Mit tanít neked jelenlegi életed? Karmahoroszkópod mindent megmagyaráz
Ha valami nem sikerül, az nem kudarc, hanem egyfajta karmikus tananyag.

szobor
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy érzed, mindent megteszel, mégsem úgy haladnak a dolgaid, ahogy haladniuk kellene? Lehet, hogy a karma mesterei tanítani akarnak valamit.

Hogy mit, horoszkópodból megtudhatod, ha pedig ennek megfelelően gondolkodsz és cselekszel, hamarosan meglesz az eredmény is.

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Senki és semmi nem tántoríthat el kitűzött célodtól - függetlenül attól, hogy a saját vagy mások ügyéről van-e szó.  Mindez sokat segít a boldogulásban mind neked, mind szeretteidnek, ám a karma mesterei némi finomhangolást kérnének tőled. Az improvizálás, esetenként a kapkodás helyett próbálj egy kis önmérsékletet gyakorolni, illetve ha szükséges, megkötni egy-egy kompromisszumot - meglátod, tovább jutsz majd így az utadon.

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

A Bika jegy szülötteként szemedben különös jelentőséggel bír a kiszámíthatóság, legyen szó az egzisztenciádról, a hivatásodról vagy az emberi kapcsolataidról. Ezért, ha úgy érzed, valamely téren stabilizáltad a pozíciódat, hajlamos lehetsz bizonyos rutinok szerint működni. Ám éppen a továbblépés hiánya ingathatja meg a számodra oly fontos biztonságot. Mert kezdeményezőbb és spontánabb lenni - jelenlegi életednek ez a tanítása. 

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként gyors felfogóképességed és egyéni látásmódod mellett az erősségeid közé tartozik az átlagon felüli kommunikációs készség is. Mindez sokat segít az előrejutásban, illetve az emberi kapcsolatok kialakításában és fenntartásában, ám hajlamos lehetsz átesni a ló túloldalára. Jelenlegi inkarnációd ezért csendre tanít: néha egyszerűen csak hallgass - és egészen másképp fogsz látni bizonyos dolgokat. Egyúttal tapasztalni fogod, milyen pozitív változást hoz majd ez az újfajta attitűd mind a hivatásodban, mind pedig a magánéletedben.

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Az állatöv egyik legmélyebben érző jegye a Rák. Ennek szülötteként szinte bármire képes vagy nemcsak szeretteidért, hanem a tágabb környezetedért is: megérzed, hogy  az emberek mit várnak tőled, és igyekszel azt megadni nekik, alkalmazkodóképességed pedig már-már legendás. Ám idővel úgy érezheted, mindezért nem kapsz kellő viszonzást - holott senki nem akar rosszat neked, a körülötted lévők egyszerűen megszokták az önzetlenséget és a gondoskodást, így nem is értik, mi a baj. Légy jobban tekintettel magadra, és állj ki magadért - így mindenkinek jobb lesz. 

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

Teremtő erővel bírsz, ami szavaidban és cselekedeteidben egyaránt megnyilvánul. Emellett minden közegben vezéregyéniséggé válsz, függetlenül attól, hogy egyébként hol foglalsz helyet a ranglétrán. Örömmel mutatod meg és adod át környezetednek mindazt, amit tudsz, az elismerés pedig egyfajta megerősítést jelent számodra. Így azonban túlságosan függővé válhatsz a visszajelzésektől - a karmád arra tanít, hogy ne csak a környezetedből, hanem önmagadból is tanulj meg erőt meríteni.  

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

A szorgalom, a kitartás és a megbízhatóság mintája vagy, így aztán bármihez fogsz is, szinte biztosan eredményes leszel. Mindez azonban egyfajta kompenzációja is a mellőzöttségtől és a visszautasítástól való félelmednek. Jelenlegi inkarnációd önmagad felvállalására tanít. Nyugodtan mondj néha ellent, ha valakivel vagy valamivel nem értesz egyet, és állj ki jobban magadért - emiatt nem fordulnak majd el tőled, sőt, még inkább felnéznek majd rád.  

