség megélése, de erotikus jártasságainak bővítése is motivál. Mivel az Ikrek a Merkúr befolyása alatt áll, imádja, ha szex előtt, sőt, közben is jól kibeszélgetheti magát partnerével.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Horoszkópjából adódóan nehezen különbözteti meg a szerelmet és a szexet. Számára a kettő között legfeljebb árnyalatnyi különbség lehet. Így aztán a Rák - legalábbis a kapcsolat idejére - teljesen magáénak kívánja, már-már kisajátítja a másik ember testét és lelkét. A szeretkezés helyszínét gondosan megválasztja, talán még egy kis hangulatvilágítás, háttérzene sincs ellenére. Az ágyban pedig kissé furcsán, de általában nagyon is vonzó módon keveredhet megnyilvánulásaiban a kisfiú és a macsó.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán pasi valóságos professzora az érzékiségnek. Erotikus étvágya már-már csillapíthatatlan - szerető legyen a talpán, aki állni tudja a sarat. Kedveli a szexuális játékokat, főleg a szerepjátékokat. Partnerével szívesen ad elő akár előre megkonstruált, akár helyben rögtönzött történetet. Ha nem talál kielégülést társa mellett, párhuzamos viszonyokba kezdhet. Nem arról van szó, hogy állhatatlan lenne - egyszerűen az átlagosnál nagyobb igényei vannak a szexualitás terén.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A horoszkóp szerint lassan oldódik fel, ám a világ legcsodálatosabb szeretőjévé válhat. A szerelemben is a tökéletességre törekszik. Igen előzékenyen felkutatja, hogy mi az, amit partnere a legjobban szeret, majd legtitkosabb vágyainak kielégítésével akarva-akaratlanul függővé teszi magától. Bár sokat gondol a szexre, előfordulhat, hogy hosszabb időn át nincs partnere. Erotikus éhségét csillapíthatja, ha sok elfoglaltsága, kötelezettsége akad, netán munkahelyi vagy magánéleti gondok nyomasztják.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mivel a Mérleg pasi a jegy uralkodó bolygójának, a Vénusznak a befolyása alatt áll, szexuális stílusát az intenzivitás, egyszersmind kifinomultság jellemzi. A testiség, kis túlzással, élete központi témája - orvosság minden gondra, bajra, búra. Már a gondolata is felvidítja, energiával, életkedvvel tölti el, az esti pásztoróra ígérete egész napra képes felvillanyozni. Ám, ha partnerétől nem kapja meg mindazt, amire vágyik, hajlamos kikacsintgatni a kapcsolatból, és más nők mellett keresi az érzéki örömöket.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió szexuális stílusa szó szerint lehengerlő - mintha nem tudna belefáradni a szerelmi játékba. Nem véletlen, hogy sokat látott szerető hírében áll. Számára az erotikus kapcsolat olyan, mint másnak az alvás, azaz mindennapos szükséglete. Főleg az olyan pozitúrákat kedveli, melyek némi ügyességet és fantáziát igényelnek. A horoszkóp szerint az aktus végén szívesen beszéli meg partnerével a történteket. Imádja, ha társa elismeréssel nyilatkozik teljesítményéről.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szexuális stílusát leginkább a hancúrozás szóval jellemezhetnénk. Más kifejezéssel élve: a Nyilasnak az ágyban igen nagy a mozgásigénye. A szeretkezéshez nem mindig elég neki az ágy, de esetenként még a hálószoba sem - az egész lakásra szüksége van. Előjátékként imád kergetőzni: úgy tűnik, mintha komolyan venné a menekülést, ám partnerének nincs oka aggodalomra, mert a Nyilas előbb-utóbb engedi, hogy megfogják. Kedveli, ha a nő kellőképpen hajlékony, és képes lépést tartani vele a lepedőcsaták során.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak mindent megtesz azért, hogy társának jó szexuális partnere legyen. Rövid idő alatt kiismeri szerelme minden igényét. Szexuális ismereteit amúgy is folyamatosan bővíti - nemcsak partnerétől kész újat tanulni, hanem barátai, ismerősei tapasztalataiból is szívesen merít. Nem beszélve a szexfilmekről és az erotikus irodalomról, amit valóságos didaktikai eszköznek tekint. A horoszkóp szerint az alkalmi kapcsolatokat nem szereti, olykor mégis rááll, hogy gyarapítsa tudását.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Horoszkópjából adódóan szexuális stílusára a kísérletezés jellemző. Az ágyat mintegy laboratóriumnak képzeli el, ahol a legkülönbözőbb erotikus tapasztalatokat kívánja átélni, és az újabb élmények megszerzése érdekében szüntelen kutatómunkát folytat. Mindebben az sem feltétlenül zavarja, ha éppen nincs partnere. Jobb híján ugyanis a Vízöntő saját magán is előszeretettel próbálja ki a gyakorlatban az erotikus irodalomból szerzett elméleti ismereteit.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak az illúziókért felelős Neptunusz befolyása alatt áll. Így nem meglepő, hogy szexualitása nagyrészt a fantáziálásból táplálkozik, aminek azonban alkalomadtán partnerével egyetemben nagy hasznát veszi a gyakorlatban. Beleérző képességének köszönhetően mindig pontosan tudja, hogy mi esne jól a másik embernek, és azt örömmel meg is adja neki. Mivel kissé félénk, jó néven veszi, ha a másik fél kezdeményez - ám mihelyst zöld utat kap, szenvedéllyel adja át magát a pillanatnak.

Cikkünk Bogdán Tibor Szexhoroszkóp című könyve alapján készült.

Kivel lesznek a legédesebbek pásztoróráid, és kit tarts távol hálószobádtól? Csapodár-e, avagy hűséges lesz a partnered, gyen­géden ölel, netán gyors lerohanással kerít hatalmába? És hogyan viseli, ha te lépsz félre? Milyen a szexuális stílusa? Hamar ráun bájaidra, vagy maradandóbb értékeidért is szeret? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ, ha belelapozol a könyvbe.

Kiadja a Duna International Könyvkiadó.
Ára 2494 forint.
A könyvet itt rendelheted meg. »

OLVASD EL EZT IS!

boldog par agy
  • nyugati horoszkóp
  • férfivágy

Mit szeret a szexben a férfi?

ferfi no rozsaszin agy
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Férfi szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük