Mire vágyik párod a hálószobában?
A horoszkóp elárulja
Mitől indul be igazán a pasid? Egy szexi fehérneműtől vagy valamilyen extrém helyszíntől? Tudd meg most!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha még a párkapcsolat legelején jártok, akkor azért tudd meg, mire vágyik a pasid, ha pedig már évek óta együtt éltek, talán ideje újraéleszteni a tüzet.

A kedvesed csillagjegyére jellemző tudnivalókat kihasználva kivételesen izgató pillanatokban lehet részetek!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha párod a Kos jegyében született, imádja a spontán együttléteket, de még ennél is jobban felizgatja, ha titokban beszerzel valamilyen játékszert. Az aktus közben beszélgess vele, mondd el, mennyire élvezed, ahogy kényeztet - ettől garantáltan a mennyben érzi magát! Amennyiben képzeletét sikerül beindítanod, a teste is felhevül, a szerepjátékok pedig mentálisan és testileg is lázba hozzák őt. Ne feledd: bármikor kapható egy új póz kipróbálására!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Kedvesed Bikaként tele van szexuális energiával, ráadásul imádja a kényeztetést. Önuralma végtelen, a tantrikus szex sem áll távol tőle. A horoszkóp elárulja róla, hogy figyelmes szerető, akinek fontos, hogy örömet szerezhessen neked. Leginkább szenvedélyes csókokkal és pajzán dolgok suttogásával lehet beindítani a fantáziáját. Ha igazán szereted, akkor a nyakát se hagyd ki a kényeztetésből - ez az egyik legérzékenyebb pontja.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegyre jellemző ellentmondásosság az erotikában is megjelenik kedvesednél. Egyik nap az összebújós, romantikus szeretkezéseket részesíti előnyben, máskor pedig vad, mindent elsöprő szenvedéllyel veti rád magát. Mivel imádja a formabontó dolgokat, az indítja be őt igazán, ha még nála is kreatívabb és kísérletezőbb vagy az ágyban. Ha úgy érzi, jobbak az ötleteid, nyert ügyed van egy életre!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A hálószobában nem annyira a szenvedélyesség, mint inkább a romantika jellemző rá. Rák jegyéből adódóan a gyengéd, szeretetteljes ölelést kedveli. A te vágyaidat mindig is előbbre valónak tartja a sajátjánál, odaadó, figyelmes szerető. Az előjáték nála már a szavaknál elkezdődik. Érdemes órákkal az együttlét előtt pajzán, erotikus évődéssel a tudtára adnod, mit is szeretnél. Ha pedig hazaértetek, jöhet a romantikus zene, a selyemágynemű és a forró csókok.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Kedvesed igazi Oroszlánként a testbeszéd nagymestere, éppen ezért az érzéseit nem szavakban fejezi ki, hanem az ágyban mondja el. Maximálisan ki akarja elégíteni a vágyaidat és a szükségleteidet, de cserébe ugyanezt várja el tőled is. Mivel párod a Tűz elem szülötte, lételeme a szex, ezért legyél kezdeményező és szenvedélyes. Bújj jelmezbe, imádja a szerepjátékokat. Halmozd el gyengédséggel, finom érintésekkel - szereti, ha kényeztetik.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Csillagjegye alapján kissé óvatosnak és kimértnek tűnhet, de, ha teljes harmóniában érzi magát melletted, odaadó szeretővé válik. Minden pillanatban a reakciódat lesi, és biztos lehetsz benne, emlékezni fog rá a következő alkalommal, hogy mit élveztél a legjobban. Már az intim együttlét egyszerű örömeitől is beindul, nagyon élvezi a harmónia érzetét megteremtő finom érintéseket, amikor kizárhatja a külvilágot, és csak rád figyelhet.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Az erotikában megnyilvánuló hatodik érzékének köszönhetően legtitkosabb vágyaidra is könnyen ráhangolódik. A hálószoba magányában teljes lényével jelen van, a napi gondokat kizárja. Éppen ezért tőled is maximális figyelmet vár el. Gyűlöli a rutint, imád kísérletezgetni, de az extrém vagy a perverz dolgok cseppet sem vonzzák. Romantikus együttlétre vágyik, melyhez a kellékek: selyemlepedő, szexi fehérnemű, lágy zene és behűtött pezsgő.