Mit kér tőled a belső gyermeked? Horoszkópod elárulja
Érdemes hallgatnod a benned lakó gyermekre, mert olyat tud, amit te nem, és ezzel jobbá teheti az életed.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkiben benne él az a gyermek, aki valaha volt, és aki a belső szabadságot, az intuíciót és a rácsodálkozás képességét jeleníti meg.

A legtöbb embernél azonban ezek az emlékek és iránymutatók a tudattalanba süllyedtek a felnőttélet elvárásai miatt. Pedig a belső gyermek olyasmit tud, ami a felnőttnek is hasznára válhat. Hold-jegyedből kiderül, mit kér tőled, hallgasd meg őt!

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos

Ha a belső gyermeked a Kosban van, mindene a mozgás és az aktivitás, ezért nagyon nehezen viseli, ha passzívnak kell lennie. Azt kéri tőled, hogy mindig teremts a magad számára új kihívásokat, melyek során bizonyíthatja rátermettségét. Kalandra és új lehetőségekre van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát, és általa megtapasztalhatod, milyen az, amikor időről időre túllépsz önmagadon.

Bika

A Bika belső gyermek elsősorban biztonságra és melegségre vágyik, és arra, hogy magadhoz öleld és megszeretgesd. Fontos számára az összetartozás, de nem csak együtt szórakozni, hanem együtt tanulni, cselekedni is szeret másokkal - olyan közösséget, munkahelyet, közös vállalkozást vagy csapatot keres, ahol otthon érezheti magát, és ahol kölcsönös támogatásra, sikerre van lehetősége.

Ikrek

Az Ikrek belső gyermek azt kéri tőled, hogy lazíts egy kicsit, és ne csak a kötelességre, hanem a pihenésre és szórakozásra is jusson időd. Ő minden újdonságnak örül, és érdemes közelebbi kapcsolatba kerülnöd vele, mert téged is megtanít az élet és az apró dolgok élvezetére. Szeret gondolkodni, felfedezni, illetve ezekről mesélni, és örülne, ha neked és a környezetednek is megmutathatná, mi mindent tud.

Rák

A Rák belső gyermeknek gazdag a fantáziája és a belső lelki tája, és szeretné ezekhez a belső képekhez igazítani az életét. Azt kéri tőled, hogy tölts némi időt egyedül, vele - hagyj neki teret arra, hogy kalandozzon ebben a világban, és neked is megmutassa, amit ott talál, illetve azt, amit tud. Ugyanakkor szeret másokhoz is kapcsolódni, ezért ápolj a többi emberrel szoros kapcsolatot, amelyben ő is szóhoz juthat.

Oroszlán

Az Oroszlán belső gyermek hatalmas küldetéstudattal és önkifejezési vággyal rendelkezik, és úgy érzi, különleges dolgokat képes véghezvinni. Lehet, hogy igaza van, ezért jobb, ha hallgatsz rá. A kreatív tevékenységekben és a szereplésben tud igazán kibontakozni, és szeretne valami újat alkotni. Emellett a nagylelkűség is jellemző rá, és szívesen segít másoknak.

Szűz

A Szűz belső gyermeket komoly kérdések foglalkoztatják. Keresi a helyét a világban, szeretné tudni, hogy ki ő, és hová tartozik - ezek megválaszolásában kéri a segítséged. Ám nem lehet becsapni, azonnal felismeri, ha nem a megfelelő helyen és emberek között vagy, ilyenkor pedig tiltakozni kezd. Ha tovább akar állni valahonnan, hallgass a szavára, és teremtsd meg számára az elmozdulás lehetőségét, mert ez a fejlődés kulcsa mindkettőtök számára.

Mérleg

A Mérleg belső gyermek az emberi kapcsolatokban és az  együttműködésekben tudja igazán kiélni magát. Akkor érzi magát elemében, ha kapcsolódhat másokhoz, ezért teremtsd meg neki ezt a lehetőséget. Engedd meg neki, hogy kiélje az emberek iránti kíváncsiságát és nyitottságát. Ápold a barátságaidat, és ne félj új ismeretségeket kötni, mert a belső gyermeked rutinos segítőtársad lesz abban, hogy profitálj mindebből.

Skorpió

Ha belső gyermeked a Skorpió jegyéhez tartozik, nincs vele könnyű dolgod, hiszen talán mindenki másnál maximalistább - addig nem nyugszik, míg nem érzékel maga körül mindent tökéletesnek. Legalább ismerd el a teljesítményét, és dicsérd meg azért, hogy ilyen keményen dolgozik. Hidd el, neki sem könnyű. Ne tegyél neki szemrehányást akkor se, ha hibázik, és akkor se, ha gyakran megkérdőjelezi a dolgokat.

Nyilas

A Nyilas belső gyermek mindenekfelett hisz az életben, amely véleménye szerint terített asztallal lepi meg az embereket, és mindenkinek az jut, amit vár. Ő pedig a maga részéről legjobbat várja, és ha nem is feltétlenül abban részesül, mindig kap helyette valami más, nem kevésbé kívánatos dolgot. Másoknak - főleg neked - is ezt szeretné megtanítani.

Bak

Ha a belső gyermeked a Bak hatása alatt áll, akkor becsvágyó és nagy célokkal rendelkező figurával van dolgod. Neki nem elég, hogy egyszerűen csak élvezi, ami van, hanem úgy akarja alakítani a dolgok menetét, hogy útmutató lehessen másoknak is. Az akadályok, a feladatok és a kihívások izgatják és lelkesítik, ezért biztosíts számára minél többet ezekből.

Vízöntő

A Vízöntő belső gyermek egyszerre akar különbözni a többiektől, illetve közéjük tartozni. Azt kéri tőled, hogy ne ragadj le egy dolog mellett, hanem időről időre hódíts meg új területeket, de teremts megbízható kapcsolatokat is. Hadd mutassa meg, hogy önálló személyiség, aki képes kiállni az érdekei és az igazság mellett. Ugyanakkor szeretné minél több nézőpontból bizonyítani a sokféleségét.

Halak

A Halak belső gyermek számára az élet folyamatos áramlás, és tudja, hogy a határok és a szabályok olykor áthághatók és viszonylagosak. Néha engedd meg neki, hogy kicsit renitens legyen, és ne mindig ő alkalmazkodjon mások elvárásaihoz - így tudnak megnyílni kreativitásának a csatornái, és így nyilvánulhat meg a teremtőereje is. Arra bátorít, hogy kinézz a kötöttségeid és szokásaid megszokott keretei közül.

Cikkünk megírásában Brigitte Hamann A belső gyermek a horoszkópban című könyve segített.

Te találkoztál már a belső gyermekeddel?

Ezt is szeretjük