Mit kell tenned a boldogságért?
A horoszkóp megmutatja
A boldogság nem hullik csak úgy az öledbe. Tudd meg, milyen tanulási feladatok teljesítésével találhatsz rá.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden ember célja, hogy megtalálja a saját boldogságát. Ez azonban legtöbbször nem könnyű dolog, a cél elérése érdekében pedig meg kell tanulni bizonyos dolgokat.

Ha kíváncsi vagy, a te csillagjegyednek mit kell megtanulnia még a boldogság elérése érdekében, a horoszkóp segít.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos jegyedből adódóan gyakran előfordul, hogy fejjel mész a falnak. Fontos, hogy megtanuld kezelni a benned rejlő agressziót, és indulataidat igyekezz a megfelelő mederben tartani. Próbálj meg mértékletes lenni, és sajátítsd el a higgadt mérlegelés képességét. Próbáld összehangolni a gondolkodás és a cselekvés megfelelő sorrendjét. Így találhatsz rá legkönnyebben a boldogságra.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A horoszkóp szerint hajlamos vagy görcsösen ragaszkodni a megszokott dolgokhoz és a hagyományokhoz. Épp ezért életed során meg kell tanulnod, hogy ne válj megrögzött szokásaid rabjává. Mindehhez szükséged lesz pozitív, ugyanakkor többé-kevésbé objektív önértékelésre. Gondold végig képességeidet, ha pedig úgy érzed, az élet valamely területén tehetséges vagy, ott nyugodtan légy egy kicsit bátrabb, merészebb, és engedd kibontakozni magad.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Csillagjegyed erősen intellektuális. Rengeteg dolog iránt érdeklődsz, sok mindent szeretnél megtanulni életed során. Ám észbeli képességeid fejlesztése mellett hajlamos vagy emocionális oldaladról megfeledkezni. A boldogság elérése érdekében próbálj kicsit bátrabb lenni a világ kevésbé racionális, érzelmek által uralt felén is. Bátran hallgass olykor a megérzéseidre és az ösztöneidre. Ha pedig mindez már könnyedén megy, igyekezz összehangolni érzelmeidet intellektusoddal.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az életben számodra az önállóság és a cselekvés az a két dolog, amivel nemigen boldogulsz. Gyermekként nehezen szakadsz el édesanyádtól, és a későbbiek során is megesik, hogy görcsösen ragaszkodsz a hozzád közel álló emberekhez. A horoszkóp szerint meg kell tanulnod bízni önmagadban, elhinni, hogy egyedül is megállod a helyed a világban. Ha ez sikerül, már könnyebb lesz megtartani a megfelelő távolságokat azoktól, akiket szeretsz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Legfontosabb feladatod, hogy megtanuld fékezni az indulataidat. Oroszlán jegyed magabiztosságot, tekintélyt sugároz, ám a mélyben meghúzódó belső bizonytalanság sokszor agresszió formájában kerül a felszínre, ami büszkeséged miatt mindig mások felé irányul. Igyekezz olyan tevékenységeket találni a hétköznapokban, melyekben sikereket érhetsz el. Ezek megnyugtatják lelkedet, és segítik megtalálni a belső békédet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Csillagjegyed alapján nem vagy kimondottan laza vagy bátor ember. Hajlamos vagy kétségbeesni bármilyen váratlanul bekövetkező fordulat hatására. Fontos lenne számodra, hogy megtanulj egy kicsit spontánabb lenni. Próbáld elhinni, hogy egy cseppnyi bizonytalanság még nem jelenti a világ végét, és a be nem biztosított életnek is megvan néha a maga varázsa. Ne félj a hétköznapokban való feloldódástól, a boldogságot csak így találhatod meg.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként hajlamos vagy arra, hogy túl sokat gondolkodj, tépelődj, mielőtt lépnél. Bár tény, hogy rendkívül alapos ember vagy, másoknak akár éveknek is tűnhet, míg képes vagy meghozni egy döntést. Bátorságra és erőre van szükséged az élethez, valamint a boldogság eléréséhez. Igyekezz minél előbb elsajátítani a gyorsabb döntéshozás képességét, ellenkező esetben könnyen lemaradhatsz a többiek mögött. Ezenkívül próbáld meg elengedni ideáidat, és járj a realitások talaján.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Meg kell tanulnod a földön járni, mert hajlamos vagy elfordulni a valóságtól. Engedd el eszméidet, ha azok hátráltatnak a mindennapok során. Amennyiben képes leszel különbséget tenni a realitás és az elképzelés között, hamar észreveszed, hogy hihetetlen energiatartalékok rejlenek benned. A sok erőfeszítés, amit légvárak építésébe öltél, felszabadul, és valós célok megvalósítására fordíthatod.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas jegyedből adódóan nehezedre esik, hogy ne egy hittérítő lelkesedésével add tovább mindazt az információt, amit helyesnek gondolsz. Próbáld meghallgatni a különböző véleményeket, és tanulj meg mérlegelni. A világban nem feltétlenül léteznek abszolút igazságok. Legfőbb tanulási feladatod, hogy képes legyél különböző szempontok szerint vizsgálni egy adott dolgot. Hidd el, hogy az élet színesebb, mint gondolnád. Ne keress egyetemes igazságokat, inkább a saját boldogságod érdekében tanulj meg fesztelenül élni.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a Bak csillagjegy alatt születtél, rendkívül fontos lenne megtanulnod lazítani. Vedd észre, hogy az élet nem csak felelősségvállalásból és munkából áll. Próbálj meg néha hallgatni az ösztöneidre is, ha azt súgják, valami olyasmit tégy, amit eszed nem feltétlenül helyesel. Bízz a megérzéseidben, és próbálj kicsit fesztelenebbül élni. Előbb-utóbb észreveszed, hogy mennyi öröm és mosoly van a világ kevésbé szigorú oldalán.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntő jegyedből adódóan erősen ideálokhoz kötődő személy vagy. Ennek következtében könnyen elveszítheted lábad alól a talajt, ha néhanapján mégis megpróbálsz a racionalitások földjére lépni. Ne hagyd el fantáziadús, izgalmas személyiséged, de fontos lenne, hogy megtanulj különbséget tenni az eszmék és a valóság között. Hidd el, semmit sem veszítesz azzal, ha kibékülsz az anyagi világ értékrendjével. Cserébe viszont közelebb kerülhetsz a boldogsághoz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha boldogságra vágysz az életben, nem árt megtanulnod érzékenységedet kicsit visszafogni. Nem biztos, hogy minden téged ért negatív hatás szándékos, direkt módon következik be. A horoszkóp szerint érdemes lenne kicsit megkeményíteni mimóza lelkedet, ne hidd, hogy a világ szándékosan van ellened. Ha kevésbé görcsösen veszed az akadályokat, pillanatok alatt feltűnik majd, hogy az emberek több jó szándékkal fordulnak feléd, mint gondolnád.

Cikkünk Brigitte Haman A tizenkét archetípus című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

Ezt is szeretjük