Mit fantáziálnak rólad a férfikollégák?
A japán horoszkóp elárulja
Napi nyolc órában össze vagytok zárva. Elkerülhetetlen, hogy a szexuális feszültség ne szikrázzon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy eséllyel ismerkedhetsz meg valakivel a munkahelyeden, hiszen a napod harmadát itt töltöd. Talán nem vágysz arra, hogy komoly kapcsolatba bonyolódj valamelyik kollégáddal, de könnyen előfordulhat, hogy kialakulnak ártatlan flörtök.

Ha a te képzeleted ezek hatására olykor-olykor meglódul, talán kíváncsi vagy arra is, hogy férfi munkatársaid mit fantáziálnak rólad. A japán horoszkóp megmutatja.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku - Fehér víz

A japán horoszkóp szerint végtelen energiatartalékokkal rendelkezel, gyakran túlórázol, csak azért, hogy tarthasd a határidőket. Szorgalmaddal és fáradhatatlanságoddal a legtöbb férfikollégát lepipálod, akik gyakran eljátszadoznak a gondolattal: vajon az ágyban is ilyen aktív vagy? A határozottságodban kihívást látnak, titokban arról álmodoznak, milyen lenne, ha egyszer ők vehetnék át az irányító szerepet. A lelkük mélyén érzik, képes vagy a teljes odaadásra, még akkor is, ha ezt megközelíthetetlenségeddel szívesen leplezed.

Jikoku - Fekete föld

Ha a Jikoku jegyében születtél, a társaság motorja vagy. A kollégáid először hozzád rohannak, ha valahol elakadtak a munkában, de párkapcsolati tanácsokat is szívesen adsz, ha épp arra van szükség. Bölcsességed és természetességed nyugalmat áraszt, mindenki szívesen dolgozik veled. Ha néha-néha egy merészebben kivágott felsőben jelensz meg, a pasiknak azonnal meglódul a fantáziája. Rögtön arra gondolnak, hogyan lehetne úgy elcsavarni a fejed, hogy felhagyj az örökös agyalással, és az ösztöneid vegyék át az irányítást a tested felett.

Sanpeki - Türkiz fa

Rosszul érzed magad, ha egy pillanatra nem figyel rád mindenki. A japán horoszkóp szerint bármire képes vagy, hogy ismét a társaság középpontja lehess. Éppen ezért szívesen kipróbálnák a pasik, milyen lenne veled egy lakatlan szigeten, ahol nem érhetnek külső impulzusok, csakis kettőtökre kellene koncentrálnod. Álmaikban figyelmes és érzéki szeretőként jelensz meg, aki képes a feltétel nélküli odaadásra és a tökéletes feloldódásra. A valóságban viszont kicsit soknak tartják a folyamatos nyüzsgésedet.

Shiroku - Zöld fa

Talán kissé visszafogottnak és zárkózottnak mutatod magad a külvilág felé, ha a Shiroku jegyében születtél. Pedig a valóságban határozott vagy, két lábbal állsz a földön, csak érzelmi védekezésként emeltél vastag, áthatolhatatlan falakat magad köré. Azt vallod, jobb az érzelmeket kontrollálni, akkor nem érhetik meglepetések az embert. A pasik viszont éppen az ellenkezőjéről győznének meg: néha egy kis őrültség is kell az élethez! Álmaik netovábbja, hogy a fagyos jégkirálynőből érzéki szeretőt varázsoljanak.

Goo - Sárga föld

A japán horoszkóp szerint küzdő típus vagy, akit szétvet az energia. Kora reggeltől késő estig folyamatosan dolgozol, főleg, ha motiváló háttér vesz körül. Azonban, ha nem érzed, hogy értelme lenne a munkádnak, hamar elcsüggedsz. A pasik értékelik kreativitásodat, álmaikban buja, az ötletekből soha ki nem fogyó szeretőként jelensz meg. Képzeletükben az újdonságokra való nyitottságod szexuális téren is megjelenik, szívesen elkísérnének szexshopokba, ahol kedvedre válogathatnál a segédeszközökből.

Roppaku - Fehér fém

Ha a Roppaku jegyhez tartozol, akkor kivételes rendszerszemlélettel és tisztaságmániával áldott meg a sors. Feladataidat meghatározott menetrend szerint hajtod végre, és ezt várod el a kollégáidtól is. A pasik álmainak fő témája, hogy kirobbantanak a - saját magad által épített - burokból. Titokzatosságoddal felkelted az érdeklődésüket, miközben elérhetetlennek mutatod magad. Minden helyzetben próbálod megőrizni az intim szférádat, ezért különlegesen értékes trófeaként tekintenek rád.

Shichiseki - Vörös fém

Shichisekiként igazi művészlélek vagy, aki még álmában is a következő alkotásán töri a fejét. A külső szemlélőnek legtöbbször úgy tűnhet, fizikailag hiába tartózkodsz vele egy térben, a lelked egészen máshol jár. Éppen ez indítja be leginkább a férfikollégáidat: mindenáron át akarják venni gondolataid felett az irányítást, hogy kreativitásodat az ágyukban élhesd ki. Tündérként tekintenek rád, megközelíthetetlenséged mögé varázslatos érzékiséget és odaadást képzelnek el.

Happaku - Fehér föld

Ha a munkádról van szó, nem ismersz tréfát, de amikor letelt a napi nyolc óra, szívesen beülsz bárhová a kollégáiddal egy pohár sörre. Ilyenkor igazán önmagadat adod: vidámságoddal és fesztelenségeddel mindenkit jókedvre derítesz. A japán horoszkóp szerint természetesen vállalod a nőiességedet, melletted az ellenkező nem tagjai igazán férfiként érezhetik magukat. Álmaikban ártatlan hercegnőként jelensz meg, akit a széltől is óvni kell, illetve vigyázni rá, mint egy igazán értékes drágakőre.

Kyushi - Vörös tűz

A Kyushi jegy szülötteként határtalan erotikus kisugárzással rendelkezel, még egy zártabb ruhadarabban vagy kosztümben is képesek megcsodálni a férfimunkatársaid. Minden pillantásodból és mozdulatodból süt a szenvedély, nem csoda tehát, ha fantáziájukban érzéki szeretőként jelensz meg, akiből a szemérmesség és a prűdség teljes mértékben hiányzik. Legszívesebben az irodában csábítanának el, az íróasztalod kivételesen vonzó helyszín a szemükben.

Ezt is szeretjük