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

Mérleg jegyednek megfelelően következetesen törekszel a harmóniára. Gondosan ügyelsz arra, hogy véletlenül se sérts meg senkit, diplomáciai érzékednek köszönhetően pedig gyakran felkérhetnek a békebíró szerepére is. Ám ez a fajta kidekázása a pro és kontra érveknek idővel határozatlanságba mehet át, ami igencsak megnehezíthet számodra egy-egy döntést - így kiváló lehetőségekről csúszhatsz lenne. Meg kell tanulnod többet improvizálni, illetve spontánabbul megnyilvánulni - meglátod, milyen felszabadító lesz. 

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Azt hogy átlagos lennél, semmiképpen sem lehet rád mondani - legyen szó helyzetek elemzéséről, megoldások kereséséről vagy terveid véghezviteléről, garantáltan sikerrel jársz, ami adottságaid és képességeid mellett egészséges becsvágyadból is fakad. Környezeted szeret, és felnéz rád, ám ezt a fajta népszerűséget könnyen elveszítheted kissé végletes megnyilvánulásaid miatt. Próbáld kordában tartani szenvedélyességedet, és számolj háromig, mielőtt beszélsz vagy cselekszel - a jelenlegi inkarnációd számos lehetőséget kínál erre. 

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

Fontosak számodra bizonyos eszmék, mint például a méltányosság és az igazságosság. Így aztán hosszabb távon csak olyan közegben tudsz megmaradni, amelynek értékrendje megfelel a tiédnek - sőt, még ekkor is folyamatosan a jobbításra törekszel, esetleg egy kis idealizmustól sem mentesen. A gond csak az, hogy miközben a nemes cél lebeg a szem előtt, elmulaszthatod bizonyos körök megfutását, ami akár sikertelenséghez is vezethet. Jelenlegi inkarnációban diplomatikusságot kell tanulnod - így meglesz a gyümölcse erőfeszítéseidnek is. 

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

A Bak jegy szülötteként igazi karizmatikus ember vagy - kisugárzásod mellett pedig eltökéltségednek és rendkívüli szorgalmadnak köszönhetően haladsz egyre előrébb az utadon. A gond csak az, hogy nem mindig belülről merítesz erőt - így a kelleténél nagyobb benned az igény az ismertség és az elismertség iránt. Emiatt aztán lehetsz akár jó szándékú észrevételeket is kritikának tekinteni, ráadásul idővel túlhajthatod magad, aminek az egészséged láthatja kárát. Meg kell tanulnod jobban hinni önmagadban, és amennyire lehetséges, valamiféle egyensúly kialakítani a munka és a magánélet között. Így nemcsak kiegyensúlyozottabb és elégedettebb, hanem sikeresebb is leszel. 

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

Vízöntőként borotvaéles ésszel és egyéni látásmóddal áldottak meg az égiek. Mindezeket örömmel kamatoztatod mind a hivatásodban, mind pedig a mindennapok során, és magad is szívesen elfogadsz akár tanácsot, akár szellemi ösztönzés. Ugyanakkor ez a fajta nyitottságod, illetve az, hogy minden érdekel, szinte észrevétlenül hullámozhat át valamiféle csapongásba, ami miatt energiáid szétforgácsolódnak, és a dolgok irányítása kicsúszik a kezeid közül. Az ebből adódó kisebb-nagyobb kudarcok révén a karma mesterei összeszedettségre és következetességre tanítani.

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

Bár az állatöv talán legmélyebben érző, egyszersmind legsebezhetőbb jegye a tiéd, így bár képes vagy nagy erőkkel végigvinni ügyeket, ha nem érzed magadénak mindenkori környezetedet - legyen szó munkáról vagy magánéletről -, drámaian alábbhagytad eltökéltséged és kitartásod. Ehhez akár egy rossz szó is elég lehet. Mostani inkarnációdban azt kell megtanulnod, hogy kevésbé vedd figyelembe a külvilágból érkező impulzusokat. Nem kell, és nem is lehet mindenkinek megfelelni - egyszerűen tedd azt, amit a szíved diktál, és minden rendben lesz.

Ezt is szeretjük