Mitől óvakodj a férfival kapcsolatban?
Arcformája megmondja
A férfi személyiségéről mesél az arcformája. Tudd meg, melyek a legrosszabb szokásai a szerelemben!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az arc és a jellem összefüggéseit kutató tudományág, a fiziognómia nem új keletű. Az emberek régóta úgy hiszik, hogy az arc kerekségéből vagy épp szögletességéből lehet következtetni az illető érzelmi vagy intellektuális képességeire.

A te partnerednek milyen az arcformája? Nézd meg alaposan, és ismerd meg pozitív és negatív tulajdonságait egyaránt!

A négyszögletes arcforma

A négyszögletes arcú pasinak nem kell sokat beszélnie, hogy meghódítsa a szívedet, dinamizmusa és energikussága magával ragad már az első pillanatban. Ha esetleg ellenállnál a hódításnak, az első visszautasítástól nem fog meghátrálni, hiszen ha valamit elhatároz, azt általában véghez is viszi. Mivel határozott és domináns egyéniség, nem tűri, ha irányítani akarják, illetve ellenszegülnek akaratának.

Vigyázz vele, mert...

Habár álompasinak tűnik, lobbanékony természete miatt sok veszekedésre számíthatsz. Egoizmusából adódóan kompromisszumképtelen, és lehet, hogy többet áll majd a tükör előtt, mint te, hiszen nagyon hiú is. Azon se csodálkozz, ha nem visz sehová, vagy kifizetteti veled a mozijegyet - annyira fösvény, hogy ismerősei sokszor megkérdezik tőle, hogyhogy nem hord kockás szoknyát?

A háromszögű arcforma

A háromszög arcformájú pasi személyében egy kedves és figyelmes embert ismerhetsz meg. Nem ő a társaság hangadója, inkább bohóc típus, hiszen poénjai mindig ütősek, köszönhetően jó humorának. Kreatív személyiség, ezért az első randin ne számíts az étterem-mozi-séta programra, ő biztos valami különös helyre visz téged. Romantikus alkat, akivel órákon keresztül lehet beszélgetni, és érzéseit nem fél például versben kifejezni.

Vigyázz vele, mert...

Néha úgy érezheted, hogy megfojt szeretetével. Mivel nincs önbizalma, mániákusan féltékennyé válhat. Hangulata is ingadozó, a legnagyobb szerelemből képes egyik percről a másikra a legnagyobb közönybe fordulni. Mivel nem túl határozott egyéniség, folyamatos vívódásai és döntésképtelensége is hamar az agyadra mehet, nem beszélve arról, hogy mindent túlbonyolít. Jellemző rá, hogy a bolhából is elefántot csinál.

A kerek arcforma

A kerek arcformájú férfi titka a lazaságában rejlik - ő nem akar hódítani, csak önmagát adja. Rendkívül szórakoztató egyéniség, rövid időn belül bármely társaságban minden tekintet ráirányul. Közvetlen és nyitott, állandó mosolya teszi ellenállhatatlanul sármossá.

A legrosszabb pillanataidban is képes felvidítani. Mindenben megtalálja a jót, lelkesedése határtalan. Ő a lányos anyukák álma, hiszen nemcsak illedelmes, de segítőkész is.

Vigyázz vele, mert...

Hajlamos a szélsőséges viselkedésre, ezért fontos, hogy ráérezz, mikor van rossz napja, és akkor jobb békén hagyni őt. A szabadság és a szórakozás a lételeme, ezért még kísérletet se tegyél arra, hogy bármiben is korlátozni próbáld. És bár extrovertált egyéniség, a mély érzelmek kifejezésével mindig hadilábon áll - nála nem a szavak, hanem a tettek beszélnek.

Ki lesz az igazi?

Az ovális arcforma

Ovális arcformával rendelkezik a párod? Akkor ő az igazi gentleman típus. Megjelenése mindig elegáns, viselkedése kimért. Ritkán láthatod mosolyogni, és nem is a nagy szavak embere, de amikor mégis mond egy rövid bókot, akkor elolvadsz, és remegni kezd a lábad.

Titokzatos viselkedése mögött nagyon érzékeny és sérülékeny belső áll, ezért nem is adja ki magát szívesen. A magányt kifejezetten élvezi, hiszen sokat elmélkedhet, és minden idejét különleges hobbijainak szentelheti. Ha ezt érted feladja, akkor biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondolja kapcsolatotokat.

Vigyázz vele, mert...

Néha kiszámíthatatlan. Mivel nagyon önérzetes, olyan dolgokkal is meg lehet bántani, amire sohasem gondolnál. Birtoklási vágya miatt nehezen tűri, ha nem rá fordítod minden idődet. Érzelmeiben is nagyon szeszélyes, vannak dolgok, amiben szélsőségesen realista, néha pedig álomvilágban él. Számító és ravasz, sosem tudhatod mire gondol valójában.

Ezt is szeretjük