Mit nem akar hallani tőled a férfi?
Születésnapja elárulja
Vannak olyan tiltólistás témák, melyeket jobb, ha nem hozol fel életed szerelme előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyos mondatok közelebb hozhatnak benneteket egymáshoz, míg mások éppen szakadékot nyitnak a párkapcsolaton belül. Ha tisztában vagy vele, melyek azok a témák, amelyeket kerülnöd kell, viszonyotok garantáltan kiegyensúlyozottabb lesz.

Számold ki, kedvesed a hét melyik napján született, és megtudhatod, mi az, amit biztosan nem akar tőled hallani.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Zárkózott típus, főleg a kapcsolat elején. Nehezen viseli, ha előző kedveseiről faggatod, ha azt akarod megfejteni, mi történhetett vele korábbi viszonyaiban, hogy az elődöd jobb volt-e nálad. Ilyen és ezekhez hasonló témákkal nagyon hamar elijesztheted őt. Az, hogy nem szeret a régi ügyeiről beszélni, egyáltalán nem jelenti, hogy titkolnivalója van előtted. Valószínűleg inkább úgy gondolja, a múlttal már felesleges foglalkozni.

Ha kedden született

Sose vádaskodj. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy azzal szekálod, valaki másnak mindent elmond. A persze vele megbeszéled típusú mondatok sehová sem vezetnek. Talán nem számol be minden percéről és minden párbeszédéről, amit a barátaival folytat, ez mégsem ok az állandó gyanúsítgatásra. Próbálj inkább olyan légkört teremteni a kapcsolaton belül, hogy te legyél az, akivel bármit megbeszélhet.

Ha szerdán született

Kimondottan allergiás a tipikus női álproblémákra. Szinte már zaklatásnak veszi, ha olyasmikkel állsz elé, hogy kövér vagy, már megint idegesítően áll a hajad. Amellett, hogy ezekkel a mondatokkal komolyan az idegeire mész, még fel is hívod a figyelmét az esetleges hibáidra - amiket soha észre nem venne, talán még szépnek is látna. Bízz magadban jobban, így sok kellemetlenségtől kímélheted meg mindkettőtöket.

Ha csütörtökön született

Ne akard megmondani, mit hogyan csináljon, és ne szegezz neki olyan mondatokat, melyek egy kicsit is ultimátumra emlékeztetnek. Vannak pasik, akik elviselik az ilyesmit, talán még hatásos is náluk, ám a csütörtöki nap szülötte biztosan nem ilyen. Neki nem egy szigorú anyukára, hanem egy igazi társra van szüksége, akivel mindent meg lehet beszélni. Bármilyen problémával kapcsolatban közösen kell megoldást találnotok.

Ha pénteken született

Ha nemcsak fantáziálsz a házasságról, a számtalan közös gyerekről, hanem lépten-nyomon ilyen jellegű témákat hozol fel, azzal nem biztos, hogy jót teszel a kapcsolatotoknak. Amennyiben elég régóta vagytok együtt, és kiegyensúlyozott a kettőtök viszonya, több, mint valószínű, hogy ő is gondol a családalapításra. Engedd, hogy akkor hozza fel ezeket a témákat, amikor ő akar róla beszélni, ne erőszakold ki a családtervezést.

Ha szombaton született

A mondd, mire gondolsz típusú felszólítás a lehető legidegesítőbb mondat, amit kiejthetsz a szádon. Ezt hallva rögtön beindul nála a védekező reflex, mert úgy érzi, sérted a magánügyeit. Ne akarj az agyába látni, hagyd időnként elmerengni. Mindenkinek szüksége van rá, hogy kicsit ellazuljon, kikapcsoljon. Ha valamit nem mond el, annak valószínűleg csak annyi az oka, hogy nincs mit elmondania.

Ha vasárnap született

A legnagyobb hiba, amit elkövethetsz ellene, ha naponta hússzor kell tőled azt hallania, hogy mennyire szereted. Bár a szerelmi vallomások vitathatatlanul fontosak a párkapcsolatban, és megerősítik a két ember közötti köteléket, jóból is megárt a sok. Ha túl sokszor hallja tőled, hogy szereted, az azt mutatja számára, hogy bizonytalan vagy, és ez kimondottan zavaró lehet egy idő után. Végy erőt magadon, és próbáld inkább tettekkel kifejezni az érzéseidet.

OLVASD EL EZT IS!

boldog par agy
  • nyugati horoszkóp
  • férfivágy

Mit szeret a szexben a férfi?

Ezt is szeretjük