Milyen nőt akar?
Személyes száma elárulja
Talán a nagy szilveszteri mulatozásban összeakadsz az ellenkező nem egy jeles képviselőjével. Készülj fel időben elvárásaira!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfi, ha nincs is tisztában vele, tudat alatt a nőkben mindig hasonló tulajdonságokat és értékeket keres.

Születési napja alapján megtudhatod, mi a személyes száma, és azt, hogy mit is keres a nőkben.

Mi az alapszáma?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án született.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én született.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én született.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án született.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én született.

1-es alapszám

Az 1-es férfi férfi akar lenni, ezért elsősorban azt várja el a nőtől, hogy valódi nő legyen. Azt szereti, ha ő kezdeményezhet. Neked csak hagynod kell, hogy ő tegye meg az első lépést. Kapcsolatotok későbbi szakaszaiban is arra fog vágyni, hogy a nemi szerepek soha ne cserélődjenek fel. Épp ezért, engedd, hogy eluralkodjanak rajtad a női energiák.

2-es alapszám

A 2-es férfinak megbízható, hűséges és szerető társra van szüksége. Rendkívül fontos számára, hogy támogatást, megerősítést kapjon a nőtől. Ez a pasi a szó eredeti értelmében keres társat - aki egyenrangú vele az élet minden területén. Mivel ő maga békés természet, csak hasonlóan nyugodt nővel tudja elképzelni az életét. Ne próbálkozz a 2-es pasival, ha temperamentumosabb vagy a kelleténél.

3-as alapszám

A 3-as férfi elsősorban az intellektuális partnert keresi a nőben. Mindennél fontosabb számára, hogy párjával rengeteg közös témájuk legyen, és, hogy esténként megvitathassák a világ dolgait. Ezen kívül természetesen szüksége van az intenzív szexuális életre is - de az önmagában nem elegendő számára. Ha nem talál benned ideális vitapartnerre, nem fogja sokáig keresni.

4-es alapszám

Kissé régimódi a 4-es számú férfi. Számára rendkívüli fontossággal bírnak az olyan eszmék, mint a tisztesség, a konzervativizmus. Kimondottan szereti a házias nőket. Rendszerint édesanyját keresi a nőkben, és idővel meg is fogja találni. Ha nem vagy elég konvencionális gondolkozású a nemi szerepek tekintetében, valószínűleg nem te leszel gyermekei anyja.

5-ös alapszám

Az 5-ös férfi szereti, ha egy nő kellően önálló, határozott, és megvan a magához való esze. Kedveli az olaszos vérmérsékletű, temperamentumos nőket. Az erőt és az energiát keresi a nőkben. Számára a nagyobb veszekedések is csak azt bizonyítják, hogy közte és a nő között van tűz és érzelem. Ha elég energikus és szókimondó vagy, izgalmas jövő áll előttetek.

6-os alapszám

Kizárólag a határozottan nőies nők jöhetnek számításba ennél a férfinél. A 6-os férfi elvárja, hogy a nő minden szituációban nő maradjon. Szereti a teltebb, dús keblű nőket - főleg, ha nőiességüket használni is tudják. A kapcsolat későbbi szakaszaiban sem mond le erről az igényéről. Csak akkor jöhetsz számításba nála, ha egyetlen percre sem feledkezel meg vonzerődről és érzékiségedről.

7-es alapszám

Ha a pasi száma 7-es, a hagyományosabb értékeket keresi a nőkben. A számára ideális nő nem lehet sem túl harsány, sem túl szürke. A 7-es férfi valahol az aranyközépút környékén vadászik. A nőben egyfelől a nyugodtságot és a komoly gondolkodásmódot keresi. Másfelől azonban szereti, ha párja kellően nőies, és esetleg mások is megfordulnak utána az utcán. Nos, tehát nem kevés az elvárás.

8-as alapszám

A 8-as pasi szereti a mesebeli királykisasszonyokra emlékeztető hősnőket. Kimondottan romantikus lelkületű ez a férfitípus, ezért kedveli a gyenge, megmentendő nőket. Ilyenkor ő a hős szerepében tündökölhet kedvese oldalán, és lelki békéje rögtön helyrebillen. Ugyanakkor választottjának nem szabad túl modorosnak vagy erkölcsösnek lennie. Épp csak annyira, hogy az elejtendő vadat láthassa benne.

9-es alapszám

Ahogy a mondás is tartja: mindenki magából indul ki. Ez igaz a 9-es férfira. Mivel számára fontosak az olyan értékek, mint a segítőkészség, illetve a természet vagy a család szeretete, ugyanezeket az erényeket keresi a nőben is. Értékeli, ha te is hasonlóan fontosnak tartod ezeket a témákat, és osztozni tudsz ilyen irányú elkötelezettségében.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük