Mit gondol a pasi a házasságról?
Horoszkópjából kiderül!
Retteg tőle, vagy éppen alig várja, hogy végre megpecsételjétek a sorsotokat? Most kiderítheted!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A különböző jegyek szülöttei - természetükből adódóan - egészen különböző előítéletekkel rendelkeznek a házasságról. Persze nem mindenki hallgat a férfiak körében terjedő szóbeszédekre, melyek szerint a házasság az életük végét is jelentheti.

Vannak olyan jegyek is, amelyek szeretnék mielőbb elkötelezni magukat, mert így érezhetik azt, hogy sínen van az életük. Ahhoz, hogy sikeres legyen egy házasság, fontos, hogy a feleknek hasonló elvárásaik legyenek, és tiszteletben tartsák a másik igényeit is. Nézd meg, a te párodnál melyek a legfontosabbak!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos gyakran bőszen hirdeti, hogy ő nem hisz a házasságban. Minél inkább meg akarják őt fogni, annál hevesebben menekül, és gyakran nem kevés türelemre van szüksége a nőnek, aki be akarja őt törni. Ám ha választottja kellőképp hosszú pórázra engedi, egy idő után maga a férfi igényli azt, hogy szorosabbra fűzzék a szálakat, és kapcsolatukat megpecsételjék egy jegygyűrűvel is.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bikák közt sok házasságpárti férfi akad, ám nem egy közülük pusztán a megszerezhető előnyökre pályázik. Azt reméli, hogy házastársa majd folyamatos kiszolgálásban részesíti, főz és mos rá. Ezért már az együttélés során fontos, hogy tisztázd vele a játékszabályokat. Szerencsére a Bika sokszor könnyen meggyőzhető, így nem lesz nehéz dolgod, ha más alapokra akarod helyezni a kapcsolatotokat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek gyakran emlegeti, hogy előbb-utóbb majd szeretne házasságot. De ez sokszor inkább távlati célként, mint reális lépésekként jelenik meg nála, annál is inkább, mert így lehet álmodozni róla. Az Ikrek valószínűleg meg fog házasodni, de már a hivatalos szertartás előtt is gyakran úgy él a párjával, mintha házasok lennének. Ezért nem tartja annyira fontosnak a formaságokat sem. 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák akár már az első randin megkéri a kezed. Ennek nem csak az az oka, hogy könnyen enged az érzelmek hevének, hanem az is, hogy ragaszkodik a családot érintő hagyományos értékrendhez. Fontos számára, hogy kifejezze a ragaszkodását, és ugyanezt meg is kapja a másik féltől. Nem kizárt, hogy úgy érzi, a kapcsolat nem lehet teljes, amíg nincs a kezeteken jegygyűrű.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán szerint az esküvő csak egy ünnep a sok közül, ahol ő lehet a középpontban. A házassághoz gyakran előítéletekkel áll, és úgy érzi, ez az, ami biztosan megöli a szenvedélyt és a lelkesedést. Nem kizárt, hogy sokáig halogatja, és ha elszánja magát, akkor is inkább a nő kérésének engedve. Ha viszont szereti azt érezni, hogy a nő teljesen az övé, pozitívan tekint a kapcsolat e fajtájára.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz szép és fontos hagyománynak tartja a házasságot, amihez szeretne ő is kapcsolódni, ám előfordul, hogy nem annyira személyes vágyának, mint inkább környezete nyomásának hatására adja be a derekát. Vannak ugyan Szüzek, akik ettől érzik magukat biztonságban, de többnyire úgy tartják, a házasság ténye nem változtat sokat a kapcsolat minőségén.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg nehezen tudja eldönteni, jó-e neki a házasság, ezért sokat hezitál, mielőtt megvenné a jegygyűrűt. Gyakran lebegnek szeme előtt idilli képek a kis családról, máskor félelmek fogják el az elképzelt rabságtól. Általában valamilyen külső lökésre van szüksége ahhoz, hogy dűlőre jusson, de nem bírja elviselni sem azt, ha sürgetik, sem azt, ha nyomást gyakorolnak rá.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió titokban azt gondolja, hogy a házasság ördögtől való intézmény, mely a férfiak rabságba kényszerítésének eszköze. Gyakran a házassággal kapcsolatos jelenségeknek már csak az említésére is menekülőre fogja. Ám könnyen fordulatot vesznek elgondolásai, amikor azt látja, hogy párja igencsak kelendő lenne az ellenkező nem körében, és egyáltalán nem ragaszkodik a jegygyűrűhöz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas számára egészen természetes, hogy élete párjával házasságot kössön, számára ez az élet rendje, még akkor is, ha nem vallja be. Mivel ragaszkodó típus, akit nem csábítanak könnyen a világ hívságai, viszonylag hamar képes elköteleződni, ha úgy érzi, kezében tarthatja az események irányítását. Persze előbb meg kell győződnie arról, hogy a saját és a párja érzelmei is valódiak. 

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak számára a házasság leginkább kötelesség. Gyakran fel sem merül benne, hogy kivonja magát alóla, ha eljött az ideje, de nem is feltétlenül lelkesedik érte. Inkább afféle sorsszerű elemnek tekinti, és nem kizárt, hogy a munkához hasonló a szemében. Hosszú időbe telik, míg feltárja valódi érzelmeit, és gyakran nem derülnek ki mélyebb szándékai, de a stabilitás mindennél fontosabb a számára.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő azt mondja, nagyon szeretne megházasodni, de gyakran hanyatt-homlok menekül, amikor az esélyes nő megérkezne az életébe. Nem mindig van türelme elmélyülni a kapcsolatban, de akad olyan nő, akibe halálosan beleszeret. Ilyenkor minél előbb szeretne gyűrűt húzni választottja ujjára, ám az esküvő után nem sokkal már úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna. Akkor is igényt tart a korábbi szabad életére.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az érzelmi biztonságot és gyakran kényelmet igénylő Halak szemében a házasság jelenti a vágyott stabilitást a kapcsolatban, így szívesen belevág. Ám ha az a típus, akinek inkább térre és álmodozásra van szüksége, ellentmondásosan viszonyul a házassághoz. Előfordul, hogy attól fél, elvesztené a saját identitását, és túlzottan rátelepedne a másik fél, ezért inkább távol tartja magát tőle.

Ezt is szeretjük