Miről árulkodnak a betűid?

Tudd meg, milyen jellem bújik meg valójában a betűk mögött!

Dia

 	Grafológia 	Betűid mérete, formája, írásod dinamikája személyiséged számtalan rejtett titkáról árulkodik. A grafológia segít abban, hogy jobban megismerd önmagad, megértsd lelki késztetéseidet. 	Kapcsolódó cikk: 	Így árulja el az írás a jellemet - Melyik betűtípus mire utal? »

Grafológia

Betűid mérete, formája, írásod dinamikája személyiséged számtalan rejtett titkáról árulkodik. A grafológia segít abban, hogy jobban megismerd önmagad, megértsd lelki késztetéseidet.

Kapcsolódó cikk:
Így árulja el az írás a jellemet - Melyik betűtípus mire utal? »

Dia

 	Jobbra dőlt íráskép 	A jobbra dőlt írás, ha 80 fok körüli és erőteljes, ritmikus vonalvezetéssel párosul, akkor kényszermentes mozdulatból, lendületes előrehaladásból fakad, ezért közvetlenséget, spontaneitást jelenthet. 	Kapcsolódó cikk: 	Álló, jobbra vagy balra dőlt? - Miről árulkodik az írásod? »

Jobbra dőlt íráskép

A jobbra dőlt írás, ha 80 fok körüli és erőteljes, ritmikus vonalvezetéssel párosul, akkor kényszermentes mozdulatból, lendületes előrehaladásból fakad, ezért közvetlenséget, spontaneitást jelenthet.

Kapcsolódó cikk:
Álló, jobbra vagy balra dőlt? - Miről árulkodik az írásod? »

Dia

 	Balra dőlt íráskép 	A balra dőlt íráskép megformálásához az előrehaladást lefékező mozdulat szükséges, ezért a tartózkodás, a mértéktartás, a hűvösség és a józanság jegyeként értelmezheted. 	Kapcsolódó cikk: 	Álló, jobbra vagy balra dőlt? - Miről árulkodik az írásod? »

Balra dőlt íráskép

A balra dőlt íráskép megformálásához az előrehaladást lefékező mozdulat szükséges, ezért a tartózkodás, a mértéktartás, a hűvösség és a józanság jegyeként értelmezheted.

Kapcsolódó cikk:
Álló, jobbra vagy balra dőlt? - Miről árulkodik az írásod? »

Dia

 	Álló íráskép 	Az álló írás általában tudatosságot, tudatos egyensúlytartást jelez: az áttekintés, a tárgyilagosság, az önállóság igényét fejezhetik ki ezek a törekvések. 	Kapcsolódó cikk: 	Álló, jobbra vagy balra dőlt? - Miről árulkodik az írásod? »

Álló íráskép

Az álló írás általában tudatosságot, tudatos egyensúlytartást jelez: az áttekintés, a tárgyilagosság, az önállóság igényét fejezhetik ki ezek a törekvések.

Kapcsolódó cikk:
Álló, jobbra vagy balra dőlt? - Miről árulkodik az írásod? »

Dia

	Telt írás	A teltség gömbölyűségre törekvő betűformákat jelent. Az ilyen íráskép az érzelmi szféra túlsúlyát jelzi az értelmivel szemben. Ugyanakkor a teltség hiúságra, kacérságra is utalhat.

Telt írás

A teltség gömbölyűségre törekvő betűformákat jelent. Az ilyen íráskép az érzelmi szféra túlsúlyát jelzi az értelmivel szemben. Ugyanakkor a teltség hiúságra, kacérságra is utalhat.

Dia

 	Sovány írás 	A sovány betűtípusok szárazabb gondolkodásmódra, elméleti típusú emberre utalnak. Ha ilyen az írásképed, feltehetőleg az értelem uralkodik az érzelmeid felett. 	Kapcsolódó cikk: 	Mutasd az írásod! - Ilyen betegségekre számíthatsz »

Sovány írás

A sovány betűtípusok szárazabb gondolkodásmódra, elméleti típusú emberre utalnak. Ha ilyen az írásképed, feltehetőleg az értelem uralkodik az érzelmeid felett.

Kapcsolódó cikk:
Mutasd az írásod! - Ilyen betegségekre számíthatsz »

Dia

 	Felsőzóna-dominancia 	A transzcendes, misztikum iránti vonzódás megnyújtja a felső szárakat. Ha írásképed ilyen, életedben komoly szerephez jutnak a vallásos dolgok, ugyanakkor a realitástól való túlzott eltávolodást is jelezheti. 	Kapcsolódó cikk: 	Mennyire őszinte hozzád a pasi? - Írása megmutatja »

Felsőzóna-dominancia

A transzcendes, misztikum iránti vonzódás megnyújtja a felső szárakat. Ha írásképed ilyen, életedben komoly szerephez jutnak a vallásos dolgok, ugyanakkor a realitástól való túlzott eltávolodást is jelezheti.

Kapcsolódó cikk:
Mennyire őszinte hozzád a pasi? - Írása megmutatja »

Dia

	Középzóna-dominancia	Ha betűid középső részére helyezed a hangsúlyt, az feljett öntudatról és magbiztosságról árulkodik. Ugyanakkor, ha már túlzottan hangsúlyos - mellette alig észlelhető az alsó és a felső zóna -, egoizmusról, erős birtoklási vágyról tanúskodik.