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Amíg nem elég biztos a szerelmedben, inkább az agya irányítja. Később viszont megtapasztalhatod a Skorpióra jellemző, féktelen szexuális energiákat: rengeted izgalmas éjszakára és nappalra számíthatsz. Ha a kedvében akarsz járni, várd otthon szerepjátékkal, melyben ő az uralkodó, te pedig a minden kívánságát teljesítő alattvaló vagy. A játéktól teljesen elveszti a fejét, és a legextrémebb pózokban fogja kifejezni csodálatát.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A horoszkóp szerint imádja a szabadságot, a kalandokat és az utazást. Ha a kapcsolatban megkapja azt a mozgásteret, amire szüksége van, érzéki és kreatív szeretővé válik, aki imád kísérletezgetni. Képtelen sokáig otthon ülni, ezért mind a társasági eseményekre, mind a tiltott helyeken való szeretkezésre készülj fel. Ha meg akarod lepni, ne ragaszkodj a hálóhoz: csábítsd el a liftben vagy az étterem mosdójában!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Noha nem látszik romantikus alkatnak, a visszafogott külső alatt hihetetlenül érzékeny, nagy szüksége van a gyengédségre. Igazi Bakként kifinomult, ugyanakkor rendkívül hatásos csábítási technikákat vet be, amíg azonban nem érzi, hogy teljes a harmónia közöttetek, erotikus ábrándjait elrejti. Valójában szeretné újdonságokkal színesíteni a szexuális életeteket, de túl félénk. A különleges pózok, az erotikus játékok, az ínyenc falatok és a szexi ruhák mind-mind izgalomba hozzák őt.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Szexualitásában van egyfajta érzékenység és kifinomultság, mely szépséggel és romantikával egészül ki. Vállalkozó szellemű, izgalmas szerető, aki nem a mennyiségre, hanem a minőségre helyezi a hangsúlyt. A gondolat, hogy elmenekülhet veled a mindennapok valóságából egy érzékiséget sugárzó szerelmi fészekbe, könnyen beindítja a fantáziáját. Súgd a fülébe, hogyan ejtenéd rabul a vonzerőddel, és cserébe neki mit kellene tennie veled.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A horoszkóp szerint élénk a fantáziája, ráadásul intuitív képessége is igen fejlett, mindig érzi, éppen mire vágysz. Mivel a Halak jegyében született, fontos neki a harmónia, az aktus során a tökéletes egyesülés szándéka hatja át. Semmi nem hozza úgy lázba, mint egy titkos randi, amit kizárólag az ő ízlése szerint szerveztél meg. Gazdag képzelőerejét, ábrándos fantáziáját és zabolátlan érzékiségét garantáltan felkorbácsolja egy szállodában eltöltött hétvége.

Cikkünk Phyllis Vega: Szerelmi asztrológia című könyve alapján készült.

Eltűnődtél már azon, hogy születési időpontod miként befolyásolja a szerelmi életedet, személyiségjegyeidet és ösztöneidet? Miért van az, hogy a párkapcsolatokat illetően annyi szó esik a Mars és a Vénusz bolygók hatásáról? Szerelmi asztrológia című munkájában a csillagjóslás jeles képviselője, Phyllis Vega az asztrológia és a számmisztika több évezredes története során felhalmozott tudást és tapasztalatot véve alapul részletes ismertetőkkel szolgál az év egy adott napján született ember szerelmi életéről, nemi ösztöne természetéről és erotikával kapcsolatos attitűdjeiről. Útmutatói segítségével a lehető legtöbbet hozhatod ki párkapcsolatodból.

Kiadja a Hajja és Fiai.
Ára 2500 forint.
A könyvet itt rendelheted meg »

OLVASD EL EZT IS!

par agynemu
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mi zavarja a pasit szex közben?

Ezt is szeretjük