Mit mond a számmisztika a férfiról?
Ismerd meg, kedvesed vagy kiszemelted milyen alapvető tulajdonságokkal rendelkezik a számmisztika szerint!

Dia

 	1-es  	Az egyes a legférfiasabb szám. Mindenben elsőségre törekszik és ragaszkodik a konvencionális férfi-nő szerepekhez. A nő sosem kezdeményezhet nála, tehát ne kezdj ki vele. Csak azt értékeli, amit ő fedez fel, ő indít el.

1-es

Az egyes a legférfiasabb szám. Mindenben elsőségre törekszik és ragaszkodik a konvencionális férfi-nő szerepekhez. A nő sosem kezdeményezhet nála, tehát ne kezdj ki vele. Csak azt értékeli, amit ő fedez fel, ő indít el.

Dia

 	2-es  	Alapvetően békés, csendes típus, vágyik a vitamentes, harmonikus családi életre. Nem érdeklik a kis sikerek, szorgalmas munkával igyekszik elérni céljait. Ez mind a munkában, mind a magánéletben igaz rá.

2-es

Alapvetően békés, csendes típus, vágyik a vitamentes, harmonikus családi életre. Nem érdeklik a kis sikerek, szorgalmas munkával igyekszik elérni céljait. Ez mind a munkában, mind a magánéletben igaz rá.

Dia

 	3-as  	A hármas férfi nagyon fiatalos, legyen akárhány éves. Ez mind stílusában, mind életvitelében megjelenik. Nélkülözhetetlen számára a változatosság és a fantázia, így nem érzi jól magát egy szilárd, ámde kissé ellaposodott kapcsolatban.

3-as

A hármas férfi nagyon fiatalos, legyen akárhány éves. Ez mind stílusában, mind életvitelében megjelenik. Nélkülözhetetlen számára a változatosság és a fantázia, így nem érzi jól magát egy szilárd, ámde kissé ellaposodott kapcsolatban.

Dia

 	4-es  	Megbízható és hűséges típus, ha elkötelezi magát, biztosra veheted, hogy élete végéig kitart melletted. A párkapcsolatokat az első perctől kezdve nagyon komolyan veszi, sokakat meg is ijeszt hozzáállásával.

4-es

Megbízható és hűséges típus, ha elkötelezi magát, biztosra veheted, hogy élete végéig kitart melletted. A párkapcsolatokat az első perctől kezdve nagyon komolyan veszi, sokakat meg is ijeszt hozzáállásával.

Dia

 	5-ös  	Szenvedélyes típus – ez igaz a munkájára és a párkapcsolataira is. Szereti a váratlan helyzeteket, és szüksége van a folyamatos impulzusokra. A kreativitás, az izgalmak és a spontaneitás elengedhetetlen részét képezik az életének.

5-ös

Szenvedélyes típus – ez igaz a munkájára és a párkapcsolataira is. Szereti a váratlan helyzeteket, és szüksége van a folyamatos impulzusokra. A kreativitás, az izgalmak és a spontaneitás elengedhetetlen részét képezik az életének.

Dia

 	6-os  	Ez a pasi igazán élvezi az életet, az ételeket, a romantikát, a jó borokat – de kiváltképp a szép nőket. Igazi ínyenc, aki állandóan tökéletességre törekszik. Ezt a fajta maximalizmust és igényességet partnerétől is elvárja.

6-os

Ez a pasi igazán élvezi az életet, az ételeket, a romantikát, a jó borokat – de kiváltképp a szép nőket. Igazi ínyenc, aki állandóan tökéletességre törekszik. Ezt a fajta maximalizmust és igényességet partnerétől is elvárja.

Dia

 	7-es  	Szigorú határokat húz, és falakat emel maga köré, amelyekbe nagyon nehéz betörni, emellett érzelmi szempontból kezdő. Ugyanakkor rendkívül művelt, okos, olvasott, hihetetlen sok tapasztalattal rendelkezik.

7-es

Szigorú határokat húz, és falakat emel maga köré, amelyekbe nagyon nehéz betörni, emellett érzelmi szempontból kezdő. Ugyanakkor rendkívül művelt, okos, olvasott, hihetetlen sok tapasztalattal rendelkezik.

Dia

 	8-as  	Ösztönös és sokszor meggondolatlan. Hajlamos mindent kimondani, ami megfordul a fejében, és mivel elég csapongó, nem kell mindent elsőre elhinni neki. Ugyanakkor rendkívül aktív, lendületes, tüzes és szórakoztató.

8-as

Ösztönös és sokszor meggondolatlan. Hajlamos mindent kimondani, ami megfordul a fejében, és mivel elég csapongó, nem kell mindent elsőre elhinni neki. Ugyanakkor rendkívül aktív, lendületes, tüzes és szórakoztató.

Dia

 	9-es  	Belülről fakadó hajlama van a művészetek és a szépség iránt, egyénisége is sok női vonást hordoz magában. Éppen ezért remek beszélgetőpartner, illetve rendkívül türelmes és megértő. Egy igazi társ, mely minden családot alapítani vágyó nő álma. 	 

9-es

Belülről fakadó hajlama van a művészetek és a szépség iránt, egyénisége is sok női vonást hordoz magában. Éppen ezért remek beszélgetőpartner, illetve rendkívül türelmes és megértő. Egy igazi társ, mely minden családot alapítani vágyó nő álma.
 

Blog.hu ajánló
Fotó: