Mit rontasz el a kapcsolatban? A számmisztika elárulja
Vannak visszatérő mintáid, melyekkel megnehezíted az életed? Alapszámodból kiderül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek vannak különböző viselkedésmintái, melyek közül néhány kimondottan akadályozhatja abban, hogy boldog párkapcsolatot alakítson ki, illetve megőrizze a harmóniát.

A legtöbben nem veszik észre rejtett negatív mintáikat - aztán egyszer csak találkoznak valakivel, aki tükröt tart eléjük, ami talán arra sarkallja őket, hogy változtassanak rajta, de az is lehet, hogy az adott minta folyamatos feszültségek forrása marad. A számmisziika segít, hogy tisztán láss.

Számold ki az alapszámodat születésed napjának számjegyeiből. Add össze addig a számokat, míg egyszámjegyűvé nem válnak, majd olvasd el az elemzésedet.

Mi az alapszámod?
1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Ha 1-es az alapszámod, akkor gyakran büszkének és megközelíthetetlennek tűnsz, ami a szerelem elején még vonzó lehet, de a kapcsolatban már akadályt jelenthet a túlzott zárkózottság. Főleg, ha szeretnéd, hogy a párod is tudja, mivel járhat a kedvedben, vagy mi zavar. Talán gyakran várod el, hogy a másik ember rábólintson arra, amit mondasz, és a tiéd legyen az utolsó szó a vitában, pedig nem árt elismerned, hogy neki is lehet igaza.

2-es alapszám

Az 1-esekkel ellentétben te talán túlzottan is meg akarsz felelni a másiknak, és alárendeled a saját igényeidet. Ez azonban lassan, tudat alatt gyűlő elégedetlenséget szülhet benned. Ilyenkor szokott előfordulni, hogy hirtelen, minden átmenet nélkül kezd valaki szemrehányást tenni a párjának, anélkül, hogy bármelyikük is tudná, mi váltotta ki a haragot. Fontos, hogy te is a sarkadra állj, és elmondd, mire vágysz.

3-as alapszám

Ha 3-as az alapszámod, nem kizárt, hogy könnyen elragadnak az érzéseid. Ez nem mindig baj, ám gyakran akadályoz a tisztánlátásban. Nemcsak az intenzív harag vagy a kétségbeesés, de a felfokozott szenvedély is rossz tanácsadó lehet. Érdemes ezeket kordában tartanod, ha vitára vagy beszélgetésre kerül sor köztetek, hiszen szükség van némi racionalitásra ahhoz, hogy hosszú távon is működjön a kapcsolat.

4-es alapszám

Nem kizárt, hogy számodra a megszokás jelenti a stabilitást, és talán túlzottan ellenállsz a változásoknak. Persze, az állandóság is fontos, de ha rugalmatlan vagy, azzal könnyen elzárhatod magatok elől a fejlődés útját, hiszen a kapcsolat folyamatos alkalmazkodást és újratervezést igényel. Ne ess kétségbe, ha valami másképp alakul, mint ahogyan elképzelted, illetve ahogyan megszoktad. A meglepetések kellemesek is lehetnek.  

5-ös alapszám

Nem kizárt, hogy annyira komolyan veszed a párkapcsolatot, hogy nem marad hely benne a felszabadultságnak és a játékosságnak. Talán túlzottan félsz attól, hogy elrontasz valamit, ám kissé talán túl szigorú vagy magadhoz. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod pusztán azért, mert jól érzed magad. Ha olykor el mered engedni magad, és nem azt teszed, amit kell, hanem azt, ami jólesik, az a párkapcsolatodra is jó hatással lesz.

6-os alapszám

Ha 6-os az alapszámod, nem kizárt, hogy nehézséget jelent számodra érzelmeid kifejezése, és nem mindig vagy tisztában azzal, hogyan tudathatnád a másikkal valódi vágyaidat. Lehet, hogy mindezt azzal kompenzálod, hogy folyamatosan mozgásban vagy, programokat szervezel és terveket szősz, miközben a párod gyakran nem vágyik másra, mint hogy pusztán vele legyél.

7-es alapszám

Ha 7-es az alapszámod, elsősorban az élet spirituális, intellektuális oldala érdekel, ezért talán hanyagolod a kapcsolat materiális oldalát. Emiatt könnyen megunhatod a partnered, ha alábbhagy a kezdeti lángolás. Érdemes arra törekedned, hogy plátói, idealizált szerelemképedet lehozd a földre, és legyen türelmed akkor is kitartani, ha már megszokottá vált, hogy együtt vagytok.

8-as alapszám

Ha 8-as alapszámod, nem kizárt, hogy félelmetes számodra a saját erőd és hatalmad, ezért életed irányítását és a szabad választás jogát inkább valaki másnak a kezébe helyezed. Lehet, hogy a szüleid elvárásának vagy a párod akaratának akarsz megfelelni, vagy azt gondolod, egy külső hatalom vagy maga a sors rendezi az életedet. Azonban ne felejtsd el, hogy a saját boldogságod csak rajtad múlik.

9-es alapszám

Ha 9-es az alapszámod, valószínűleg nagyon nehezen nyílsz meg másoknak, és engedsz közel magadhoz bárkit is. Túlságosan is távolságtartónak tűnhetsz a másik szemében, aki így könnyen elbizonytalanodhat abban, érdemes-e vállalni az érzelmei kifejezésének kockázatát. Akár van kapcsolatod, akár nincs, ne várd a sült galambot - érdemes neked kezdeményezned, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

Cikkünk Lynn Buess Örök számmisztika című könyvének segítségével készült.

Te miben szeretnél fejlődni a párkapcsolat területén?

Ezt is szeretjük