Mire vágyik titokban a férfi? A számmisztika elárulja

A férfi nevéből kiszámolhatod, milyen vágyak hatnak rá tudat alatt, a kalandot vagy a nyugalmat keresi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint a névben található mássalhangzókból kiszámolható rezgés elárulja, mire vágyik titokban a név tulajdonosa - milyen rejtett álma vagy belső fantáziaképe van, melynek a megvalósulásra vár.

Előfordul, hogy ezek a vágyak a tudattalanban maradnak, és nem teljesülnek, és van, amikor lehetőség adódik a valóra váltásukra. Mindenesetre gyakran nyomot hagynak, és olykor irányító erőt gyakorolnak a személyiségre.

Így számolj!

Írd le a választottad nevének mássalhangzóit, és add össze a hozzájuk tartozó számértéket, majd tedd egyjegyűvé. Akinek a neve például Kovács Árpád, annak belső vágyát a K+V+C+S+R+P+D = 2+6+3+3+2+8+4 = 28 = 10 = 1, azaz az 1-es szám mutatja meg.

A B C D E F G
1 2 3 4 5 8 3
H I J K L M N
5 1 1 2 3 4 5
O Ö P Q R S T
7 O+E 8 1 2 3 4
U Ü V W X Y Z
6 U+E 6 6 6 1 7

 

1-es

Az 1-esek titkos álma, hogy az adott közösségben vezetőkké váljanak. Szeretnék kifejezni a bátorságukat, és arra vágynak, hogy ezért a tulajdonságukért elismerje őket a környezetük. Az ilyen típusú ember gyakran meghódítatlan területeket akar felfedezni, és határozott, de olykor agresszív benyomást is kelthet.

2-es

2-esként a férfi gyakran mély és tartalmas kapcsolatokról álmodik, illetve arról, hogy szorosan együttműködhet a környezetével - közös terveket kovácsolhat a párjával, családjával, barátaival. Nem kizárt, hogy gyakorta a békéltető vagy a mediátor szerepében találja magát. Ezekkel az emberekkel általában könnyű megtalálni a közös hangot.

3-as

A 3-as férfi a lelke mélyén gyakran művészi önkifejezésre vágyik és arra, hogy valamilyen kreatív tevékenységben találhassa meg önmagát. Nem kizárt, hogy keresi is a lehetőségeket, melyekben szabadon kifejezheti a legbelsőbb érzéseit, és örömét leli abban, ha csodálják. Szeretne népszerű, elfogadott és ünnepelt figura lenni, szűkebb és tágabb környezetében egyaránt.

4-es

A 4-es a megjósolhatóságot és a rendet keresi az eseményekben és az életben. Nem kizárt, hogy ragaszkodik az intézményekhez és bizonyos szabályokhoz. Szeretné, ha mások tudnának rá támaszkodni, de neki is szüksége van kapaszkodókra a stabilitáshoz. Azon van, hogy fegyelmezett, tervekkel rendelkező embernek ismerjék a többiek, aki precízen teszi a dolgát.

5-ös

Az 5-ösök a hagyományos keretek fellazításáról és a kötöttségektől való teljes mentességről álmodnak, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Az 5-ös férfi vágyik az izgalomra, és nem hátrál meg a kalandok, illetve a kihívást jelentő élethelyzetek elől. Nem kizárt, hogy legszívesebben utazgatással tölti az életét, illetve ilyen szakmát választ, és elképzelhető, hogy vonzza a kockázatos helyzeteket.

6-os

A 6-osok gyakran a tökéletes otthonról és a családalapításról álmodnak. Fontos számukra, hogy letáborozzanak életük párja mellett, akivel együtt nevelhetik a csemetéket. Jellemzően háziasak, és sok esetben élvezik az otthoni teendőket. Előfordul, hogy a gyerekekkel kapcsolatos foglalkozásokat részesítik előnyben.

7-es

A 7-esek vágyainak középpontjában gyakran a művelődés áll. Keresik a lehetőséget arra, hogy olvassanak, tanuljanak, amiért esetenként azt az árat sem sajnálják, hogy olykor elvágják magukat a külvilágtól és a zavarónak gondolt körülményektől. Nem kizárt, hogy szakmájukban is a tudást keresik, ezért tanárnak vagy teológusnak mennek.

8-as

A 8-asok általában üzleti vagy politikai sikerről álmodnak. Fontos számukra az, hogy tudatában legyenek a saját hatalmuknak, és úgy érezhessék, kontrollt gyakorolnak az események, illetve a számukra oly fontos materiális javak felett. Nemritkán a tekintélyért és elismerésért dolgoznak, és az a vágy hajtja őket, hogy új dolgokat fedezzenek fel.

9-es

A 9-esek egyik legfőbb álma az, hogy kifejezhessék a kreativitásukat és kinyilvánítsák alkotóerejüket. A világ megértésére törekszenek, és általában humanitárius szemlélettel rendelkeznek. Megértik azokat, akik szükséget szenvednek, és igyekeznek rajtuk segíteni. Szeretnének olyan emberré válni, akinek a támogatására és a tanácsára lehet alapozni.

Ezt is szeretjük