Mit hoz neked 2012? A számmisztika elárulja
Szerelem, siker, netán anyagi biztonság? Hívd segítségül a számokat annak érdekében, hogy megfejtsd, mi vár rád 2012-ben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint a személyes év nagy jelentőséggel bír, megmutatva, hogy az adott időszakban milyen lehetőségekre számíthatsz.

Mindezt úgy számolhatod ki, hogy a legutolsó születésnapod dátumának számjegyeit összeadod, majd egy számjegyre egyszerűsíted. Például, ha 1973.10. 26-án születtél, és most 2011.12. 28. van, akkor add össze a legutolsó születésnap számjegyeit, vagyis 2+0+1+1+1+0+2+6 = 13. Ezt redukáld le úgy, hogy egyjegyű legyen, vagyis 1+3 = 4, így a te személyes számod a 4-es.

1-es személyes év

2012 számodra minden szempontból a kezdeményezés és a kezdés ideje, kiválóan alkalmas bármilyen új vállalkozás beindítására, bővítésére. Az élet minden területén a változások jegyében telik az év, tulajdonképpen bármi megtörténhet, ami úgy kezdődik, hogy új. Semmit nem szabad elvetned, légy határozott és nyitott mindenre, a siker kulcsa az állok elébe életérzés.

2-es személyes év

Szerencsés események történhetnek, ami az előző év eredménye is lehet, amennyiben akkor kezdeményező, aktív és optimista voltál. 2012 előnyös most a kivitelezésre, együttműködésre, mások támogatására - használj ki minden alkalmat ezek szellemében. Ne lepődj meg, ez az év passzívabb lesz, mint az előző volt, most inkább az a fontos, hogy minél több energiát gyűjts.

Szerelem 2012-ben
A számmisztika az élet minden területére útmutatást ad, többek között a szerelmi életedről is árulkodik. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat neked az új év a szerelem szempontjából, használd számmisztika szolgáltatásunkat!

3-as személyes év

Egy igazán eseménydús, pezsgő és vidám évre számíthatsz. Utazások, rengeteg társasági összejövetel és szereplés jellemzi a 2012-es évedet, melynek során kihasználhatod sajátos fellépésedet és kisugárzásodat. Lehengerlő stílusod lesz az, ami determinál a sikerre, méghozzá az élet minden területén - munkában, családi és szerelmi ügyekben egyaránt gyarapodás várható.

4-es személyes év

Sokkal nyugodtabb, lassabb, csendesebb év lesz 2012, mint amilyen a tavalyi volt. Célszerű szorgalmat és alaposságot igénylő tevékenységeket végezned, melyeknek nem azonnal, hanem az év második felében érik majd be a gyümölcse. Mindenfajta befektetésre, önképzésre, építkezésre alkalmas ez az időszak, különösen, ha türelmes vagy, és nem azonnali eredményt vársz.

5-ös személyes év

Váratlan események, szerencsés fordulatok, rögtönzött megoldások, rendkívüli változékonyság jellemzi az új évet - a jelszavad az lesz, hogy egy biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Meg kell tanulnod a mának élni. Sokszor lesz szükséged némi spontaneitásra, ami időnként stresszel jár számodra, viszont a közérzeted és a hangulatod akkor lesz a legjobb, ha lazán és rugalmasan állsz minden változáshoz.

6-os személyes év

2012 harmonikus és kellemes időszaknak ígérkezik az életedben. Felfokozódnak az érzelmek, illetve intenzívebbé válnak a kapcsolatok - legyenek azok családiak, barátiak vagy szerelmiek. Ebben az évben mindennél fontosabb lesz számodra a valakihez való tartozás érzése, mint ahogy a családi fészek utáni vágyad is felerősödik. Anyagi téren túlköltekezés veszélye fenyeget. Ha a segítségedet kérik, ne utasítsd vissza az illetőt, mert jó tett helyébe jót várhatsz.

7-es személyes év

2012 az elmélkedés, a visszavonulás és a feltöltődés éve lesz számodra. Nem igényled a nagy társasági összejöveteleket, inkább a befelé fordulás, az önelemzés és az elmélyülés kap szerepet az életedben. A külső csillogás helyett sokkal jobban értékeled a belső értékeket, a spiritualitás és filozófia témája kerül előtérbe. Az anyagiak csak másodlagosak, ezért nem árt, ha pénzügyi döntések előtt tanácsot kérsz.

8-as személyes év

A nagy célok nagy lehetőséget hoznak. Bátran tervezgess, álmodozz, mert a megvalósulás esélye minden eddiginél nagyobb. Fortuna a kegyeibe fogad 2012-ben, de az első és legnehezebb lépést mindig neked kell megtenned. A tudás szakasza lesz az új év, meg kell tanulnod megmutatni, ami benned rejlik. Határozott fellépésed és magabiztosságod bevonzza a pénzt és a sikereket - bátran vállald fel magad.

9-es személyes év

2012 számodra a nagy selejtezés lesz minden szempontból - itt az ideje, hogy megtanuld elengedni a múltat. A társas kapcsolataid ebben az évben nagyon törékenyek lesznek, de kiderül, hogy valójában kik az igaz barátaid. Minél szélesebb az érdeklődési köröd, annál pozitívabb helyzetekbe cseppenhetsz - csupán arra ügyelj, hogy naivitásod miatt ne keveredj bajba, ugyanis könnyedén kihasználhatnak.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika II. című könyve alapján készült.

A számmisztika nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Minél jobban belemerül azonban valaki, annál több felfedeznivalót talál benne. Az új kötetben a szerző tanításainak és elemzéseinek esszenciális tudását foglalja össze. A személyiségelemzéseken túl a férfi-női, a szülő-gyermek vagy a főnök-beosztott kapcsolatok izgalmas témáját vizsgálja. A számokra jellemző, magyar szerzőktől származó tanulságos mesék és versek igazi csemegét jelentenek.

Kiadja: Bioenergetic Kiadó
Ára: 1360 forint.
A könyvet itt rendelheted meg »

OLVASD EL EZT IS!

sapka
  • számmisztika
  • Ezotéria

Mihez kezdj a mai napon?

Ezt is szeretjük