Középzóna-dominancia

Ha betűid középső részére helyezed a hangsúlyt, az feljett öntudatról és magbiztosságról árulkodik. Ugyanakkor, ha már túlzottan hangsúlyos - mellette alig észlelhető az alsó és a felső zóna -, egoizmusról, erős birtoklási vágyról tanúskodik.

Dia

 	Alsózóna-dominancia 	Az érzékiség, a szexuális vágyak, és igények, egyáltalán a testi szükségletek nagyságával arányos az alsó zóna. Ha írásodban hangsúlyosabb az alsó, mint a közép-, vagy a felső zóna, ösztönös ember vagy. 	Kapcsolódó cikk: 	Így árulja el az írás a jellemet - Melyik betűtípus mire utal? »

Alsózóna-dominancia

Az érzékiség, a szexuális vágyak, és igények, egyáltalán a testi szükségletek nagyságával arányos az alsó zóna. Ha írásodban hangsúlyosabb az alsó, mint a közép-, vagy a felső zóna, ösztönös ember vagy.

Kapcsolódó cikk:
Így árulja el az írás a jellemet - Melyik betűtípus mire utal? »

Dia

 	M-betű 	Az m-betű három szára az én-te-ő viszonyt jelképezi. Ha a képen látható módon a harmadik szár hangsúlyosabb, lelkiismeretességről és átlag feletti munkavégzésedről tanúskodik. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen az írásod? - Olyan vagy a szexben! »

M-betű

Az m-betű három szára az én-te-ő viszonyt jelképezi. Ha a képen látható módon a harmadik szár hangsúlyosabb, lelkiismeretességről és átlag feletti munkavégzésedről tanúskodik.

Kapcsolódó cikk:
Milyen az írásod? - Olyan vagy a szexben! »

Dia

 	O-betű 	Az o-betű az énkép, a jó közérzet, a közösségben szerzett visszajezések betűje. A képen látható o-betű nyitottsága bőbeszédűségről és végtelen kitárulkozásról árulkodik. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen az írásod? - Olyan vagy a szexben! »

O-betű

Az o-betű az énkép, a jó közérzet, a közösségben szerzett visszajezések betűje. A képen látható o-betű nyitottsága bőbeszédűségről és végtelen kitárulkozásról árulkodik.

Kapcsolódó cikk:
Milyen az írásod? - Olyan vagy a szexben! »

Dia

	G-betű	A g-betű a szexualitáshoz kapcsolható, a hurok élménykészséget jelent. Ha írásod egészéhez viszonyítva a betű hurka nagy, kerek, úgy szexuális kielégítettségről tanúskodik.

G-betű

A g-betű a szexualitáshoz kapcsolható, a hurok élménykészséget jelent. Ha írásod egészéhez viszonyítva a betű hurka nagy, kerek, úgy szexuális kielégítettségről tanúskodik.

Dia

 	Gy-betű 	A párkapcsolat mélyebb tudatalatti folyamataiba a speciális magyar gy-betű jellemzői alapján pillanthatsz be. Ha a képen látható módon közel helyezkednek el egymáshoz, szerelmi harmóniáról tanúskodnak. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen az írásod? - Olyan vagy a szexben! »

Gy-betű

A párkapcsolat mélyebb tudatalatti folyamataiba a speciális magyar gy-betű jellemzői alapján pillanthatsz be. Ha a képen látható módon közel helyezkednek el egymáshoz, szerelmi harmóniáról tanúskodnak.

Kapcsolódó cikk:
Milyen az írásod? - Olyan vagy a szexben! »

Dia

 	Kötetlen írás 	Amennyiben betűid nem kötődnek - annak ellenére, hogy folyóírással írsz - elemző gondolkodásodról tesznek tanúbizonyságot. Számodra a részletek az élet sok területén fontosabbak az egésznél. 	Kapcsolódó cikk: 	Így árulja el az írás a jellemet - Melyik betűtípus mire utal? »

Kötetlen írás

Amennyiben betűid nem kötődnek - annak ellenére, hogy folyóírással írsz - elemző gondolkodásodról tesznek tanúbizonyságot. Számodra a részletek az élet sok területén fontosabbak az egésznél.

Kapcsolódó cikk:
Így árulja el az írás a jellemet - Melyik betűtípus mire utal? »

Dia

 	Kötött írás 	A kötöttség folyamatosságot jelez, az írómozgás ilyenkor akadálytalan lefutású. Ez az íráskép logikus gondolkozásról, alkalmazkodási készségről, jó kombinációs készségről tanúskodik. 	Kapcsolódó cikk: 	Mi vár rád a karrieredben? - Az írásod mindent elárul »

Kötött írás

A kötöttség folyamatosságot jelez, az írómozgás ilyenkor akadálytalan lefutású. Ez az íráskép logikus gondolkozásról, alkalmazkodási készségről, jó kombinációs készségről tanúskodik.

Kapcsolódó cikk:
Mi vár rád a karrieredben? - Az írásod mindent elárul »

Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: