Mit hoz 2012 a szerelemben? Kínai horoszkópod elárulja
A Sárkány éve egyik jegy számára sem telik eseménytelenül. Nézd meg, mi vár rád!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Sárkány éve mindig igen mozgalmas, és alkalmas a jelentős újrakezdésekre. Ahogy a kínai mondás tartja: Jobb megtenni, mint kihagyni.

A kínaiak szerencsésnek tekintik a Sárkány évét, amikor érdemes házasságot kötni, családot alapítani. Bármilyen tervet is dédelgetsz, ideje előrelépned benne.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Patkányként szerencsés év vár rád, és vonzerőddel sokakat elbűvölhetsz. Ha van párod, valószínűleg szorosabbra fűzitek a szálakat, ha viszont szabad a szíved, bármikor eltalálhat Cupido nyila. Április közepétől júniusig, novemberben és decemberben lesz a legnagyobb esélyed rá, hogy megtaláljon a nagy Ő. Fontos, hogy nyitott légy, és megoszd másokkal az érzéseidet.

Bivaly

Ebben az évben sokat javíthatsz a kapcsolataid minőségén, ha a Bivaly jegyében születtél. Ha párkereső vagy, fontos, hogy megelőlegezd a másik nem tagjainak a bizalmat, mert meghálálják, de ne legyél követelőző, mert ezzel hamar elriasztod az irántad érdeklődőket. Ha párban élsz, juttasd kifejezésre az igényeidet, mert a másik nem gondolatolvasó.

Tigris

A családi élet és az otthonteremtés kap fontos szerepet idén, amennyiben Tigris vagy. Ha párban élsz, esküvőre vagy gyermekáldásra számíthatsz, ha párt keresel, akkor találkozhatsz valakivel, aki felveszi a tempódat, és akivel hosszú távon együtt maradhattok. Fontos azonban, hogy elfogadd bizonyos dolgok állandóságát, és visszaszorítsd csapongó hajlamodat és türelmetlenségedet.

Nyúl

Megnyerő személyiségeddel idén sok új ismeretségre tehetsz szert, és felgyorsulhatnak körülötted az események. Több szerelmi kalandban is részed lehet, és nem biztos, hogy elsőre megtalálod az igazit. Néha meg kell elégedned egy röpke, ám intenzív találkozással, majd elengedni azt, aki egyszer közel állt hozzád. Ha párban élsz, mérlegre kerülhet a kapcsolatod, és el kell döntenetek, hogy együtt vagy külön folytatjátok tovább.

Sárkány

Ha Sárkány-szülött vagy, mindenképpen ígéretesen alakulnak a szívügyeid, és komoly spirituális támogatást kaphatsz magánéleti terveid megvalósításához. Ha párt keresel, jó esélyed van rá, hogy találkozol idén a nagy Ő-vel, de ne veszítsd el magad az új kapcsolatban. Ha párban élsz, sok közös program vár rátok, melyek elmélyítik a köztetek lévő köteléket.

Kígyó

Kígyóként valószínűleg különösen óvatos vagy a szerelemben, és ha párt keresel, idén se add fel az elővigyázatosságodat, mert lehet, hogy valaki a hátad mögött próbál áskálódni. Alaposan teszteld az irántad érdeklődőket, de légy nyitott, és ne számonkérő. Ha viszont kapcsolatban élsz, bízz a párodban, és vitás kérdésekben neki higgy, ne a szóbeszédeknek.   

Mozgalmas időszak vár a szerelmi életedben, ha a Ló jegyében születtél. Nem kizárt, hogy szakításra kerül sor, mert kiderül, hogy másnak képzelted szíved választottját, mint amilyen valójában, de a szomorúság nem tart sokáig, mert hamar új szerelem érkezik a láthatárra. Ha még egyedül vagy, akkor is kilátásod nyílik egy új kapcsolatra, de nem kizárt, hogy sok türelmet és rugalmasságot igényel részedről az összecsiszolódás időszaka.

Kecske

Szerencsésen alakul a magánéleted 2012-ben, de magadnak is tenned kell azért, hogy boldog lehess. Ha kapcsolatban élsz, lehet, hogy ebben az évben több odafigyelésre lesz szükség ahhoz, hogy megőrizzétek a harmóniát. Ha még nincs párod, légy különösen szemfüles, és vegyél részt minél több társasági eseményen. Vonzerőd sok új hódolót szerez neked.

Majom

Izgalmas lehetőségeket tartogat ez az év a Majmok számára, és az sem kizárt, hogy kibillent a komfortzónádból és az életed eddig megszokott kereteiből. Ha párt keresel, érdemes új hobbiba vagy tanfolyamba kezdened, mert ott könnyen megtalálhatod az igazit, de kellemes lehetőségek várnak akkor is, ha legyőzöd a félelmeidet. Ha párban élsz, konfliktusokkal indulhat az év, ám ez megerősíti a kapcsolatotokat.

Kakas

Örömödet leled a társasági életben, és idén is feltöltő élményekben lehet részed, de nem kizárt, hogy nehézséged adódik azzal, hogy a pároddal összehangoljátok az igényeiteket. Olyan megoldást találjatok, ami mindkettőtöknek megfelel. Ha még egyedülálló vagy, ne sürgesd az eseményeket - eljön az ideje annak is, hogy valóra váljanak a vágyaid, de ehhez hinned is kell abban, hogy lehetséges.

Kutya

Ha a Kutya jegyében születtél, ez az év változatosságot hoz a szerelmi életedben, és szívügyekben nem árt, ha óvatos vagy. Ha a Nyúl évében kezdted a kapcsolatodat, ápold nagy gonddal, ha viszont ebben az évben kezdesz bele valamibe, hagyj időt a kölcsönös megértés kiépítésére. A sietség, a nyomásgyakorlás vagy a korai és túlzó elvárások csak fejfájást okoznak. Legyél ebben az évben figyelmes és türelmes.

Disznó

Emberi kapcsolataidat illetően kedvező és kellemes időszak elé nézel. Ha a Nyúl évében kezdted a párkapcsolatod, nagy esély van rá, hogy az idén elmélyítitek a köztetek lévő viszonyt. Ha egyedülálló vagy, egy munkahelyi románc gyújthat szikrát az életedben, de nem kizárt, hogy hobbid gyakorlása közben találod meg a szerelmet.

 

Cikkünk Neil Somerville Kínai horoszkóp 2012 című könyvének segítségével készült.

Te mit vársz 2012-ben a szerelemtől?

OLVASD EL EZT IS!

karmikus no
  • nyugati horoszkóp
  • 2012-es horoszkóp

Mi a karmikus feladatod 2012-ben?

szerelmi
  • nyugati horoszkóp
  • szerelmi horoszkóp

2012-es szerelmi horoszkóp

Ezt is szeretjük